Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Adriano είπε:Δεν έχω τυχαία για εικόνα τον bill εγώ...!!!Εγώ πάντως θα έκανα αν ήμουν στην θέση του.fue θα ήταν καλή επιλογή?Τι λέτε...?
xk είπε:τοσα λεφτα μιλφ ξανθομπαζο πηγε και βρηκε...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
best1210 είπε:οσον αφορα τον μειρελες για μερικα ετη ναι..για μερικους μηνες οχι..
γνωριζω ατομα με τους ιδιους κροταφους που μειναν στασιμοι απ τα 18 τους.
αναλογα βεβαια.
παντως αν τον θυμαστε επι πορτο οχι οταν πηρε μεταγραφη(πιο πριν)εδειχνε οτι ειχε θεμα στο middle που το διορθωσε οπως φαινεται απ τις φωτο.
xk είπε:βλεπω τον Νικ Καλαθη τωρα στο βαζελο...αυτο που αχνοφαινονταν οταν εσκυβε τωρα πια εχει μεινει ενα τεραστιο κενο στην κορυφη τη στιγμη που η χερλαιν ειναι νορμαλ.Ηταν 100% σιγουρο οτι θ αδειασει οπως ο αδερφος του...του εκανε μια επιθεση βαρβατη δε του αφησε τιποτα...
:worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipper :worshipperxk είπε:τον Drake ομως τον φαγαμε...