Διασημοι/Celebrities

MANKAR

Active Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

best1210 είπε:
επειδη παρακολουθω μπασκετ μεχρι αηδιας ο Πατ Καλαθης εκανε τρελη μεταμ σε hairline middle και crown μαζι.
το πριν με το μετα ειναι η μερα με την νυχτα.
νομιζω το εχουμε ξαναναφερει,

ο νικ καλαθης που λετε ενταξει δεν εχει μεγαλο θεμα.
με μια μεταμ θα ναι ενταξει με οχι ιδιαιτερα πολλα grafts.

οσον αφορα τον μειρελες γινεται υποθετω mankar ομως ειμαι σιγουρος οτι εχει κανει ηδη μεταμοσχευση γιατι τον θυμαμαι απο πορτο.

εδω και χρονια παντως η αραιωση του ειναι εμφανης !!!!!!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member

.......μαλιστα σε διαφορες αγγλικες στοιχηματικες εταιρειες,παιζετε το 5ο φαβορι μεταξυ ποδοσφαιριστων της premier league για να ειναι ο επομενος για μεταμοσχευση.
Κατα σειρα
Stephen Ireland - 3/1
Danny Murphy - 4/1
Pablo Zabaletta - 6/1
Martin Petrov - 8/1
Raul Meireles - 8/1

Lord Raflas

New Member

Σκεπτικιστη

μια ερωτηση που παντοτε ηθελα να κανω σε αμερικανο:

τον Ελβις τον εχεις δει ποτε?τον Ελβις,τον βασιλια του Μεμφις?

τον αυθεντικο,ε,οχι καμια μαιμου,?ε,εεεε?

με πουρακλα,ουισκαρα,blackjack,π....ναριο ανελεητο τα παντα ολα ;D

http://www.youtube.com/watch?v=uPuKoqu6kMk

rafahl

Member

παιδια παραξενεβομαι γιατι δεν εχει μιλισει ακομα κανεις για τον johny depp που πασχει απο αα και το πιο παραξενω ειναι οτι απο το 1990 μεχρι το 2012 εχει το ιδιο μαλλι...

MANKAR

Active Member

rafahl είπε:
παιδια παραξενεβομαι γιατι δεν εχει μιλισει ακομα κανεις για τον johny depp που πασχει απο αα και το πιο παραξενω ειναι οτι απο το 1990 μεχρι το 2012 εχει το ιδιο μαλλι...

ο johny depp δεν εχει α/α ειναι μια χαρα , απλα λογο ηλικιας εχουν ανοιξει ελαχιστα οι κροταφοι του!!!!!!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

rafahl είπε:
μαλλον μονο εσυ βλεπεις προβλημα στον johny depp.Σε λιγο θα πουμε οτι εχει κ ο Bob Marley προβλημα.

best1210

Member

εχει ανοιχτους κροταφους μια 20ετια περιπου και μαλλον ετσι θα μεινει.
ελαχιστοι μετα τα 20 τους ειναι nor 1.

αλλωστε δεν ειναι κακο να εχεις απλα ανοιχτους κροταφους.

παντως το κουρεμα του βοηθαει να κρυβει και αυτο το θεματακι που εχει.

crossfire

Well-Known Member

Αν ειχα το μαλλι του depp θα νομιζα οτι ειμαι εκτος κλιμακας norwood.....ουτε κροταφοι ουτε τιποτα...μια χαρα ειναι

icesensei

New Member

Ωστόσο και σε παλιές φώτο με κοντό πολυ μαλλί φαίνεται ασυμμετρία στους κροτάφους κάτι που ταιριάζει με α/α κατά τα άλλα μια χαρά μαλλί ως και τώρα , έχει χοντρή τρίχα που δίνει περισσότερο όγκο... μερικοι δεν προχωράνε στη κλίμακα και αλλοι είναι nw1 στα 30 και μετα φτάνουν nw4

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member

επισης αλλοι ειναι nw3 στα 20 τους και μενουν εκει μεχρι τα γεραματα.
πολλες περιπτωσεις και απο συγγενεις.

ποικιλουν οι περιπτωσεις και ειναι αναλογα στο ατομο.

παντως συμφωνω οτι εχει μια χαρα μαλλι.

και εχει και ισια τριχα ρε γαμωτο.

εχει πολλα συν το σγουρο μαλλι αλλα θα ηθελα να εχω πιο ισιο ειδικα σε πολλες περιπτωσεις (πχ υγρασια κλπ).

xk

Active Member

Σεφερλης με μαλλι...εχει και Δαντη με μαλλουρα μεσα..

Αυτη η Μενεγακη τι διαολο γονιδια εχει ρε ιδια ειναι τοσα χρονια μετα...

http://www.youtube.com/watch?v=VZynoX35SLU&feature=share

MANKAR

Active Member

σε λιγο θα πουμαι οτι α/α εχει και ο childres!!!!τα μισα μαλλια του dep να ειχαμε θα ειμασταν μια χαρα!!!!

rafahl

Member

Παιδια ο Johny depp ηταν Nw1 απο τα 20 του μι λετε πως δεν εχει προβλιμα και σαφος δεν εχει ανιξει απο ηλικια γιατι απο τα 20 ετσι ηταν, δεν ξερω τι εχει κανει και εχει παραμινει στασιμος.. και εγω που ειμαι Nw0 και αυτο το μικρο που λετε εσεις το βλεπω μεγαλο προβλημα βεβαια ειναι ωραιος και τον βοηθαει το προσοπω.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

ΡΕ παιδια ξεκολλατε τωρα.δεν εχει προβλημα.Αμα ειναι να το γυρισουμε στην μαλ@κι@.....τοτε οκ!

crossfire

Well-Known Member

rafahl είπε:
Παιδια ο Johny depp ηταν Nw1 απο τα 20 του μι λετε πως δεν εχει προβλιμα και σαφος δεν εχει ανιξει απο ηλικια γιατι απο τα 20 ετσι ηταν, δεν ξερω τι εχει κανει και εχει παραμινει στασιμος.. και εγω που ειμαι Nw0 και αυτο το μικρο που λετε εσεις το βλεπω μεγαλο προβλημα βεβαια ειναι ωραιος και τον βοηθαει το προσοπω.

Το norwood 1 στα 20 ειναι προβλημα??? ??? ??? ???
Εγω εχω δεχτει μεσα μου οτι το norwood 3 δεν ειναι καν προβλημα :D :D :D :D

Επειδη ολοι λυσσαξατε, και μπηκα μετα απο πολυ καιρο, θα πω το εξης.

Κανεις δεν ειπε οτι η καραφλα ειναι λεπρα, αλλα μη μας το παιζεται οτι δε σας νοιαζει κιολας που ολοι ξημεροβραδιαζομαστε στο Καραφλα.gr... Η καραφλα σε ριχνει. Αν εισε 8 θα πας στο 6...
Και μη μου δειξετε γελοια κουρεματα τον statham με ξουρα, και μετα με περουκα ξανθια αφελειες για "αποδειξη" αν ειναι να συγκρινουμ εομοια πραγματα.

Δεν τραβαω ζορι με τους καραφλες, αλλα κανεις δεν ειναι καλυτερα και ποιο ωραιος καραφλος. Επισης για οσους κανουν κακοβουλα σχολια, του στυλ δε θα βγαλω ποτε γκομενα, ευτηχως εγω αντι να κλαιγομαι και να λεω ψεμματα στον εαυτο μου οτι η καραφλα κανει καλο στη γοητεια οπως μερικοι εδω, πηρα την φινα μου απο το NW2, και αν δε δω παρενεργειες δε με βλεπω να τη κοβω΄.

Και λεφτα, καλα και υγεια να εχουμε, καλα βγαζουμε. ;)

Αυτο ναι ισχυει αν εισαι 8αρης. Αν εισε ομως κανας 6αρης, δηλαδη μπαμιας απο το ξεκινημα, σε κανει ενα 2αρακι χαλαρα. Αν εισαι και κοντος, κατω απο 5"10 την εχεις πατησει για παντα.

Μπλουζα