Διασημοι/Celebrities

thimios72

Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

το κακο ειναι δυστιχως οτι πολλοι λογο καραφλας παντρευονται στα γρηγορα οποια ειναι διαθεσιμη εκεινη τη στιγμη και μετα...... μαματα!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

icesensei

New Member

[size=1em]τέλεια!!! Πλέον οι γυναίκες έχουν περισσότερα όπλα, στις κλασσικές τους ατάκες τους όταν μας φέρνουν τη συζήτηση υποθετικά... γύρω από το γάμο:[/size]

[size=1em]1-πότε θα παντρευτεις ... έ δεν εισαι και μικρός πια (27χρονος-"γεροντοκόρος" θύμα) [/size]ή

[size=1em]2-για μενα η εμφανιση δεν έχει το πρώτο ρόλο για να παντρευτώ κάποιον, ούτε τα μαλλάκια ...(όχι πολύ αργότερα ) αχ μωρό μου - μου αρέσει να κάνεις τα μαλλιά σου πάνω ([/size]έχουν[size=1em] μείνει μια ντουζίνα τρίχες εδω και και κει και ταυτόχρονα στα χαϊδεύει για να νιώθεις την αραίωση)[/size]

[size=1em]Θέλω να πιστεύω ότι εκτός από τη φιλαρέσκεια που έχουμε , έχουμε και μυαλά...δεν οδηγούμαστε σε απελπισία...και υπερβολές...σε τόσο σοβαρά ζητήματα για εμάς τους άντρες τουλάχιστον που το ψάχνουμε πολύ περισσότερο σε μια τέτοια απόφαση.[/size]

kakashi

Member

για την φωτο του μπεκαμ που βαλατε παραπανω εμενα για photoshop η κατι τετοιο μ κανει....δεν λεω οτι εχει ο μπεκαμ μαλλι 18 χρονου κ ισως να εχει ενα πολυ μικρο προβλημα που να το καλυπτει με concealers ...παντως για την ηλικια του εχει μια χαρα μαλλι ...απο το δικο μ παντως ισως κ καλυτερο που ειμαι στα 22

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Το σιγουρο παντως ειναι οτι τις γυναικες δεν τις ενοχλει τοσο η αραιωση η ,η καραφλα οσο νομιζετε.Ειναι καθαρα κομπλεξ δικο μας κ μονο.

edyuser1

Active Member

μην το λες αυτο μικε μερικεσ το κοιτανε αλλα πιο σημαντικο ρολο παιζει να εισαι και ωραιο παιδι.μια φορα μια γκομενα με ειπε φαλακρουλη μου και την επιασα απο το λαρυγγι :)

ziggy

Active Member

edyuser1 είπε:
μην το λες αυτο μικε μερικεσ το κοιτανε αλλα πιο σημαντικο ρολο παιζει να εισαι και ωραιο παιδι.μια φορα μια γκομενα με ειπε φαλακρουλη μου και την επιασα απο το λαρυγγι :)

Τον κωλο επρεπε να της πιασεις :grandpa:

kos1987

New Member

Απ'οτι φαινεται ο συνομηλικος πρωταθλητης της f1 Sebastian Vettel μπαινει στο club σιγα σιγα
Sebastian_Vettel_2011_Sebastian_Vettel_in_Yokohama.jpg

Αν κρινω και απο τον πατερα του...
s1_1.jpg

xk

Active Member

βλεπω τον ρουνεϊ στον ant1 τωρα....τερμα μαλλι ο φουστης,δε χρειαζεται τιποτ αλλο.Ακρως επιτυχημενη μεταμοσχα...

komgr

New Member

xk είπε:
βλεπω τον ρουνεϊ στον ant1 τωρα....τερμα μαλλι ο φουστης,δε χρειαζεται τιποτ αλλο.Ακρως επιτυχημενη μεταμοσχα...

Τον είδα και εγώ.Μιλάμε δν υπάρχει η μεταμ του.Παίζει να είναι ότι καλύτερο έχω δει.Και μου φάνηκε και η πυκνότητα καλή και άμα δν ήξερες ότι έκανε μεταμ δύσκολα θα το καταλάβαινες.

LOK

Member

icesensei είπε:
[size=1em]2-για μενα η εμφανιση δεν έχει το πρώτο ρόλο για να παντρευτώ κάποιον, ούτε τα μαλλάκια ...(όχι πολύ αργότερα ) αχ μωρό μου - μου αρέσει να κάνεις τα μαλλιά σου πάνω ([/size]έχουν[size=1em] μείνει μια ντουζίνα τρίχες εδω και και κει και ταυτόχρονα στα χαϊδεύει για να νιώθεις την αραίωση)[/size]

Ρε παιδιά μου το κάνουν κι εμένα αυτό με το χαϊδευμα των μαλλιών... :chinscratch Μάλιστα μου το κάνουν φίλες μου που είναι παντρεμένες ή έχουν σχέση... Επίσης έχω ένα φίλο 40άρη παντρεμένο με παιδί, που όποτε με βλέπει μου ανακατεύει στην κυριολεξία τα μαλλιά... (φατούρο κανονικό... :slap)
Η πλάκα είναι οτι όλα αυτά μου τα κάνουν σε στιγμές που ΔΕΝ έχουμε συζήτηση για τριχόπτωση ή γάμους... Απο καιρό προσπαθώ να καταλάβω αυτή την αντίδρασή τους, αλλα δε μπορώ...!

sito

Active Member

Για τον γκουαρτνιολα εχουμε αναφερθει ποτε; κοιτωντας εικονες του σχετικα προσφατα πρεπει να μπηκε στο κλαμπ. Πάντως εχει και γ*αμω το στυλ...

Josep_Guardiola.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

best1210

Member

Μπορεί η Φιορεντίνα να γνώρισε την συντριβή από την Γιουβέντους με 5-0 και να γέμισε πίκρα τους οπαδούς, αλλά οι «βιόλα» τιφόζι πήραν την εκδίκηση τους τουλάχιστον από τον Αντόνιο Κόντε ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο μισητούς ανθρώπους στην Φλωρεντία.

Ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί σημαία της Γιουβέντους αλλά καθ όλη την διάρκεια της καριέρας του δεχόταν πειράγματα σε κάθε γήπεδο για το γεγονός ότι η κώμη του δεν ήταν πλούσια η οποία μάλιστα με τα χρόνια αραιωνόταν επικίνδυνα.

Ο ίδιος δεν έκρυβε την ενόχλησή του κι έτσι αποφάσισε να κάνει προσθετική μαλλιών για να βελτιώσει την εικόνα του, κάτι που συντέλεσε ώστε να ξεκινήσουν ξανά οι αντίπαλοι οπαδοί το δούλεμα. Έτσι, το Σάββατο η πλειοψηφία των οπαδών της Φιορεντίνα είχε γεμίσει το «Αρτέμιο Φράνκι» με περούκες και πανό κατά του τεχνικού της Γιουβέντους.

Ο ίδιος ίσως και από το γεγονός ότι η ομάδα κέρδισε εύκολα τους «βιόλα» το αντιμετώπισε με χιούμορ το γεγονός όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hiYNjtLiVC4#!

δειτε το βιντεο..περουκα δεν ειναι αν δειτε...

παντως αν ειναι μεταμοσχευση κ αν δειτε πως ηταν πριν χρονια προκειται για πολυ καλη επεμβαση...

badday

New Member

..σημερα σε μια βολτα ειδα τον φερεντινο. Τελειως αδειος στο crow, απο πισω μεχρι την hairline εχει ελαχιστες τριχες. Απορω πως φαινετε τοσο καλα στην Τιβι ..σιγουρα κατι παραπανω απο τοπικ κτλ.

savalas

New Member

...φωτισμός ...και ίσως κάτι παραπάνω....

Ο Φερεντίνος έκανε μεταμόσχευση ( και μάλιστα τη διαφήμιζε ) στη γνωστή αθηναική κλινική με τα τρία γράμματα ; Επιβεβαιώστε ή διαψεύστε αν γνωρίζετε

mikipitri

Member

Είναι αλήθεια για τον Φερεντίνο! Μάλιστα τον είχα πετύχει ο ίδιος στη reception της συγκεκριμένης κλινικής πριν από αρκετά χρόνια (γύρω στα 15)

badday

New Member

δυσκολα τα πραγματα ακομα και ολοι αυτοι με τοσα χρηματα και προσοχη απο τις κλινικες κτλ ...στο τελος δεν την γλυτωνουν.

kapa

Μέλος του προσωπικού

γνωριζουμε τιποτα για την μεταμοσχευση του βασιλη παπακωνσταντινου?
δεν βρισκω φωτος γιατι προσπαθει να κρυψει καλα το προβλημα αλλα δειτε ενα βιντεο 20+ χρονια παλιο στο σημειο 1.00
http://www.youtube.com/watch?v=XEgIlmQX6Ik&feature=related

MANKAR

Active Member

τον καπουτζιδη τον ειδατε τωρα τελευταια , πως εγινε τοσο τουμπανο???τι εχει κανει??

xk

Active Member

MANKAR είπε:
τον καπουτζιδη τον ειδατε τωρα τελευταια , πως εγινε τοσο τουμπανο???τι εχει κανει??

ναι πριν λιγες μερες...δεν προλαβα να δω καλα αλλα πρεπει να κανε και δευτερη μεταμοσχευση.Ειδα πως εκανε περιεργο ξυρισμα(βλεπε Μητρογλου) αρα παιζει να πηγε να βαλει απο γενια

xk

Active Member

να και κατι που εχουμε συζητησει εδω μεσα και τελικα ΔΕ βοηθαει την τριχοπτωση(εγω θα εβγαινα και θα δηλωνα οτι παιρνω για ερευνητικους σκοπους για την καραφλα μου)

fere.JPG

mattheos.jpg

Μπλουζα