Διασημοι/Celebrities

MANKAR

Active Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

xk είπε:
ναι πριν λιγες μερες...δεν προλαβα να δω καλα αλλα πρεπει να κανε και δευτερη μεταμοσχευση.Ειδα πως εκανε περιεργο ξυρισμα(βλεπε Μητρογλου) αρα παιζει να πηγε να βαλει απο γενια

τετοιο ομως αποτελεσμα ειναι απο μεταμοσχευση μονο η' βαζει και τοπικ??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

eythimios

New Member

Tον εχω δει απο κοντα κ 2 ειναι αυτα που ισχυουν κ παντα συμφωνα με την γνωμη μου.1ον ειναι τιγκα στο τοππικ 2ον ανθρωποι οπως εμεις που ασχολουμαστε το καταλαβαινουν οι υπολοιποι που δεν εχουν σχεση ουτε που παιρνουν χαμπαρι. Φυσικα κακα τα ψεματα αλλο η τηλεοραση κ αλλο η πραγματικοτητα. Ατικειμενικα ειναι ενα μετριοτατο αποτελεσμα που ομως βελτιωνει την εμφανιση του συγκριτικα με τις εποχες που επαιζε στο παρα πεντε.

horhitto4

Member

xk είπε:
να και κατι που εχουμε συζητησει εδω μεσα και τελικα ΔΕ βοηθαει την τριχοπτωση(εγω θα εβγαινα και θα δηλωνα οτι παιρνω για ερευνητικους σκοπους για την καραφλα μου)

fere.JPG

mattheos.jpg
δηλαδη βλεποντας το φερεντινο οπως ακριβως στη φωτο τον θεωρεις καραφλα?

eythimios

New Member

Aπο κο ντα ο φερεντινος δεν φοραει τιποτα κ ειναι με ελαχιστα μαλλια. Απορω δε καταλαβαινει τι διαφορα εχει με την τηλεοραση κ δεν βαζει λιγο πριν βγει απ το σπιτι του τοπικ η οτι αλλο του βαζουν στα στουντιο για να μην κανει τοσο μπαμ

horhitto4

Member

στη φωτο που παρεθεσες πριν τι εχει βαλει και φενεται ετσι γεματος...τοπικ?? γιατι στη φωτο καραφλας σιγουρα δεν ειναι

xk

Active Member

horhitto4 είπε:
στη φωτο που παρεθεσες πριν τι εχει βαλει και φενεται ετσι γεματος...τοπικ?? γιατι στη φωτο καραφλας σιγουρα δεν ειναι

φιλε ειναι μια foto που ισα που φαινεται το μαλλι του δεν ειναι να βγαλεις συμπερασμα...εχει μεγαλο προβλημα και με μεταμοσχευση + χτενισμα + τοπικ κτλ το κανει να μη χτυπαει ασχημα...

MANKAR

Active Member

οντως ο φερεντινος εχει μεγαλο προβλημα και απο αλλες φωτο που τον εχω δει , και το θεμα ειναι οτι δεν βελτιωνεται η κατασταση του με τιποτα απο αυτα που βαζει :τοπικ , μεταμοσχευσεις ......

best1210

Member

ο καπουτζιδης εχει εξαιρετικο αποτελεσμα περαν της πλακας(για τα ελληνικα δεδομενα παντα) ..

αν εκανε κ δευτερη δεν ξερω αλλα οταν πηγε προσφατα στο min to win it φαινοταν οτι εκανε και μαλιστα καλη επεμβασουλα...

αρκετα καλη θα ελεγα..

η ανοησια ειναι οτι ολοι αυτοι οι ελληνες μαιντανοι πανε κ τα σκανε σε ελληνικες κλινικες αντι να πανε εξωτερικο να λυσουν το θεμα τους(βλ ρουνει)...

αλλη επιτ επεμβαση του δαντη κ το εχω ξαναπει κ στο παρελθον...

αυτα οσον αφορα το κομματι Ελληνες σελεμπς(αν υπαρχουν τετοιοι)

horhitto4

Member

Παιδια κατι που ακουσα σε αθλητικο ραδιοφωνο της θεσσαλονικης και το εξακρηβωσα ψαχνοντας στο google ειναι πως εχει κανει μεταμοσχευση και μαλιστα πολυ πετιχυμενη ο προπονητης ποδοσφαιρου του αρη θεσσαλονικης...manuel machado...επειδη δε ξερω πως να επισυναψω φωτος μπορειτε να δειτε στο google στις εικονες την εικονα του πως ηταν στη πορτογαλια πριν ερθει ελλαδα και να δειτε πως ειναι τωρα....ειδικα στο youtube που τον εχει και σε συνεντευξεις τυπου...πραγματικα πολυ καλο το αποτελεσμα του δε ξερω που εκανε παντως για πορτογαλια δεν εχω ακουσει κατι σχετικο για καποια καλη κλινικη η καποιο καλο γιατρο....τσεκαρετε το παντως ειναι στα επιπεδα του κοντε και ισως να ειχε και λιγο μεγαλυτερο προβλημα..αυτος...

savalas

New Member

Μην κρίνετε μεταμοσχέυσεις διάσημων από την τηλεόραση . Σχεδόν πάντα παίζει βοήθημα , αν δε είναι σε στούντιο , ο φωτισμός και η γωνία λήψης κάνουν θαύματα .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

horhitto4

Member

τον εχω δει απο κοντα το προπονητη αυτο φιλε και αρκετες φορες και εχω σοκαριστει που τον ειδα σε παλιοτερες φωτο καραφλο...δηλαδη ακομα και τοπικ να βαζει το αποτελεσμα του ειναι τελειο σχεδον και επαναλαμβανω τον εχω δει απο κοντα και σε γηπεδο και σε μαγαζι..με φωτισμο..

MANKAR

Active Member

βρηκατε και εσεις ατομο οπως τον manuel machado που δεν το ξερει εδω κανεις ουτε η μανα του!!!ωραιος celebrity!!!!!! :D :D

horhitto4

Member

υπαρχει και μια ποιο πανοραμικη φωτο που αν τη δεις θα καταλαβεις οτι ειχε θεμα εκτος απο τη hairline και στο crown οποτε αν εκτιμισω το μεγεθος του προβληματος πρεπει να βαλε πανω απο 3,000 θυλακια αλλα το θεμα ειναι οτι πετυχε φυσικοτητα και πυκνοτητα αρκετα καλη...οπως ειπα και πριν τον εχω δει και απο κοντα 2,3 φορες και εχω παθει τη πλακα μου που ειδα σημερα οτι εκανε μεταμ...ουτε μ ειχε περασει απ το μυαλλο...οποτε καταριπτεται ο μυθος που λεει οτι αυτοι που ασχολουνται με μαλλια και προσεχουν τα κεφαλια των αλλονων καποιον που εκανε μεταμοσχευση θα τον καταλαβεις ευκολα....και εγω ανοικω σε αυτη τη κατηγορια...δηλαδη περιεργαζομαι συνηθως τα κεφαλια..χαχαχα πειτε το κομπλεξ αλλα ισχιει ειδικα οταν εχεις θεμα με το μαλλι...την επομενη μα το θεο θα τον ρωτησω που την εκανε...

horhitto4

Member

MANKAR είπε:
βρηκατε και εσεις ατομο οπως τον manuel machado που δεν το ξερει εδω κανεις ουτε η μανα του!!!ωραιος celebrity!!!!!! :D :D
Προπονητης Α εθνικης ειναι ρε φιλε...τι περιμενες να σου βαω στην ελλαδα για να θεωρηθει celebrity...καταρχας εγω ουτε τον ρουβα θεωρω celebrity..αυτος ο ορος ειναι καθαρα ξενοφερτος και κατ εμε κανεις στην ελλαδιτσα δε μπορει να τον υποστιριξει...οι δικοι μας ειναι μαλλον βλαχο-celebrity και wannabe celebrity..αλλα ειναι ενας ανθρωπος που προπονει μια ομαδα με ενα σεβαστο κοινο απο αποψη πληθους στη μακεδονια..οποτε εκτειθετε σε τοσα ματια...και λογικο ειναι να σχολιαστει..οπως ανεφερα πριν εγω στο ραδιο το ακουσα και αμεσως googlαρισα.....για να μη φευγω απ το θεμα νομιζω ειναι μια πολυ καλη μεταμοσχευση...

best1210

Member

horhitto συμφωνω σε πολλα στο θεμα που εθιξες.

αληθεια τι ακουσες στο ραδιο ακριβως?

ακουσες περιπου ποτε την εκανε?

horhitto4

Member

φιλε best ακουγα μια αθλητικη εκπομπη της οποιας οι παραγωγοι υποστηριζουν την ομαδα που προπονει ο εν λογω προπονητης και σε καποια φαση σχολιαζαν το μουστακι του που ειναι αραιο...και λεει ο ενας μαλλον απο κει θα πηρε και θα εβαλε..χαχαχαχαχ εκει πεθανα στα γελια και αμεσως ποσταρα εδω..παντως οχι κατι για εταιρεια δεν ανεφεραν και μαλλον δε θα γνωριζουν τα παιδια...εγεινε δηλαδη σε χιουμοριστικου τυπου σχολιο και μαλλον το ειδαν και αυτοι απο το google...

best1210

Member

οποτε κατι ξεραν αλλα οχι λεπτομερειες..
παντως κανει μπαμ οπως κ ο κοντε οτι καναν μεταμοσχευση...

παντως επειδη μιλαμε για το κομματι αθλητισμο ο σπανουλης με μια επεμβαση θα ταν κομπλε
το λεω γιατι τον παρατηρουσα και απο κοντα σε ενα μαγαζι.
δεν ξερω ομως ισως το εχει σκεφτει αλλα επειδη ζουμε σε χωρα με ταμπου(δυστυχως) ακομα ισως δεν το τολμαει για να μην τον πικαρουν...

Μπλουζα