baldy
Member
καλα να χανεις καποια μαλλια αλλα για μερικους τυπους δεν επρεπε να γινεται σε εκταση μεγαλη,σε αυτους που ειναι πολυ ανδροπεπης ισως.Γενικα ενταξει καποια ελαφρα αραιωση στους κροταφους στα 35 δεν ειναι τραγικη αλλα το να εισαι ενα νεο παλικαρι που εχεις πιο πολυ το στυλ αγοριου και να χανεις μαλια απο τα 21-22 σε καταστρεφει.Γενικα η απωλεια μαλλιων ειναι δειγμα γηρανσης και οταν συβαινει πριν τα 30 δεν το συζητω καταστροφη.Το να εχεις μια ελαφρα φαλακρα μετα τα 50 ενταξει(τυπου 2 με 3).Αλλα απο τα 25 ηδη να την εχεις τι να πεις.Ακομα καποιοι λενε στα 40 και να ειμαι φαλακρος δεν με νοιαζει,για μενα δεν ισχυει καθολου αυτο στα 40 δεν εισαι κανα πουρο που χεστηκες για την εμφανιση,βλεπεις ολλοι ακομα και αυτη που το παιζουν ανετοι λενε ε στα 40 και να εχεις δεν πειραζει,ειναι σαν να σου λενε στα 40 εισαι γερος τι την θες την εμφανιση τελιωσες,αν ειχα την αραιωση που εχω τωρα στα 40 θα με πειραζε μεν αλλα θα ελεγα ενταξει μεγαλωσα που φυγαν και καποια μαλλια εγινα νοργουντ 2 μεσα σε 25 χρονια αντε να γινω 3 στα 65 με 70,φυσιολογικο ειναι αντρας ειμαι πολυ στα 40 αραιωνουν καπως,πεφτω καπως εμφανισιακα αλλα οκ ποιος στα 40 του ειναι ακριβως το ιδιο.Οχι ομως και να εισαι φαλακρας στα 40 .Αν εισαι 2 στα 25 δηλαδη μεσα σε 10 το πολυ χρονια απο τα 15, ε το 3 μπορει να σου ρθει οχι στα 50 ουτε καν στα 40 μην σου πω και 30! Αν αραιωνεις πριν τα 25 απλως ευχεσαι να παει με το ρυθμο χελωνας,αλλα οσο και να παει δυσκολα τα πραγματα,ευχαισε να εισαι μεσα στους κωλοφαρδους.καλα αν κανεις μια mature hairline στα 20 λες εγινα αντρας αυτη ειναι η γραμμη μου(το πιο πιθανο βεβαια να συνεχισεις να αραιωνεις απλα η mature hairline εχεις μεγαλες ελπιδες να διατηρηθει για πολυ) οταν ομως δεις οτι εχεις καθαρο δειγμα α/α ε σιγουρα σε πιανει πανικος που εδω που τα λεμε mature hairline=ΩΡΙΜΗ δηλαδη εκανες πρωορα την ωριμη αντρικη γραμμη.
Γενικα οταν καταλαβεις τι εστι α/α και η mature hairline μπορει να σε τρομαξει καπως.Οταν το συνειδητοποιησεις τι εχεις και δεν ακους τους εξω που σου λενε ενταξει μωρε δεν θα προχωρησει αυτος ειναι ο τυπος και αλλες μπαρουφες που και να τους το εξηγησεις δεν προκειται να καταλαβουν, τοτε εχεις επιγνωση του τι συμβαινει.Οι περισσοτεροι δεν εχουν και εχω δει ακομα και φαλακρες που δεν εχουν ουτε αυτοι δεν ξερουν οτι εξελισεται και εχουν πιο πολλες ελπιδες,ειδικοτερα της παλιοτερης γενιας.Ζουν με το παραμυθι του οσο εγινε εγινε,οσο δεν ξερεις πως λειτουργει το πραγμα εισαι τυχερος,δυστηχως εδω εχω δει και ατυχους που το καταλαβαν πριν την ωρα τους.
Γενικα οταν καταλαβεις τι εστι α/α και η mature hairline μπορει να σε τρομαξει καπως.Οταν το συνειδητοποιησεις τι εχεις και δεν ακους τους εξω που σου λενε ενταξει μωρε δεν θα προχωρησει αυτος ειναι ο τυπος και αλλες μπαρουφες που και να τους το εξηγησεις δεν προκειται να καταλαβουν, τοτε εχεις επιγνωση του τι συμβαινει.Οι περισσοτεροι δεν εχουν και εχω δει ακομα και φαλακρες που δεν εχουν ουτε αυτοι δεν ξερουν οτι εξελισεται και εχουν πιο πολλες ελπιδες,ειδικοτερα της παλιοτερης γενιας.Ζουν με το παραμυθι του οσο εγινε εγινε,οσο δεν ξερεις πως λειτουργει το πραγμα εισαι τυχερος,δυστηχως εδω εχω δει και ατυχους που το καταλαβαν πριν την ωρα τους.