pazuzu είπε:
Ακόμη και απλός πελάτης να είσαι, και να έχεις συνεπαρθεί από τα καταπληκτικά αποτελέσματα που έχεις, οφείλεις να σεβαστείς το γεγονός ότι πολλοί άλλοι πελάτες της ίδιας κλινικής είχαν οικτρά αποτελέσματα. Το σέβεσαι αυτό ή θεωρείς ότι αποτελείς το αδιάψευστο και αυταπόδεικτο παράδειγμα του αδιαμφισβήτητου επαγγελματισμού της D*I;[/b]
Ξέρεις κάτι αγαπητέ, το θέμα ξεκινάει (ή μάλλον έχει ξεκινήσει) από το γεγονός ότι εσύ δεν σέβεσαι εμάς και όχι ότι εμείς δεν σεβόμαστε εσένα. Εγώ, ο Gio, ο Viel, o Dim74, o fulhair, o Geogrek, o Mikes και ο καθένας από εμάς, καθόμαστε και αναρτάμε φωτογραφίες και συμμετέχουμε, ο καθένας μας όπως μπορεί, σε ένα φόρουμ. Εγώ ειδικά συμμετέχω σε πάρα πολλές κουβέντες γενικά. Εσύ από την άλλη, το μόνο που κάνεις είναι να ωρύεσαι και να τα βάζεις μαζί μας επειδή γράφουμε στο φόρουμ. Σου ξαναλέω λοιπόν, είχες πρόβλημα με την εν λόγω κλινικη; Βάλτα μαζί τους, όχι με εμάς και επιπρόσθετα, θες να "προστατέψεις" όπως λες τα υπόλοιπα μέλη, βάλε αποδείξεις γι' αυτά που λες (και όταν λέω αποδείξεις, δεν εννοώ μια φωτογραφία που δείχνει ένα κομμάτι δέρμα με 5 τρίχες, γιατί τέτοια σου έβαλα και εγώ στην αρχή αυτού του νήματος). Αν δεν θες να αναρτήσεις αποδείξεις δημόσια, αλλά "καίγεσαι" τόσο πολύ να τους σώσεις, συνάντησέ τους έξω έστω και δείξε τους το έγκλημα με τις αποδείξεις. Πως να το κάνουμε δλδ, αυτό είναι το σωστό.
3746741 είπε:
Παιδια εγω απο την μερια μου το μονο που μπορω να πω ειναι οτι συναντηθηκα με τον n094 κ ειναι κ απο κοντα οπως στις φωτογραφιες!
Θεωρω οτι το προβλημα του το εχει λυσει κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο κατα την γνωμη μου παντα!
Το αποτελεσμα του ειναι τελειως φυσικο κ ειναι οπως ειναι κ στις φωτο!
Ολες οι κινησεις που εχει κανει εχουν βοηθησει κ κατα την γνωμη μου κ το mpg!
Εγω προσωπικα θα πω το εξης!
Ειδα τον n094 κ ειπα: καραφλας δεν θα γινω ποτε,μονιμα με κοντο μαλλι παιζει να ειμαι...αλλα δεν με πειραζει καθολου το δευτερο!
Κ κατι για το τελος!
Ειναι κ γαμω τα παιδια!
Ρε φίλε α... Δόξα τω Θεώ, που λένε γιατί θα με τρελάνει. Επίσης μη ξεχνάς ότι εσύ ετοιμάζεσαι για μια πολύ μεγάλη κίνηση το επόμενο διάστημα.... για ένα υπερατλαντικό ταξίδι... πες ρε φίλε, σου είπα έστω και μια φόρα όλους αυτούς τους μήνες που μιλάμε... όχι μη το κάνεις και γιατί να δώσεις μια περιουσία εκεί αφού υπάρχει η D*I ή άλλα τέτοια;;