Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
super7 είπε:kapa είπε:athenian είπε:Δηλαδη εννοεις οτι καποιος mod εσβησε τα θεματα?
δεν εχει σημασια το ποιος εσβησε τα θεματα.
το θεμα ειναι οτι καποια κλινικη εβαλε το χερι της δια του νομου
δωσε παραπανω λεπτομερειες ρε συ...τι υπηρχε πριν στο φορουμ..τι εγινε κλπ
kapa είπε:super7 είπε:kapa είπε:athenian είπε:Δηλαδη εννοεις οτι καποιος mod εσβησε τα θεματα?
δεν εχει σημασια το ποιος εσβησε τα θεματα.
το θεμα ειναι οτι καποια κλινικη εβαλε το χερι της δια του νομου
δωσε παραπανω λεπτομερειες ρε συ...τι υπηρχε πριν στο φορουμ..τι εγινε κλπ
Αποτυχημένες επεμβάσεις με φωτο πραγματικές
super7 είπε:εντωμεταξυ το κανατε πεδιο μαχης παλι...μπραβο !!!!
κατι προτεινα κι ο Chs εβαλε τους κανονες..θα κανουμε τιποτα σωστο κ χρησιμο για τους αλλους ή θα συνεχισει αυτο το παραλληρημα ?
kapa είπε:Ναι, επειδη ηταν δικές τους αποτυχημένες επεμβάσειςsuper7 είπε:απο D*I ? και γιατι κατεβηκαν?
super7 είπε:εντωμεταξυ το κανατε πεδιο μαχης παλι...μπραβο !!!!
κατι προτεινα κι ο Chs εβαλε τους κανονες..θα κανουμε τιποτα σωστο κ χρησιμο για τους αλλους ή θα συνεχισει αυτο το παραλληρημα ?
kapa είπε:Ναι επειδη ηταν δικές τους αποτυχημένες επεμβάσειςsuper7 είπε:απο D*I ? και γιατι κατεβηκαν?
athenian είπε:Αυτο που λεει ο kapa ισχυει chs?Και αν ναι γιατι εγινε?
pazuzu είπε:Super7, επειδή σκεφτόσουν για Ελλάδα και αναρωτιόσουν ποιος είναι αντικειμενικός στη γνώμη του, σου συνιστώ να διαβάσεις αυτό το νήμα από αυτή τη σελίδα και μετά. Έχουν προκύψει νέα δεδομένα για τον "αξιόπιστο" n04.
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8587-page-14.html
athenian είπε:Αυτο που λεει ο kapa ισχυει chs?Και αν ναι γιατι εγινε?
super7 είπε:ναι το ειδα...δε μπορω να βγαλω συμπερασματα ασφαλη...αν εχει κανει 4 μεταμοσχευσεις θα του κανουν κι εκπτωση κ μενα μου παν αν παω και κανω 2η μετα απο χρονια θα εχω καλυτερη τιμη...εχει λογικη...τωρα αν μοιραζουν δωρεαν μεταμοσχευσεις για να τους προωθουν ΑΝ κανουν καλη δουλεια δε με νοιαζει ΑΝ ειναι να με σφαξουν με παρανοιαζει...
Αν πριν το 2010 ειχαν πολλες κακες δουλειες κ τωρα εχουν κανει βηματα μπροστα..λογικο ειναι να θελουν να φαινονται τα καλα αρκει να ισχυει ετσι..γι αυτο λεω το φορουμ να εχει αποτελεσματα απο καλες κ κακες κ χρονολογιες να μπορουμε να βγαλουμε ακρη
το θεμα ειναι τι δουλεια γινεται τωρα για μας που προσπαθουμε να αποφασισουμε...καταλαβαινω την αγανακτηση σου κ να θελεις να τους κραξεις αλλα καντο πιο καλα και παρεσυρε κι αλλους σαν εσενα να ανεβασουν το κακο αποτελεσμα τους...αλλιως βλεπουμε καποιους να πλακωνονται...δεν εχει νοημα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
xrits20 είπε:Βρε ηλίθιε Chs εφτιαξα αυτον τον δεύτερο λογαριασμό για να απαντήσω σε σένα, στον n094 και τον weznem ότι δεν είμαι εγώ ο pazuzu όπως είχατε γράψει πριν 1 βδομάδα. Και διέγραψες τον δεύτερο λογαριασμό επειδή μπήκα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου!
Και καθότι εβλεπα ότι κανείς από τους 3 σας δε μου ζήτησε μια συγνώμη που με κατηγορήσατε άδικα (και ειδικά ο n094 ο οποίος ήταν και ο πρώτος που είπε ξεκάθαρα ότι ήμουν ο pazuzu) τα πήρα στο κρανίο και μπήκα σήμερα με τον τρίτο να του τα χώσω.
Και μου ζητάς και τα ρέστα βρε βλήμα που με κατηγόρησες άδικα ότι είμαι άλλος ο χρήστης και δεν ζήτησες ένα συγνώμη;
super7 είπε:αμα μπορουν να κανουν καλο αποτελεσμα στον παλσιε γαιτι να μη κανουν και σε αλλους...διαφημιση θα ναι κι αυτο γι αυτους..θα το βλεπουν οι γνωστοι το καθενα και θα πηγαινουν
κι ας πουμε πιανουν εναν πελατη απο το φορουμ...αμα του κανουν κακη δουλεια δε θα τους ξεμπροστιασει? αφου εγραφε στο φορουμ..δε θα τους κραξει ..δε θα βγαλει φωτο που θα δειχνει? τους συμφερει λοιπον αυτο? εκτος κι αν προσεχουν μονο αυτους απο το φορουμ
Gio είπε:super7 είπε:αμα μπορουν να κανουν καλο αποτελεσμα στον παλσιε γαιτι να μη κανουν και σε αλλους...διαφημιση θα ναι κι αυτο γι αυτους..θα το βλεπουν οι γνωστοι το καθενα και θα πηγαινουν
κι ας πουμε πιανουν εναν πελατη απο το φορουμ...αμα του κανουν κακη δουλεια δε θα τους ξεμπροστιασει? αφου εγραφε στο φορουμ..δε θα τους κραξει ..δε θα βγαλει φωτο που θα δειχνει? τους συμφερει λοιπον αυτο? εκτος κι αν προσεχουν μονο αυτους απο το φορουμ
Φίλε Super7, νομίζω ο όρος "πλασιέ" δεν αρμόζει στον Νίκο. Ο άνθρωπος αυτός έχει βοηθήσει πολλά μέλη με τις γνώσεις του και είναι κρίμα η επίθεση που γίνεται στο πρόσωπο του. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά απο το λίγο που έχουμε μιλήσει είναι πολύ εντάξει παιδί. Και μάλιστα κάτι που δεν έχω πει, είναι ότι όταν ζήτησα την άποψη του για το αν έπρεπε να πάω ή οχι στην συγκεκριμένη κλινική σε καμία περίπτωση δεν μου είπε πήγαινε. Μου είπε να κάνω την έρευνα μου χωρίς βιασύνη, και να αποφασίσω.. Το αν θα με δικαιώσει το αποτέλεσμα δεν το ξέρω, αλλά μέχρι στιγμής δοξα το θεό πάω καλά. Αυτό που σου προτείνω εγω είναι πολύ απλό. Αφιέρωσε 1 ώρα απο τον χρόνο σου και κάνε μια επίσκεψη. Το καλό είναι οτι η πρόσβαση είναι ευκολότερη απο το να πας π.χ στην Κύπρο ή στο εξωτερικό. Δες την κλινική, μίλησε με τους γιατρούς, ζήτησε να δεις live περιστατικό και κρίνε εσυ ο ίδιος -χωρίς τις δικές μας εμπειρίες- αν αξίζει τον κόπο ή οχι..
Αν δεις οτι δεν αξίζει εγώ μαζί σου είμαι, αρκεί να είσαι χαμογελαστός! Έδωσα τα συγχαρητήρια μου και στο galan, και στον john_john και στον elmajiko.. σε παιδιά που κάνανε ΜΜ στην κύπρο! Το ίδιο θα κάνω και σε σένα.. όπου και αν πας, αρκεί το αποτέλεσμα σου να είναι αυτό που επιθυμείς.
Αυτό που πρέπει να καταλάβουν κάποιοι εδω μέσα, είναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να συμπεριφερόμαστε σαν ΦΙΛΟΙ και όχι σαν εχθροί..
Gio είπε:Αυτό που σου προτείνω εγω είναι πολύ απλό. Αφιέρωσε 1 ώρα απο τον χρόνο σου και κάνε μια επίσκεψη. Το καλό είναι οτι η πρόσβαση είναι ευκολότερη απο το να πας π.χ στην Κύπρο ή στο εξωτερικό. Δες την κλινική, μίλησε με τους γιατρούς, ζήτησε να δεις live περιστατικό και κρίνε εσυ ο ίδιος -χωρίς τις δικές μας εμπειρίες- αν αξίζει τον κόπο ή οχι..
thatsme είπε:....Την φημη σου δεν την χτιζεις με ενα καλο αποτελεσμα και με πεντε κακα γιατι πολυ απλα ζουμε στην εποχη της πληροφορησης που αργα η γρηγορα η αληθεια στο τελος βγαινει στην επιφανεια.
Αυτη ειναι η γνωμη μου.Τωρα αυτο το εφερα σαν παραδειγμα.Δεν λεω οτι ο n094 ειναι βαλτος.Οπως ειπα ειμαι νεος και δεν μπορω να εχω (ακομα) αποψη για το ποιος ειναι βαλτος και ποιος οχι.
Ελπιζω να μην πεσουν να με φανε καποιοι γιατι αποτι εχω δει σε καποια θρεντς επικρατει ενα κλιμα επιθετικοτητας που κατεμε δεν θα επρεπε να υπαρχει γιατι ολοι εδω ειμαστε για τον ιδιο λογο εδω.Για να αντιμετωπισουμε το προβλημα που λεγεται τριχοπτωση!
thatsme είπε:Εγω ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι ο n094 κατηγορειται οτι ειναι βαλτος απο την D*I;Ειμαι καινουριος αλλα τις τελευταιες μερες διαβαζω ανελλιπως.Εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι καλα αποτελσματα κανουν μονο στους "δικους τους" γιατι ζωντανη διαφημιση ειναι ολοι οσοι εχουν παει στην κλινικη και οταν κανουν ενα καλο αποτελεσμα τοτε αυτοματα δημιουργουν εν δυναμει πελατες στο μελλον γιατι οι ευχαριστημενοι πελατες θα το διαδωσουν και δεν μιλαω μονο για το φορουμ αλλα και απο στομα σε στομα στην καθημερινη ζωη.Οποτε πιστευω αυτο που προσπαθει να περαστει εμμεσα οτι καλα αποτελεσματα κανουν μονο στους δικους τους και οτι στους αλλους απλα δεν τους ενδιαφερει και τοσο δεν το βλεπω να στεκει γιατι δεν τους συμφερει κιολας!Την φημη σου δεν την χτιζεις με ενα καλο αποτελεσμα και με πεντε κακα γιατι πολυ απλα ζουμε στην εποχη της πληροφορησης που αργα η γρηγορα η αληθεια στο τελος βγαινει στην επιφανεια.
Αυτη ειναι η γνωμη μου.Τωρα αυτο το εφερα σαν παραδειγμα.Δεν λεω οτι ο n094 ειναι βαλτος.Οπως ειπα ειμαι νεος και δεν μπορω να εχω (ακομα) αποψη για το ποιος ειναι βαλτος και ποιος οχι.
Ελπιζω να μην πεσουν να με φανε καποιοι γιατι αποτι εχω δει σε καποια θρεντς επικρατει ενα κλιμα επιθετικοτητας που κατεμε δεν θα επρεπε να υπαρχει γιατι ολοι εδω ειμαστε για τον ιδιο λογο εδω.Για να αντιμετωπισουμε το προβλημα που λεγεται τριχοπτωση!