Stratos
Well-Known Member
έχει διαφορά στο κόστος για τον ασθενή αν ο ίδιος αριθμός grafts τοποθετηθεί σε 1 ή 2 συνεδρίες?2 συνεδρίες είναι πρώτη και δεύτερη ήμερα Strato.
έχει διαφορά στο κόστος για τον ασθενή αν ο ίδιος αριθμός grafts τοποθετηθεί σε 1 ή 2 συνεδρίες?2 συνεδρίες είναι πρώτη και δεύτερη ήμερα Strato.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αντί να ταλαιπωρείσαι με ενέσεις, εξαγωγές, εισαγωγές κλπ δύο φορές και να βάλεις μόνο 3000
πήγαινε βάλε 3500-4000 με μία φορά.
εμείς που έχουμε κάνει ξέρουμε τι ζόρι είναι και μην ακούς ότι δεν έχει δυσκολία.
δεν είναι παιχνιδάκι φίλε...
έχει διαφορά στο κόστος για τον ασθενή αν ο ίδιος αριθμός grafts τοποθετηθεί σε 1 ή 2 συνεδρίες?
Δεν ηξερα οτι απαγορεύεται να πουμε τη γνωμη μας. Δεν του ειπα να παει πουθενά, δεν εχω κανενα συμφέρον οπου και να παει. Επειδη εχω κανει μμ και μου φανηκε ζορικη υποθεση του ειπα να αποφύγει αν μπορει διπλη ταλαιπωρία. Αν στη κλινικη σας ειναι μια ευχάριστη και ανετη διαδικασία τοτε μαλλον εγω επεσα σε χασαπη. Αν ενοχλειστε απο σχολια που δεν σπρωχνουν και δεν χαιδευουν τις τακτικες σας τοτε να τα μαζεψουμε και να φευγουμε να σας αφησουμε να κανετε τη δουλεια σας ανενόχλητοι μα δοξα το Θεό και εμεις δουλειές εχουμε. ΚαληνύχταΡε συ φίλε Strato τι προσπαθείς να κάνεις? Να πας τον ten ten εκεί που έκανες εσύ?
Εγω που έχω ταμπέλα στο φόρουμ δεν κάνω έτσι εσένα πιο θα είναι το κέρδος σου από την στιγμή που η HDC είναι από τις αξιόπιστες κλινικές και προσπαθείς να τον αποπροσανατολισεις.
Γιατί θες να διασπείρεις τον φοβο? Εγω έκανα μια strip πιο βάρια επέμβαση με τομή 27 εκατοστά και μια fue πέρσι 2 ήμερων στην HDC και τα είδα παιχνιδάκι εκτός το αρχικό ανχγος φυσικά όταν μπαίνουμε στην διαδικασία χειρουργείου που είναι λογικό για όλους μας.
Δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά....
xaxaxaaxxaxaxaxaaΝα τσακώνεστε για τη φαλάκρα άλλου Ανθρώπου με ξεπερνάει !
Καλημέρα. Που την έκανες αγαπητε εσυ?Πες μου τι προσπαθω να κανω γιατι ειλικρινα δεν ξερω τι εννοεις. Το οτι ειπα τη γνωμη μου να κανει μια συνεδρια σημαινει οτι τον σπρωχνω εκει που εκανα εγω; Μονο εκει που πηγα εγω βαζουν σε μια συνεδρια 3500 grafts?
John νο προμπλεμ. Για να ειμαι ειλικρινης εχω καταληξει στους last 3 και είναι όλοι εξωτερικο. Η HDC ειναι μια απο αυτες αλλα θέλω να ξεκαθαρίσω καποια τελευταια πραματακια. Επισης ο χρόνος ειναι σημαντικό πράμα για μένα διοτι 1 βδομαδα να λειπω απο δουλεια και οικογενεια με 2 μικρα παιδια μου δημιουργει τεράστιο προβλημα. (Θα το βολέψω καπως που θα παει)Μην μιλάς στο πληθυντικό Στράτο δεν μιλάς με κατευθηνομενο άτομο που του βάζει η κλινική λόγια για να σου απαντήσει μιλάς με έμενα που σου μιλάω σαν απλό μέλος και ασθενής επίσης.
Δεν του είπες όνομα που να πάει άλλα δεν είμαι και χαζός όλοι μας διαβάζουμε χρόνια το φόρουμ και ξέρουμε που γέρνει ο καθένας μας και εγώ και εσύ και πολλοί άλλοι.
Αλλά να φοβίζεις τους άλλους και καλά με τις δυο συνεδρίες και με ταλαιπωρία και πόνους και πόσο κοστίζουν ενώ κάθε μέρα φωνάζω και ανεβάζω τις τιμές τις κλινικής τότε κάτι άλλο προσπαθείς να κάνεις.
John νο προμπλεμ. Για να ειμαι ειλικρινης εχω καταληξει στους last 3 και είναι όλοι εξωτερικο. Η HDC ειναι μια απο αυτες αλλα θέλω να ξεκαθαρίσω καποια τελευταια πραματακια. Επισης ο χρόνος ειναι σημαντικό πράμα για μένα διοτι 1 βδομαδα να λειπω απο δουλεια και οικογενεια με 2 μικρα παιδια μου δημιουργει τεράστιο προβλημα. (Θα το βολέψω καπως που θα παει)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα θεωρηθει διαφήμιση και καποιοι θα στεναχωρηθουν....Καλημέρα. Που την έκανες αγαπητε εσυ?
οκΘα θεωρηθει διαφήμιση και καποιοι θα στεναχωρηθουν....
@John_John1 @Stratos παρακαλώ τελος. Λυστε το σε προσωπικη επικοινωνια. Χαλαμε το νήμαΕπίσης θυμήσου και τα σχόλια μου στην μμ σου για να δεις ότι ακόμη και σαν συνεργάτης τις κλινικής δεν είμαι κομπλεξικός στο να γράφω και σε άλλα νήματα παιδιών που προχώρησαν άλλου για μμ.
Θα θεωρηθει διαφήμιση και καποιοι θα στεναχωρηθουν....
Γιάννη
Γιατί δεν ανεβάζει η κλινική πλέον αποτελέσματα?
Έχει καιρό να ανεβάσει καινούργια.