paulakos266
Active Member
παιδιά υπάρχει καμία φωτογραφία από τις δύο κυπριακές κλινικές με κουρεμένη δότρια με πρώτη σκάλα να δούμε πώς φαίνεται
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε μου αρέσει που βγάζει με μοτόρι, επίσης οι σχεδιασμοί του δεν είναι πολύ φυσικοί. Στην πυκνότητα παίρνει 10 με τόνο δεν περνάει ούτε το νερό από πολλά περιστατικά που έχω δει. Αλλά και πολύ μεγάλη αναμονή πριν 4 μήνες μου είπε για Ιανουάριο 2021 οπότε καταλαβαίνεις.Βλεπωντας διαφορα βιντεακια στο youtube, μου κινησε το ενδιαφερον τα βιντεο που ανεβαζει ο dr freitas τα οποια ειναι ολα πολυ εντυπωσιακα.
Στα περισσοτερα βιντεο στην αρχη κανει αναλυτικη περιγραφη της καθε περιπτωσης. Σχεδον ολοι ειναι χρηστες φινας και ντουτας. Αυτο δν νομιζω να ειναι τυχαιο.
οι ελληνες που σου ειπαν γεμισε τα πισω και χτενιζε τα προς τα μπρος απλα στο παν για να κρύψουν την ανικανοτητα τους να φτιαξουν το μπροστα κομματι . Πες συγκεκριμενα και ποιοι ειναι αυτοι αν θες . Ναι ειναι απαραδεκτο να πας σε καποιον να του πεις , θελω να φτιαξω hairline γιατι δεν εχω και να σου λεει , θα σου φτιαξω τη μεση και το πισω και κανε τα χτενισματα του φαλακρου για να κρυβεις κουτελο .Παίδες καλησπέρα
Έχω κλείσει με Cole ραντεβου για Αυγουστο. Είμαι 5αρι γεμάτο (απο τη μέση κ crown άδειο)με μέτρια δότρια (περίπου 5x22cm). Το θέμα είναι ότι οι έλληνες που πήγα κατα 99% μου έλεγαν γέμισε τα πίσω κ απλά χτένιζε τα μπροστά όσα έχεις. Θεωρώ προσωπικά αποδεκτότατο να φαίνεται μια καποια αραίωση πίσω αλλά με τη μούρη μιλάς, συστήνεσαι κτλ όχι με τα οπίσθια.Οπότε κανείς δεν αναλάμβανε διάχυτη αλωπεκια (ο Ερντο είναι όνειρο αλλά θα πρέπει να πέσει οικτρό ξεπαράδιασμα για 4000+ grafts), ελπίζω ο συγκεκριμένος να ασχολείται , τώρα εάν ωστόσο επιμείνει στα 2.5 per graft μετά είναι μονόδρομος ο Ερντο.
Παίδες καλησπέρα
Έχω κλείσει με Cole ραντεβου για Αυγουστο. Είμαι 5αρι γεμάτο (απο τη μέση κ crown άδειο)με μέτρια δότρια (περίπου 5x22cm). Το θέμα είναι ότι οι έλληνες που πήγα κατα 99% μου έλεγαν γέμισε τα πίσω κ απλά χτένιζε τα μπροστά όσα έχεις. Θεωρώ προσωπικά αποδεκτότατο να φαίνεται μια καποια αραίωση πίσω αλλά με τη μούρη μιλάς, συστήνεσαι κτλ όχι με τα οπίσθια.Οπότε κανείς δεν αναλάμβανε διάχυτη αλωπεκια (ο Ερντο είναι όνειρο αλλά θα πρέπει να πέσει οικτρό ξεπαράδιασμα για 4000+ grafts), ελπίζω ο συγκεκριμένος να ασχολείται , τώρα εάν ωστόσο επιμείνει στα 2.5 per graft μετά είναι μονόδρομος ο Ερντο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δε χρησιμοποιεί κάποια κρυφή τεχνική ούτε έχει κανένα μυστικό υπερόπλο. Ολοι οι γιατροί τα ίδια εργαλεία χρησιμοποιούν και τις ίδιες γνώσεις έχουν
κομπογιαννιτικο ; η μαλλον θα ειναι κομπογιαννιτικο αν του πει να το παρει 3 μηνες μονο και οχι την αληθεια δηλαδη ε'υ ορου ζωης . Α και ναι , πρεπει να του πει πως η τοπικη φινα ειναι εξαιρετικα αναξιοπιστη στο να κρατα το μαλλι . Φινα απο το στομα , μινοξ στο μαλλι , προσοχη οχι το αναποδο!Τι διάλυμα είναι τούτο?
Mακη κατα βαση συμφωνω με τα γραφομενα σου, από προσωπική βέβαια εμπειρια θα πω πως το σχήμα μινοξ +φινα της fagron( 2 μηνες χρησης) και έπειτα μινοξ + ντουτα(3 μηνες χρησης) , τοπικη χρηση και τα δύο έδωσαν μια πάχυνση στην ληπτρια αλλα και στην δότρια,, που σημαίνει οτι υπηρχε απορροφηση συστημικη καιμ στις δυο περιπτωσεις. Σημειωτεόν η οποια διαφορα δεν προεκυψε απο την μινοξ.κομπογιαννιτικο ; η μαλλον θα ειναι κομπογιαννιτικο αν του πει να το παρει 3 μηνες μονο και οχι την αληθεια δηλαδη ε'υ ορου ζωης . Α και ναι , πρεπει να του πει πως η τοπικη φινα ειναι εξαιρετικα αναξιοπιστη στο να κρατα το μαλλι . Φινα απο το στομα , μινοξ στο μαλλι , προσοχη οχι το αναποδο!