Το είδα βρε αλλά άργησα. Πιαστηκα με την "τρελή" σε άλλο νημαΣου απάντησα πιο πανω
Το είδα βρε αλλά άργησα. Πιαστηκα με την "τρελή" σε άλλο νημαΣου απάντησα πιο πανω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μέχρι τώρα έχω ακούσει για το εμβόλιο τις παραλλαγές.Το είδα βρε αλλά άργησα. Πιαστηκα με την "τρελή" σε άλλο νημα
Προς Θεού δεν έκανα την ερώτηση για αυτό το λόγο. Απλώς ήθελα να ακούσω που καταλήγει η έρευνα του Vagosx.Κοίταξε δεν μπορεί να σου πει κάποιος πηγαινε εκεί κτλπ. Είναι και ανάλογα τι έχεις σκοπό να διαθέσεις συνολικά. Θα πρέπει να υπολογίσεις το συνολικό σου budget και από εκεί και πέρα βρίσκεις καλούς γιατρούς. Δεν ειναι πρόβλημα αυτό. Το μόνο εύκολο είναι να σου προτείνουμε κορυφαίους γιατρούς.... Μπορεί να είναι και με διαφορετικούς γιατρούς. Ας πούμε αμα φτιάξεις Hairline και Α,Β ζώνη δεν χρειάζεται να ασχολείται με beard grafts ο γιατρός. Μετά θα τον χρειαστείς να βγάζει και beard grafts όταν θα πας για τη πίσω ζώνη.
Ο "γιόκας".....Μέχρι τώρα έχω ακούσει για το εμβόλιο τις παραλλαγές.
"Το μπολι ", "το θεμα" ," η ιστορία ", "το τσιμπημα".
Έχω περιέργεια να δω το άλλο θα βρουν χαχαχα
Ναι ιούλιε καλά έκανες. Εσύ καταρχήν που σκεφτέσαι να πήγαινες; ελλάδα ή εξωτερικό;Προς Θεού δεν έκανα την ερώτηση για αυτό το λόγο. Απλώς ήθελα να ακούσω που καταλήγει η έρευνα του Vagosx.
Ελλάδα ! Αλλά με αλλοδαπό γιατρόΝαι ιούλιε καλά έκανες. Εσύ καταρχήν που σκεφτέσαι να πήγαινες; ελλάδα ή εξωτερικό;