Εμπλουτισμός Μινοξιδίλης

35007

Member
Σχεδον καθε μερα μαθαινω και καινουργια πραγματα! Πολλα ειναι αυτα που πιστευα πως ηταν αλλιως και τελικα απο εσας διαπιστωνω πως ισχυει κατι αλλο τελικα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Έλα να τα πάρουμε με σειρά να βγάλεις και εσύ άκρη πως θα ακολουθήσεις.

Λοιπόν, πες μου ακριβώς τι θες να βάζεις κάθε μέρα, ποίες ουσίες και να λάβουμε το 4ωρο σαν χρόνο απορρόφησης.

Επίσης έχεις λιπαρά μαλλιά; Δηλαδή βρωμίζει εύκολα το κεφάλι σου;

35007

Member
Το πρωι βαζω μινοξ. Ο GOMI μου ειπε πως ειναι καλη προσθηκη σ'αυτη το πρασινο τσαι και τιποτε αλλο. Θα παραγγειλω και εγω ενα καθαρο green tea extract χωρις αλατι και θα βαλω 6μλ μεσα στα 60μλ της μινοξ. 1μλ απο το διαλυμα που θα προκυψει θα το βαζω το πρωι. Επειδη δεν το εχω ακομα το τσαγακι βαζω 1μλ σκετη μινοξ.
Το τσαι αυτο αναφερει στην περιγραφη του οτι καταπολεμα και την κατακρατηση υγρων. Λες να αντιμετωπισει και το πρησμενο πρόσωπο?

Στις 12 το μεσημερι εμου. Μια ωρα το αφηνω(θελει περισσοτερο λες ή λιγοτερο?), μετα λουσιμο.

Στις 4 δεν ξερω. Αν παρω Αλοη τζελ 99.9% και βαζω απο αυτη με λιγες σταγονες Saw Palmetto και Nettle σαν DHT Blocker θα πρεπει να ξαναλουστω λογικα μετα 1 ή 2 ωρες και θεωρω υπερβολη τα 2 λουσιματα τη μερα!
Επισης μου ειπαν να μην βαζω τα βοτανα καθε μερα, αλλα ανα δευτερη ή τριτη.

Το βραδυ θα βαζω 1μλ Τρικομιν σκετο. Μου συστησαν καλυτερα να μην το πειραξω καθολου. Δεν μου ηρθε ακομα ομως. Προς το παρον βαζω 1μλ μινοξ (σκετη) για να μην μενω ακαλυπτος.

Συμβουλες ευπροσδεκτες φυσικα!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
35007 είπε:
Το πρωι βαζω μινοξ. Ο GOMI μου ειπε πως ειναι καλη προσθηκη σ'αυτη το πρασινο τσαι και τιποτε αλλο. Θα παραγγειλω και εγω ενα καθαρο green tea extract χωρις αλατι και θα βαλω 6μλ μεσα στα 60μλ της μινοξ. 1μλ απο το διαλυμα που θα προκυψει θα το βαζω το πρωι. Επειδη δεν το εχω ακομα το τσαγακι βαζω 1μλ σκετη μινοξ.
Το τσαι αυτο αναφερει στην περιγραφη του οτι καταπολεμα και την κατακρατηση υγρων. Λες να αντιμετωπισει και το πρησμενο πρόσωπο?

Στις 12 το μεσημερι εμου. Μια ωρα το αφηνω(θελει περισσοτερο λες ή λιγοτερο?), μετα λουσιμο.

Στις 4 δεν ξερω. Αν παρω Αλοη τζελ 99.9% και βαζω απο αυτη με λιγες σταγονες Saw Palmetto και Nettle σαν DHT Blocker θα πρεπει να ξαναλουστω λογικα μετα 1 ή 2 ωρες και θεωρω υπερβολη τα 2 λουσιματα τη μερα!
Επισης μου ειπαν να μην βαζω τα βοτανα καθε μερα, αλλα ανα δευτερη ή τριτη.

Το βραδυ θα βαζω 1μλ Τρικομιν σκετο. Μου συστησαν καλυτερα να μην το πειραξω καθολου. Δεν μου ηρθε ακομα ομως. Προς το παρον βαζω 1μλ μινοξ (σκετη) για να μην μενω ακαλυπτος.

Συμβουλες ευπροσδεκτες φυσικα!!

Πολύ ωραία τότε, έχεις σχεδιάσει την θεραπεία. Και οι ώρες είναι οκ ενδιάμεσα.

Το emu μια ώρα είναι καλά να το αφήσεις.
Η αλήθεια είναι πως σίγουρα πας για 2 λουσίματα την ημέρα, εκτός και αν έχεις κεφάλι που "βοηθάει" να το πω έτσι και με απλό ξέπλυμα με νερό είσαι οκ, όμως σκέψου πως είναι καλοκαίρι και πιάνει βρώμα με ιδρώτες κλπ. Άρα λούσιμο σίγουρα με ένα καλό και φυτικό για καθημερινή χρήση shampoo.

Να ξέρεις πως αν παρουσιάσεις παρενέργειες τύπου πρήξιμο προσώπου, το τσάι δεν θα βοηθήσει δυστυχώς.. αυτή η παρενέργεια της μινοξ είναι από τις πιο ζόρικες.. θέλει επιστράτευση πολλών για να αντιμετωπιστεί (ανάλογα βέβαια σε τι βαθμό το παρουσιάσει ο κάθε ένας) αλλά και πάλι δεν φεύγει έτσι απλά..

35007

Member
Ειναι προβλημα λοιπον να λουζομαι 2 φορες τη μερα? Με σκετο νερο δεν βγαινει το εμού σε εμενα.
Τις μερες που δεν θα βαζω τα ματζουνια με την αλοη τι να βαζω? Μεταξυ εμου και βραδινου τοπικου?
Εχεις καμια ιδεα? Να κοτσαρω λες την S5 spiro cream? 2 με 3 εφαρμογες την εβδομαδα ποσο πιθανο θα ειναι να μου κανει sides?

Chs

Μέλος του προσωπικού
35007 είπε:
Ειναι προβλημα λοιπον να λουζομαι 2 φορες τη μερα? Με σκετο νερο δεν βγαινει το εμού σε εμενα.
Τις μερες που δεν θα βαζω τα ματζουνια με την αλοη τι να βαζω? Μεταξυ εμου και βραδινου τοπικου?
Εχεις καμια ιδεα? Να κοτσαρω λες την S5 spiro cream? 2 με 3 εφαρμογες την εβδομαδα ποσο πιθανο θα ειναι να μου κανει sides?

Κοίτα, καλό θα είναι τις μέρες που δεν βάζεις τα ματζούνια να μην βάζεις κάτι εξτρά, να ανασαίνει και λίγο το κεφάλι.. να ξεκουράζεσαι και λίγο εσύ, διότι κάποια στιγμή θα κουραστείς να είσαι με το άγχος και το ρολόι μην και δεν βάλεις κάτι.

Για την spiro, 2 - 3 την εβδομάδα δεν θα δεις sides κατα πάσα πιθάνοτητα, όμως ούτε και αποτελέσματα.. είναι πολύ λίγο για να δεις κάτι..

Γνώμη μου ξεκίνα με το πρώτο σχήμα θεραπείας σταθερά, στην πορεία βλέπεις τι θα προσθέσεις η αφαιρέσεις ανάλογα το τι σου δίνει κάθε τι και πως λειτουργεί σε εσένα.

Μπλουζα