Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αλήθεια εκεί που λέει οτι οι παπάδες έχουν τα περισσότερα παιδιά, αλλά τα συντηρούν γιατί "πεθαίνει κανένας- ανασταίνεται κανένας" , γονατίζω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΤο στρίβεις κιόλας;
Αλήθεια εκεί που λέει οτι οι παπάδες έχουν τα περισσότερα παιδιά, αλλά τα συντηρούν γιατί "πεθαίνει κανένας- ανασταίνεται κανένας" , γονατίζω ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ
Έ όχι και stoner ο Αndrew ο unemployed...Έχει και πει και άλλα κορυφαία ο Ήλειος πάντα με την βοήθεια της ΑΑΑ ποιότητας των προϊόντων της ηλειακης χλωρίδας.
Έ όχι και stoner ο Αndrew ο unemployed...
Μεταξυ σοβαρού και αστείου υπάρχει thread στο reddit που εξηγεί πως οι εξαρτημένοι ναρκομανεις στην συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχουν προβλήματα αραίωσης λόγω του ότι τα ναρκωτικά μέσω συγκεκριμένων μηχανισμών στον εγκέφαλο λειτουργούν καταπραυντικα ως προς την μετατροπή της DHT σε androstenol! Όσο παρανοϊκό και να ακούγεται παίζει και να ισχύει...Πάντως από μαλλί φαίνεται πολύ καλή δοτρια να έχει... λέτε να λειτουργεί ο μπαφος σαν την fina ??
Ναρκομανείς θα μας κάνεις όλους με αυτά που λες αδελφέ χαχαΜεταξυ σοβαρού και αστείου υπάρχει thread στο reddit που εξηγεί πως οι εξαρτημένοι ναρκομανεις στην συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχουν προβλήματα αραίωσης λόγω του ότι τα ναρκωτικά μέσω συγκεκριμένων μηχανισμών στον εγκέφαλο λειτουργούν καταπραυντικα ως προς την μετατροπή της DHT σε androstenol! Όσο παρανοϊκό και να ακούγεται παίζει και να ισχύει...
Ουτε καν. Μακριά. Δεν παίζουμε με αυτά Male. 1 τετρακις εκατομμύριο φορές ραφλα και να συνεχίσω τη ζωή μου πάρα εξάρτηση με το οτιδήποτε.Ναρκομανείς θα μας κάνεις όλους με αυτά που λες αδελφέ χαχα
Εννοείται αδελφέ μου σε αστιεύω.Ουτε καν. Μακριά. Δεν παίζουμε με αυτά Male. 1 τετρακις εκατομμύριο φορές ραφλα και να συνεχίσω τη ζωή μου πάρα εξάρτηση με το οτιδήποτε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μην το σκέφτεσαι καθόλου, 2-3 τσιγράκια την μέρα έχεις double bonus, κρατάς μαλλί και αρχίζεις τους χρησμούς σαν την Πυθία.Μεταξυ σοβαρού και αστείου υπάρχει thread στο reddit που εξηγεί πως οι εξαρτημένοι ναρκομανεις στην συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχουν προβλήματα αραίωσης λόγω του ότι τα ναρκωτικά μέσω συγκεκριμένων μηχανισμών στον εγκέφαλο λειτουργούν καταπραυντικα ως προς την μετατροπή της DHT σε androstenol! Όσο παρανοϊκό και να ακούγεται παίζει και να ισχύει.
Άμα είναι να το ρίξουμε στα ναρκωτικά για γλιτώσουμε την καράφλα, την μαμήσαμε……Μεταξυ σοβαρού και αστείου υπάρχει thread στο reddit που εξηγεί πως οι εξαρτημένοι ναρκομανεις στην συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχουν προβλήματα αραίωσης λόγω του ότι τα ναρκωτικά μέσω συγκεκριμένων μηχανισμών στον εγκέφαλο λειτουργούν καταπραυντικα ως προς την μετατροπή της DHT σε androstenol! Όσο παρανοϊκό και να ακούγεται παίζει και να ισχύει...
Δεν είναι τυχαίο to Drug store bobbyΆμα είναι να το ρίξουμε στα ναρκωτικά για γλιτώσουμε την καράφλα, την μαμήσαμε……
Αφηστε λωκους τρυπες και μαναδες εξω γιατι θα ανεβει η τεστοστερονη και μετα η 5α ρεδουκταση θα μας γλεντησει και θα κανει επικη μετατροπη σε…ξερετε τι…
Ισως αναλογως την εξαρτηση. Με τον μπαφο μην ελπιζετε παντως, γιατι καραφλα σιγουρα παιζει, απλα μαλλον δε σ' απασχολει χαχαχΜεταξυ σοβαρού και αστείου υπάρχει thread στο reddit που εξηγεί πως οι εξαρτημένοι ναρκομανεις στην συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχουν προβλήματα αραίωσης λόγω του ότι τα ναρκωτικά μέσω συγκεκριμένων μηχανισμών στον εγκέφαλο λειτουργούν καταπραυντικα ως προς την μετατροπή της DHT σε androstenol! Όσο παρανοϊκό και να ακούγεται παίζει και να ισχύει...
Μπα, και ένα κουβά να πάρεις θα γυαλίσει η καράφλα .1/4 εκσταση κανει δουλεια?
Κυριοι καλησπερα θα ακολουθησει ένα λιγο μακροσκελες ποστ το οποιο όμως δεν εχει να κανει με μαλλια…Νιωθω την αναγκη να το γραψω καθως μετα από πολύ σκεψη θα αποχωρησω ουσιαστικα απλα πριν το πραξω θελω να πω καποια πραγματα για να ‘’καθαρισω’’ μεσα μου και να μην εχω εκκρεμοτητες…
Σε ολο αυτό τον κακο χαμο που δεν πρεπει να ξαναγινει ποτε ,συμμετειχα και εγω και εκραξα τον Vlafo τον οποιο πραγματι παντα εβλεπα πολύ πονηρα και θεωρουσα (και ακομα θεωρω)ότι εχει τουλαχιστον περιεργες σχεσεις με τον γιατρο σε οτι αφορα τα σχολια του τα οποια παντα εξυμνουσαν το γιατρο αλλα και μιλαγε λες και ειναι αντιπροσωπος του σε πολλα θεματα αλλα ας μεινουμε εδω...Η δικη μου παρεμβαση δεν ειχε ως στοχο ειλικρινα να βλαψω καποιον γιατι συνεργαζομαι με καποιο γιατρο ή ειμαι σε συνεργασια με καποιον αλλον, αλλα για την προστασια του φορουμ και επειδη εχω ξαναδει παρομοια περιστατικα και η αδικια με ενοχλει…Όπως και να χει ομως μπορει να εχω αδικο και αν υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να σε αδικησα vlafo θα ηθελα να σου ζητησω συγνωμη…
Ειδατε όμως ότι αντιστοιχα σαν και μενα ειτε εχω δικιο ειτε αδικο ,καποιοι, αναμεσα τους και ο βλαφο ειπαν πραγματα για αλλους όπως π.χ ο cvial που ας το πουμε ετσι γνωριζονταν και δια ζωσης ή αφησαν υπονοουμενα ο ενας για τον αλλον…Ενας μυλος δηλαδη που δεν εχει τελειωμο…Και μεσα από ένα φορουμ με μονα στοιχεια το τι γραφει εδώ ο καθενας (στη ζωη μας πισω απο την οθονη μπορει να κρυβεται καθε λογης ανθρωπος)και μονο τροπο επικοινωνιας κειμενακια, ευκολα δηγμιουργουνται παρεξηγησεις και παρερμηνειες…
Προσωπικα από ολο αυτό τον χαμο κραταω τα θετικα δηλαδη έναν Tol με τον οποιο ακομα και όταν διαφωνουσα για την φινα ας πουμε δεν μπορουσα καν να νευριασω μαζι του γιατι ο ανθρωπος περα από τον τρομερο λογο του και τα επιχειρηματα του, εμπνεει με την απιστευτη παιδεια του και είναι πραγματικος κυριος,κραταω τον μικρο Legwg James ο οποιος εχει τα κακαλα να ζητησει συγνωμη την στιγμη που αλλοι που εχουν την διπλασια ηλικια του και το μονο που εκαναν ηταν να δυναμιτιζαν το κλιμα χωρις καν να απαντανε και να λενε επιχειρηματα, κραταω το σχολιο του tasos33 το οποιο ηταν απολυτα ευστοχο και αντικειμενικο…Και αλλους πολλους κραταω βασικα αλλα αν τους αναφερω θα ξημερωσουμε…
Οσον αφορα τον Pan77 δε νομιζω ότι εκανε κατι επιτηδες…Αν καποιος είναι τρελος ,ζαβος ή το οτιδηποτε δεν τον αντιμετωπιζουν ετσι…Όταν καποιος νομιζουμε οτι χρηζει βοηθειας καλυτερα να αφηνουμε να πεσει και κατι κατω ή εστω να μην ασχολουμαστε…Η αποψη μου είναι ότι ενώ ειχε αλλα στο μυαλο του περι οργανωσης κτλπ,του κακοφανηκε η προχειροτητα του Τιρκαλα η οποια ειτε είναι γενικη ειτε εκεινη τη μερα ο ανθρωπος δεν αντιμετωπισε το περιστατικο όπως επρεπε για δικους του λογους...Τονιζω την δικη του περιπτωση γιατι καποιοι συμφωνω με τον Pan ότι παιζουν αλλους ρολους αλλα την πληρωσαν και μελη όπως o James,o Leroy,o Bobby κτλπ που πραγματικα δεν εχουν τετοιες προθεσεις…
ΥΓ. Αερατε(αν δε στο πω δεν θα αντεξω) επιμενω ότι cvial και panos1982 εχουν ξεστραβωσει το φορουμ και ολοι οι αλλοι ειμαστε καλοι για παρατηρητες μονο,αιντε και καποιοι για υποβολεις,απλα το αφησα να παει στην ευχη όταν με ειπες ασεβαστο γιατι ατομα σαν εσενα όταν εκφερει καποιος αντιθετη γνωμη παθαινουν ένα μινι παραληρημα και μετα αν τους πας και κοντρα σε ‘’ξεβαφτιζουν’’…Από κοντα θα τα λεγαμε ωραια αλλα τετοιες κουβεντες μεσω πληκτρολογιου μονο κοντρες φερνουν και πρεπει να γραψεις 300 φορες ώστε τελικα…να μη βγαλεις ακρη..Αυτο ειλικρινα αν θες αλλαξε το…Μπορει να Εισαι γ@μω τα παιδια αλλα αυτό βελτιωσε το λιγο ρε συ…Δεν εισαι ο αστυνομικος ουτε ο equalizer του φορουμ…Ξερω εισαι το 6αρι,το αμυντικο χαφ εδώ μεσα αλλα δεν γινεται σε κάθε μανουρα να μη λειπεις!!!!Και να ξερεις ακομα και τωρα καποιους τους βλεπω με υποπτο ματι απλα δεν θελω να τους αναφερω γιατι δεν θεωρω ότι αξιζει…Εσυ όμως ξερω ότι μπορει να εχεις αυτην την τρελα να μανουριαζεις σαν παλαβος αλλα δεν θεωρω ότι εισαι βαλτος ουτε 1%...Αφηστε λωκους τρυπες και μαναδες εξω γιατι θα ανεβει η τεστοστερονη και μετα η 5α ρεδουκταση θα μας γλεντησει και θα κανει επικη μετατροπη σε…ξερετε τι…
Εγω αποφασισα ουσιαστικα να αποχωρησω για δικους μου λογους αλλα θα ενημερωσω το νημα μου όπως προειπα σε ένα άλλο ποστ…Οποιος νομιζει ότι μπορω να βοηθησω σε κατι συγκεκριμενο μπορει να με ταγκαρει ή να μου στειλει inbox…Οσοι μου εχουν στειλει για το οποιοδηποτε θεμα εχουν καταλαβει ότι ποτε δεν προωθουσα κανεναν και παντα σε ότι ηξερα προσπαθουσα να το μεταδωσω με πληρη αναλυση ειτε αφορα μαλλια ειτε οτιδηποτε…
Να ειστε ολοι παντα καλα με υγεια και να εχετε ανοιχτα τα ματια σας!!!