Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
BLuEArMy είπε:Εντάξει αφού εσύ φοβάσε την οδοντόκρεμα επείδη υπάρχει κίνδυνος να πάρεις 2 σωληνάρια και να τα καταπιείς.. καλώς!
BLuEArMy είπε:Είναι κι αυτό μια πιθανότητα... Φυσικά, όσο υπάρχει πιθανότητα να βρεί τη χλωρίνη, τις ασπιρίνες και το οξυζενέ..
BLuEArMy είπε:Δε θα μπω σε διαδικασία να αναλύσω θεωρίες συνομωσίας, έλεγχο του μυαλού από τους εξουσιαστές μας κλπ.
Ειπά αυτό που ξέρω και είναι αποδεδειγμένα σωστό.. και αναγνωρισμένο τόσα χρόνια! Μέχρι οι ερευνητές να αποδείξουν το αντίθετο!
Blindfold είπε:Εντάξει, καλό είναι να μην επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με επιπλέον "ύποπτες" ή "επικίνδυνες" ουσίες... ούτε φυσικά να φτάσουμε στο σημείο να ελέγχουμε τα πάντα με υποχόνδριες τάσεις (γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναφάμε/πιούμε/φορέσουμε/ακουμπήσουμε οτιδήποτε). Απλά να τσεκάρουμε όσο μπορούμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε. Την EMOFORM την έχω όλως τυχαίως σε δείγμα και ήδη που την έχω δοκιμάσει μπορώ να πω ότι η γεύση της είναι επιεικώς απαράδεκτη (λες και βουρτσίζεις τα δόντια σου με πάστα από αλάτι).
Σηκώνω ψηλά τα χέρια :tease:xDante είπε:η γέυση είναι όντως απο περίεργη μέχρι δυνατη (προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου) τουλάχιστον δεν έχει φθόριο....
Σηκώνω ψηλά τα χέρια :tease:BLuEArMy είπε:[quote author=xDante link=topic=259.msg52046#msg52046 date=1304193655]
η γέυση είναι όντως απο περίεργη μέχρι δυνατη (προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου) τουλάχιστον δεν έχει φθόριο....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Blindfold είπε:Τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχει περίπτωση να έχει το λιπαντικό SLS; Θα τρελαθώ
Blindfold είπε:Τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχει περίπτωση να έχει το λιπαντικό SLS; Θα τρελαθώ
xDante είπε:[quote author=Blindfold link=topic=259.msg52050#msg52050 date=1304194520]
Τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχει περίπτωση να έχει το λιπαντικό SLS; Θα τρελαθώ