Legwg James
Well-Known Member
Θες να σου στείλω εκείνες που μου προτάθηκαν να κάνω εγώ ;Τι εξετάσεις αίματος όμως; Γι'αυτό ρωτάω για γιατρό
Θες να σου στείλω εκείνες που μου προτάθηκαν να κάνω εγώ ;Τι εξετάσεις αίματος όμως; Γι'αυτό ρωτάω για γιατρό
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα, δεν μου φαίνεται και τόσο σωστό παρόλαυτα να πάρω ένα φάρμακο χωρίς να ρωτήσω κάποιον γιατρό πρώτα ή να κάνω κάποιες εξετάσειςΡε συ James, τι περιμένεις να δεις από τις εξετάσεις αίματος? Μην φορτώνετε τους ανθρώπους. Ακόμα και το σπερματοδιάγραμμα το θεωρώ υπερβολή αλλά εν πάσει περιπτώσει έχει μια (εσφαλμένη) λογική ακολουθία
Ναι αδερφέ αν μπορείςΘες να σου στείλω εκείνες που μου προτάθηκαν να κάνω εγώ ;
Καλησπέρα, δεν μου φαίνεται και τόσο σωστό παρόλαυτα να πάρω ένα φάρμακο χωρίς να ρωτήσω κάποιον γιατρό πρώτα ή να κάνω κάποιες εξετάσεις
Ιδικά για τόσο καιρό. Πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται;
Αύριο θα σου στείλω D.M. τις εξετάσεις. Αν βλέπεις και δεν στέλνω στείλε μου εσύ.Ναι
Ναι αδερφέ αν μπορείς
Μπορείς να εξηγήσεις μοντ την εσφαλμένη λογική ακολουθία;Ρε συ James, τι περιμένεις να δεις από τις εξετάσεις αίματος? Μην φορτώνετε τους ανθρώπους. Ακόμα και το σπερματοδιάγραμμα το θεωρώ υπερβολή αλλά εν πάσει περιπτώσει έχει μια (εσφαλμένη) λογική ακολουθία
Να τα πω εγώ όπως τα κατάλαβα .Βασικα το κύριο ζήτημα που χρειάζεται το σπερμοδιαγραμμα ειναι η ύπαρξη κιρσοκήλης που λανθασμένα πολλοί νομίζουν ότι η φιναστεριδη την δημιουργει η μάλλον την επιβαρύνει.Σωστα;Ειδικά σε σένα όχι αφού τα ξέρεις.
Μπορείς να εξηγήσεις μοντ την εσφαλμένη λογική ακολουθία;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το ξέρω σε δύο που πήγα με είπαν ότι θα έχω θέμα με τον ανδρισμό μουΕννοείται να ρωτήσεις. Απλά να επιλέξεις ποιον (καλύτερα ποιους) θα ρωτήσεις γιατί έχουν δει τα μάτια μας απαντήσεις που δεν τιμούν τον ιατρικό κόσμο. Λυπάμαι που το λέω αλλά έτσι είναι.
Σε εμάς που δεν τα ξέρουμε θα μας τα εξηγήσει κανείς;;;Ειδικά σε σένα όχι αφού τα ξέρεις.
Γεια σου Legwg παιχταρα, θα ελεγα πως παρατηρω μεγαλυτερη ζωντανια στο μαλλι και ουσιαστικα εχουν μειωθει οι τριχες που χανω στο μπανιο. Οχι οτι δεν χανω καθολου, αλλα μειωμενα σε σχεση με πριν σιγουρα.Κώστα πως πάει το κεφάλι; Προφανώς και δεν ρωτάω για regrowth για εσένα γιατί αυτό θα σήμαινε πως θα έβγαζες τρίχες στα μάτια με το κράνος που έχεις στο κεφάλιΑπό πάχυνση της τρίχας ή μείωση της τριχόπτωσης έχεις να πεις κάτι;
Τι θεραπεία κάνεις;Γεια σου Legwg παιχταρα, θα ελεγα πως παρατηρω μεγαλυτερη ζωντανια στο μαλλι και ουσιαστικα εχουν μειωθει οι τριχες που χανω στο μπανιο. Οχι οτι δεν χανω καθολου, αλλα μειωμενα σε σχεση με πριν σιγουρα.
Proscar/4(everyday 1/4) ++ Minoxidil 1/day.Τι θεραπεία κάνεις;
Ευχαριστώ γιατρέ@Gianney η εσφαλμενη λογικη ειναι οτι η φιναστεριδη επηρεαζει τη γονιμοτητα.
Την κιρσοκηλη δεν την επηρεαζει αρνητικα-θετικα ουτε τη δημιουργει.
Οι αντρες γενικοτερα πρεπει να μαθουν να ψηλαφιζουν τους ορχεις τους και για αλλους λογους. Την κιρσοκηλη την καταλαβαινεις σαν σακουλακι με σκουλικια - σαν φλεβα με κιρσους.
Σιγουρα δεν θα κανεις τον γιατρο στον εαυτο σου, αλλα μια εικονα μπορεις να την εχεις.
Αυτό με το proscar δεν το κατάλαβα παίρνεις 1mg κάθε μέρα ή 4/7Proscar/4(everyday 1/4) ++ Minoxidil 1/day.