vlafo
Well-Known Member
Ρε συ Tol συγγνώμη αλλά να σου πω κάτι.
Στο λιοντάρι απαντάς μόνο με επίθεση.
Όλα καλά αυτά που λες αλλά ανεφάρμοστα. Τα έχουμε ξανασυζητήσει δυστυχώς έτσι είναι και θα είναι πάντα ο πλανήτης γη.Αυτός ήταν και θα είναι ο κόσμος.
Θα σου κάνω 2 διορθώσεις γιατί δεν μπορώ να απαντήσω ένα ένα.
Τούρκοι:
Ήταν, είναι και θα είναι κανίβαλοι.
Χωρίς μόρφωση ,παιδεία και ιστορικά Πολεμοκάπηλοι, άρπαγες και κατακτητές.
Πες μου τι έχουνε προσφέρει στην ανθρωπότητα?Εναν ιστορικό,έναν άνθρωπο του πνεύματος, κάτι που να μείνει στην ανθρωπότητα.Να σου πω εγώ.
ZERO....
Για αυτό δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς,εξοπλισμοί και Άγιος ο Θεός γιατί το επόμενο βήμα θα είναι να μας κατακτήσουν.Σε αυτούς κανένα έλεος.
Όσον αφορά για το Μ Αλέξανδρο δεν είναι απόλυτα ακριβές αυτό που αναφέρεις.
Ναι μεν κατάκτησε χώρες,αλλά με ποιο μεγάλο σκοπό?
Πήρε ότι καλύτερο μαζί του, φιλόσοφους,ιστορικούς, μηχανικούς,αρχιτέκτονες με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει στους άλλους λαούς τη μόρφωση και την παιδεία της Μεγάλης Ελλάδας.
Έκανε σφαγές ?
Προφανώς κάποιοι αντιστάθηκαν σε αυτό λογικό είναι αλλά κοίτα τον υπέρτατο στόχο που είχε.
Καμία σχέση.
Στο λιοντάρι απαντάς μόνο με επίθεση.
Όλα καλά αυτά που λες αλλά ανεφάρμοστα. Τα έχουμε ξανασυζητήσει δυστυχώς έτσι είναι και θα είναι πάντα ο πλανήτης γη.Αυτός ήταν και θα είναι ο κόσμος.
Θα σου κάνω 2 διορθώσεις γιατί δεν μπορώ να απαντήσω ένα ένα.
Τούρκοι:
Ήταν, είναι και θα είναι κανίβαλοι.
Χωρίς μόρφωση ,παιδεία και ιστορικά Πολεμοκάπηλοι, άρπαγες και κατακτητές.
Πες μου τι έχουνε προσφέρει στην ανθρωπότητα?Εναν ιστορικό,έναν άνθρωπο του πνεύματος, κάτι που να μείνει στην ανθρωπότητα.Να σου πω εγώ.
ZERO....
Για αυτό δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς,εξοπλισμοί και Άγιος ο Θεός γιατί το επόμενο βήμα θα είναι να μας κατακτήσουν.Σε αυτούς κανένα έλεος.
Όσον αφορά για το Μ Αλέξανδρο δεν είναι απόλυτα ακριβές αυτό που αναφέρεις.
Ναι μεν κατάκτησε χώρες,αλλά με ποιο μεγάλο σκοπό?
Πήρε ότι καλύτερο μαζί του, φιλόσοφους,ιστορικούς, μηχανικούς,αρχιτέκτονες με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει στους άλλους λαούς τη μόρφωση και την παιδεία της Μεγάλης Ελλάδας.
Έκανε σφαγές ?
Προφανώς κάποιοι αντιστάθηκαν σε αυτό λογικό είναι αλλά κοίτα τον υπέρτατο στόχο που είχε.
Καμία σχέση.
Τελευταία επεξεργασία: