JimKan1
Well-Known Member
Χαχαχα, Αναστασακης, μονο αυτος το λεει ετσιΆνιστον?
Χαχαχα, Αναστασακης, μονο αυτος το λεει ετσιΆνιστον?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κάτι ψιλιάστηκα!!Χαχαχα, Αναστασακης, μονο αυτος το λεει ετσι
Έχω καλή δοτρια.. Σίγουρα θα κάνω μια ακόμα... Να συνεχίσω με μινοξ κανονικά έτσι; μια φορά την ημέρα... Με δερμαρολερ μια φορά την εβδομάδα; όταν κάνω δερμαρολερ το τριχωτό είναι ερεθισμένο... Δεν υπάρχει θέμα αν τοποθετήσω αμέσως μετά την μινοξ έτσι; αν και ερεθισμένο το σημείοΑν και δεν φαίνεται καθαρά η φώτο υπάρχουν μαλλιά σε όλο το τρίχωτο οπότε ίσως είναι μαλλιά απο τις παλιότερες ΜΜ που είχες κάνει!Στην θέση σου θα προχωρούσα σε ακόμα μια επέμβαση καθώς πιστεύω αν μπούν ανάμεσα και σου μοιράσουν τα τριχοθυλάκια σωστά θα πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα!Όπως σου είπα και πριν η ηλικία σου είναι ιδανική οπότε προχώρα μη μασάς!Εκτός αν είσαι οκ με αυτή την εικόνα που δεν είναι άσχημη εφόσον υπάρχει κάλυψη!Πίσω είναι καλά το τριχωτό?
Δεν έχω χρησιμοποιήσει δέρμα ρόλερ οπότε δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω πάνω σε αυτό!Έχω ακούσει μόνο ότι το κάνεις μια φορά την εβδομάδα και όταν το κάνεις δεν βάζεις αμέσως μετά μινοξιδίλη αλλά καλό είναι να σε βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει πάνω στην χρήση του!Μια φορά την ημέρα μίνοξ είσαι οκ!Έχω καλή δοτρια.. Σίγουρα θα κάνω μια ακόμα... Να συνεχίσω με μινοξ κανονικά έτσι; μια φορά την ημέρα... Με δερμαρολερ μια φορά την εβδομάδα; όταν κάνω δερμαρολερ το τριχωτό είναι ερεθισμένο... Δεν υπάρχει θέμα αν τοποθετήσω αμέσως μετά την μινοξ έτσι; αν και ερεθισμένο το σημείο
Οχ του κολλησε και του αλλου το τριχωτο τωρα, πες κεφαλι ρε φιλε ποιο τριχωτοΈχω καλή δοτρια.. Σίγουρα θα κάνω μια ακόμα... Να συνεχίσω με μινοξ κανονικά έτσι; μια φορά την ημέρα... Με δερμαρολερ μια φορά την εβδομάδα; όταν κάνω δερμαρολερ το τριχωτό είναι ερεθισμένο... Δεν υπάρχει θέμα αν τοποθετήσω αμέσως μετά την μινοξ έτσι; αν και ερεθισμένο το σημείο
Είναι καλός αν δεν κάνω λάθος σωστά;Κάτι ψιλιάστηκα!!![]()