Ερώτηση περί αριθμού grafts

Sansiro

Member
Καλά δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τέτοια μάχη, έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου. Σε κάθε περίπτωση εκτός από τον Αναστασάκη υπάρχει άλλη αξιόλογη κλινική/γιατρός στην Ελλάδα? Προσωπικές απόψεις θα ήθελα δεν χρειάζεται να γίνει μάχη
Από αυτά που έχω δει αξιόλογες και καλές επιλογες στην Ελλάδα είναι ο Σωτηρης Τυρκαλας (Starks), Ο Άγγελος Κεραμιδάς και ο Chris tsakalos στη Θεσσαλονίκη, ενώ Αθήνα θα έλεγα η Seneca, η Advanced hair clinics και η Bhr Athens (η κλινική του bisanga που έχει παράρτημα στην Αθήνα). Εγώ θα επέλεγα μια από αυτές.
Από τιμες ξεκινάνε από 1 ευρώ/graft.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zzz0r

New Member
Από αυτά που έχω δει αξιόλογες και καλές επιλογες στην Ελλάδα είναι ο Σωτηρης Τυρκαλας (Starks), Ο Άγγελος Κεραμιδάς και ο Chris tsakalos στη Θεσσαλονίκη, ενώ Αθήνα θα έλεγα η Seneca, η Advanced hair clinics και η Bhr Athens (η κλινική του bisanga που έχει παράρτημα στην Αθήνα). Εγώ θα επέλεγα μια από αυτές.
Από τιμες ξεκινάνε από 1 ευρώ/graft.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το θέμα είναι ότι στις κλινικές δεν ξέρεις ποιος σε χειρουργεί. Σωστά?

ΝΙΚΟΣ Κ.

New Member
Προσωπικη άποψη, εκτος απο αναστασακη και Bhr θα έλεγα με την δυνατότητα συμμετοχής του bisanga.
Η συμμετοχή του bisanga πλέον είναι απειροελαχιστη πολύ μικρότερη από το παρελθον κ στο χρεώνουν 4 ευρώ το graft. Δν συμφερει καθόλου.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Η συμμετοχή του bisanga πλέον είναι απειροελαχιστη πολύ μικρότερη από το παρελθον κ στο χρεώνουν 4 ευρώ το graft. Δν συμφερει καθόλου.
Εγω δεν θα την εβαζα καν αυτην την κλινικη σαν επιλογη.

navajo49

New Member
Και ποιος είναι ένας καλός γιατρός εκεί για να μπορέσεις να τον ζητήσεις ονομαστικά?
Για Θεσσαλονίκη στους αναφέρει ο φίλος sansiro πιο πάνω. Για Αθήνα είναι αναστασακης,bhr βενετσανος με συμμετοχή bisanga αν θέλεις,Seneca έχει 3-4αν δεν κάνω λάθος,εγώ μίλησα με τον κ.γουναρη.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zzz0r

New Member
Για Θεσσαλονίκη στους αναφέρει ο φίλος sansiro πιο πάνω. Για Αθήνα είναι αναστασακης,bhr βενετσιανος με συμμετοχή bisanga αν θέλεις,Seneca έχει 3-4αν δεν κάνω λάθος,εγώ μίλησα με τον κ.γουναρη.
Για Seneca έχει αρκετούς προτείνει κάποιος κάποιον συγκεκριμένο?

Sansiro

Member
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το θέμα είναι ότι στις κλινικές δεν ξέρεις ποιος σε χειρουργεί. Σωστά?
Μια χαρά ξέρεις ποιος σε χειρουργεί. Και στις κλινικές που έχουν περισσότερους από εναν γιατρό μπορεις να επιλέξεις με ποιον θες να κάνεις. Ας πούμε ο @LoverBoy που έκανε στη @Seneca Medical Group επέλεξε να την κανει με τον Dr Γούναρη, αντίστοιχα και στην Advanced hair clinics μπορεις να επιλέξεις με ποιον θες να την κάνεις...ο @Chris34 που έκανε στην advanced hair clinics επέλεξε και αυτός συγκεκριμένη γιατρό την Dr Ανδριοπούλου να την κάνει....

Στις αλλες κλινικές οι ιδιοι γιατροί κάνουν τις επεμβάσεις...ας πούμε Στην κλινική του Τυρκαλά ο ιδιος ο Τυρκαλάς κάνει ολη την επέμβαση, το ιδιο και στην κλινική του Άγγελου Κεραμιδά και του chris Tsakaloυ όπου οι συγκεκριμένοι γιατροί κάνουν ολα τα στάδια της επέμβασης οι ιδιοι. Από εκεί και πέρα στην BHR υπάρχουν 2 συγκεκριμένοι γιατροί που μοιράζονται κάθε επέμβαση Ο Βενετσάνος και η Κυπαρισσού που ειναι αξιόλογοι γιατροί.

ΝΙΚΟΣ Κ.

New Member
Μόνο για hairline φίλος,ναι δεν συμφέρει για όλη την διαδικασία.
Σκεψου ειναι 4 ευρω το graft για σχεδίαση κ υποδοχές. Οπότε θα σου παει πάνω από 11-12.000 ευρώ για μόνο αυτό. Το ίδιο περιπου χρεώνει κ στο Βέλγιο αλλά σαφώς κανει περισσοτερα οπότε εδώ περα είναι πεταμένα χρήματα. Για τους 2 ελληνες τους, δν εχω δει αποτέλεσματα τους.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ο λογος;Σε ρωτάω μόνο και μόνο γιατί 2 παρουσιάσεις ανεξάρτητες εμένα προσωπικά μου άρεσαν πολύ.
Η τιμη ενα και δυο οι γιατροι που δεν τους γνωριζω καν. Αυτο το βλεπω σαν υποψηφιος ασθενης υποψιν εγω δεν θα πηγαινα ακομη και στον ιδιο τον bisanga

Hercules80

Active Member
Εγώ που είχα ρωτήσει στη κλινική του Bisanga μου είχαν πει τιμή 1.6€/μοσχευμα για τους Έλληνες γιατρούς και 3.5€ για τον bisanga.
Η τιμή του bisanga είναι πολύ ακριβή θεωρώ, όποτε θα μπορούσε κάποιος να πάει με τους Έλληνες γιατρούς εκεί με 1.6.
Αλλα βέβαια από ότι έχω δει πας και σε άλλες γνωστες και καλες κλινικές εδώ στην Ελλάδα με λιγότερα λεφτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω με 2500-3000€ η μονοήμερη και 4000-4500€ η διήμερη και σου βγαίνει περίπου 1+ €/μόσχευμα

JimKan1

Well-Known Member
Εγώ που είχα ρωτήσει στη κλινική του Bisanga μου είχαν πει τιμή 1.6€/μοσχευμα για τους Έλληνες γιατρούς και 3.5€ για τον bisanga.
Η τιμή του bisanga είναι πολύ ακριβή θεωρώ, όποτε θα μπορούσε κάποιος να πάει με τους Έλληνες γιατρούς εκεί με 1.6.
Αλλα βέβαια από ότι έχω δει πας και σε άλλες γνωστες και καλες κλινικές εδώ στην Ελλάδα με λιγότερα λεφτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω με 2500-3000€ η μονοήμερη και 4000-4500€ η διήμερη και σου βγαίνει περίπου 1+ €/μόσχευμα
Με τη διαφορα οτι τη hairline που θα παρεις απο τον Bissanga δεν την πλησιαζουν καν οι υπολοιποι

LoverBoy

Well-Known Member
Πάντως θα επανέλθω σε προηγούμενες κουβέντες σχετικα με ικανούς γιατρούς και πετυχημένη ΜΜ επειδή άκουσα για τον Bisanga!Νομίζω εκεί έκανε και ο Κωστέτσος αλλά το αποτέλεσμα του δεν μου άρεσε καθώς είχε πολύ λεπτή και αδύναμη τρίχα!Δεν νομίζω να έφταιγε ο γιατρός αλλά αυτό που λέμε πολλές φορές φταίει το "οικόπεδο" αν δεν βγάζει σπόρους!Οπότε δεν είναι 100% ευθύνη του Γιατρού!

Hercules80

Active Member
Πάντως θα επανέλθω σε προηγούμενες κουβέντες σχετικα με ικανούς γιατρούς και πετυχημένη ΜΜ επειδή άκουσα για τον Bisanga!Νομίζω εκεί έκανε και ο Κωστέτσος αλλά το αποτέλεσμα του δεν μου άρεσε καθώς είχε πολύ λεπτή και αδύναμη τρίχα!Δεν νομίζω να έφταιγε ο γιατρός αλλά αυτό που λέμε πολλές φορές φταίει το "οικόπεδο" αν δεν βγάζει σπόρους!Οπότε δεν είναι 100% ευθύνη του Γιατρού!
Ακριβώς. Επίσης ψάχνοντας στο φόρουμ για αποτελέσματα του bisanga ειδα και ενα άλλο μέλος εδώ στο φόρουμ που πήγε στο Βέλγιο να κάνει στον Bisanga δεν ηταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα του, και έλεγε οταν ηταν αραιή η Hairline του και έδωσε και ενα σκασμό λεφτά, ξεπουλήθηκε και δεν πήρε αποτέλεσμα που να τον ικανοποιεί.
εδώ το νήμα του.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα