Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
E ρε και να γινοταν σημερα αυτο!ειδα μια αστεια φωτογραφια οπου μια κυρια στο αμαξι της ειχε αυτοκολλητο που εγραφε πως μας δηλητηριαζουν το νερο ( λογω φθοριου) και κρατουσε τσιγαρο στο χερι
Για μάσες πολλές δεν είμαι , για ψαγμένες με ποτακι όμως μέσα !Άντε George ξεκίνα τις μάσες.
Δε σε βλέπω καλά.
Σου εύχομαι να μπλέξεις με ανεμβολίαστηΑπό τη Δευτέρα 19/7 ανοίγει και η εστίαση σε εσωτερικούς χώρους, Μονο για εμβολιασμενους στην Ιρλανδία .
Απο σημερα στέλνουν σε email/ PDF το Green Certificate με το scan code , και το παρέλαβα και εγω .
Happy days
ιδανικά κιλάΓια μάσες πολλές δεν είμαι , για ψαγμένες με ποτακι όμως μέσα !
Έχω χάσει και 8 κιλά σε 5!μηνες ποδηλατο .
Πιο αδύνατος απο οταν ημουν 25.
1.86- 82kg
Φαντάσου και Αθηνα δε έκανα ντου σε ταβέρνες .
Μέτρια πράγματα
Στη φάση που ειμαι, μη νομίζεις οτι θα το σκεφτώ και πολυ !Σου εύχομαι να μπλέξεις με ανεμβολίαστη
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τι ξέρει και αυτός? ένας ψεκασμένος διδάκτωρ μοριακής ανοσολογίας..Βάζω αυτό εδώ για να μη γράφω κείμενα κατεβατά …. Τον συγκεκριμένο γιατρό δεν τον ξερω και δεν έχω ιδεα τι ρόλο βαράει . Θορυβήθηκα όμως ! https://m.youtube.com/watch?v=EMdfmlpyT0g&t=7s
Υπάρχει λέει μια αύξηση της τάσης στους εμβολιασμενους και μια αύξηση της τάσης των μεταλλαξεων στην Αγγλία. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Πρωτοετής φοιτητής στατιστικης να ήταν κοβόταν. Όταν ψάχνεις συσχετίσεις δεν κοιτάς δύο καμπύλες και λες μοιάζουν αρα η μια εξηγεί την άλλη. Τα διδακτορικά μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και τπτ. Ειδικά αν είναι από Ελληνικό Πανεπιστήμιο!Βάζω αυτό εδώ για να μη γράφω κείμενα κατεβατά …. Τον συγκεκριμένο γιατρό δεν τον ξερω και δεν έχω ιδεα τι ρόλο βαράει . Θορυβήθηκα όμως ! https://m.youtube.com/watch?v=EMdfmlpyT0g&t=7s
ξεκάθαρα άσχετος, γι αυτο είναι και στον Θωμαϊδη, αν ήξερε θα ήταν στην ΕΤ1 ή δίπλα στον Κικίλια. Με τόση απλόχερη γνώση στην Τv ασχολείστε με τον κάθε άσχετο στις παρακμιακές εκπομπές? πηγαίντε γρήγορα για εμβόλια να σωθούμε..Υπάρχει λέει μια αύξηση της τάσης στους εμβολιασμενους και μια αύξηση της τάσης των μεταλλαξεων στην Αγγλία. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Πρωτοετής φοιτητής στατιστικης να ήταν κοβόταν. Όταν ψάχνεις συσχετίσεις δεν κοιτάς δύο καμπύλες και λες μοιάζουν αρα η μια εξηγεί την άλλη. Τα διδακτορικά μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και τπτ. Ειδικά αν είναι από Ελληνικό Πανεπιστήμιο!
Υπάρχει λέει μια αύξηση της τάσης στους εμβολιασμενους και μια αύξηση της τάσης των μεταλλαξεων στην Αγγλία. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Πρωτοετής φοιτητής στατιστικης να ήταν κοβόταν. Όταν ψάχνεις συσχετίσεις δεν κοιτάς δύο καμπύλες και λες μοιάζουν αρα η μια εξηγεί την άλλη. Τα διδακτορικά μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και τπτ. Ειδικά αν είναι από Ελληνικό Πανεπιστήμιο!
Ρε εσύ μην βγάζεις δόντια κατευθείαν. Δεν ξέρω τι είναι ο άνθρωπος αλλά το επιχείρημα του είναι τουλάχιστον αντιεπιστημονικο.ξεκάθαρα άσχετος, γι αυτο είναι και στον Θωμαϊδη, αν ήξερε θα ήταν στην ΕΤ1 ή δίπλα στον Κικίλια. Με τόση απλόχερη γνώση στην Τv ασχολείστε με τον κάθε άσχετο στις παρακμιακές εκπομπές? πηγαίντε γρήγορα για εμβόλια να σωθούμε..
ξεκάθαρα άσχετος, γι αυτο είναι και στον Θωμαϊδη, αν ήξερε θα ήταν στην ΕΤ1 ή δίπλα στον Κικίλια. Με τόση απλόχερη γνώση στην Τv ασχολείστε με τον κάθε άσχετο στις παρακμιακές εκπομπές? πηγαίντε γρήγορα για εμβόλια να σωθούμε..