oreo
Well-Known Member
Τομ
Tom Ford Tobacco VanilleΤελικά ποιο άρωμα ήταν ;;; Χα χα χα
Tom Ford Tobacco VanilleΤελικά ποιο άρωμα ήταν ;;; Χα χα χα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
170€ τα 50ml ;;; Έπαθε παραλήρημα και τα έγραφε όλα αυτά χα χα χαΤομ
Tom Ford Tobacco Vanille
Δε μας Χε...ς ρε Νταλάρα είναι το σωστόΔεν γ....έσαι ρε Νταλάρα
Τελικά ποιο άρωμα ήταν ;;; Χα χα χα
Να πω την αλήθεια έχει χαρεί πολύ κόσμος με αυτό το πετρέλαιο .Σταθερότατη αξία από το δημοτικό μέχρι σήμερα. Τα άλλα είναι για τους χλεχλέδες.Προβολή συνημμένου 40052
Είναι της σχολής Πανούση ο OreoΔε μας Χε...ς ρε Νταλάρα είναι το σωστό
Αυτό στο χώριο το ρίχνουμε στα σιφόνια, για τις κατσαρίδεςΣταθερότατη αξία από το δημοτικό μέχρι σήμερα. Τα άλλα είναι για τους χλεχλέδες.Προβολή συνημμένου 40052
Είσαι ωραίος ρε μπισκότο!!!!!!!!! Μας πέθανες!!!!!Κοίταζα αρώματα στο skroutz και διάβαζα σχόλια. Είδα μια περιγραφή αρώματος και την παραθέτω αυτούσια.
"Σε ταξιδεύει σε εποχές μακρινές, όταν η ΑΝΔΡΙΚΗ παρουσία αναστάτωνε τις γυναίκες ΚΑΙ μέσω των πιο λεπτών αισθήσεων, όπως η όσφρηση. Τότε που ο ερωτισμός ήταν τόσο έντονος, όσο ένα υπονοούμενο που βρίσκει τον στόχο του. Τίποτα πιο μαγικό από την αίσθηση του νοτισμένου από ακριβό ηδύποτο παλιού ξύλου, που κι' αν ακόμα έχει στερέψει από το πολύτιμο φορτίο του, αιχμαλωτίζει μέσα στην γυναικεία ψυχή που ενδύεται τα λεπτά του αρώματα, εικόνες που αποπνέουν ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΑΡΡΕΝΩΠΟΤΗΤΑ, ΘΑΛΠΩΡΗ..."
Το διάβασα με περίσσια έκπληξη και όταν συνειδητοποίσα τι έγινε, μια έκφραση μου ήρθε στο μυαλό :
Δεν γ....έσαι ρε Νταλάρα
Εγω που είμαι πιο παλιός θυμάμαι την Μυρτώ και την 4711......Tρελό ρισπεκτ σε οποιον θυμαται την απολυτη κολονια του "κυριλε teenager": ροζ Joop!
Βέβαια Μυρτώ 'ηταν το hit των καλοκαιριών !!!Εγω που είμαι πιο παλιός θυμάμαι την Μυρτώ και την 4711......
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το πρωτο και το τρίτο τα έχω τιμήσει και είναι πολύ καλάΠέρα από την πλάκα με την Μυρτώ και την 4711 (όντως τις πρόλαβα!!!).
Τα τοπ αρώματα όταν είχα πλούσια κόμη ήταν τα ακόλουθα (και εξακολουθούν να είναι κορυφή):
Δεν είσαι ψεκασμενος John εισαι ο εκλεκτός ο Neo που θα ριξει το συστημα. Και Μορφέας ο Oreo σα πιο σοφος.
Είμαστε από την εποχή της aqua velva ένα πράγμαΕγω που είμαι πιο παλιός θυμάμαι την Μυρτώ και την 4711......
To έκανες τελικά ;Την έκαναν σκηνές από την πρωτοβάθμια για το εμβόλιο...λέω πάμε να το κάνουμε μαζί χέρι χέρι να τελειώνουμε...για τα μάτια τις και μόνο...
To έκανες τελικά ;
Εγώ πολύ ταλάντωση, σαν τα crypto πάνω κάτω πάω
Κυρίως λόγω νόσησης δεν θέλω να το κάνω, δεν μου κάθεται καθόλου καλά που ακυρώνουν τη φυσική ανοσία, ήδη άρχισαν να βγαίνουν κάποια στοιχεία από το Ισραήλ, τα παιδιά μου δεν υπάρχει περίπτωση προς το παρόν.
Αυτό με το χτίσιμο τοίχος ανόσιας μου φαίνεται ότι ποιο άκυρο υπάρχει για τον συγκεκριμένο ιο.
Είμαι εστίαση και θα κάνω 2 rapid, ακόμα έχει πολλά κενά η ιστορία στο κεφάλι μου, φυσικά και θα περιμένω να δω εξελίξεις, παροτρύνω μόνο ευπαθή ομάδες προς το παρόν να προχωρήσουν σε εμβολιασμό, για τον υπόλοιπο κόσμο δεν παίρνω καν θέση.