Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι γιατί να υπάρχει σύμφωνο, αλλα σίγουρα δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σε μικρότερες ηλικίες.Και γιατί να είσαι η εξαίρεση. Δεν το κατάλαβα. Γιατί να πεθάνει έστω και 1 στους 1000 αν μπορεί να σωθεί. Υπάρχει λόγος;
Mizerix έχεις καταλάβει ότι το θέμα δεν είναι ο φόβος αλλά το κόλλημα (σε μια μεγάλοι πλειοψηφία). Ποιος να παέι πόρτα πόρτα; Έχω συζητήσει και ενημερωσει με στοιχεία άπειρες ώρες γνωστούς αρνητές και αυτοί πουλάνε τρέλα.Δεν γίνεται τίποτα με επιχειρήματα ούτε ενημέρωση.
Εν κατακλείδι, έχει ψωμί ακόμα ο ιός στην Ελλάδα διότι είμαστε ένας γερασμένος λαός στην σύστασή του
Οποίος θεωρεί ειδικούς, αυτούς που ξημεροβραδιάζονται στα πανελ , γελιέται !!! Κανένας ειδικός στον τομέα του δεν έχει χρόνο για χάσιμο (είναι πνιγμένοι στην δουλειά) , όπου βλέπεται «ειδικούς» να βγαίνουν κ να κάνουν ρεπορτάζ, ενημερωτικά βιντεάκια κτλ μέρα παρά μέρα … μακριά. Αυτό ισχύει γενικά …Εγώ έχω πολλούς φίλους-γνωστούς (50 και άνω) οι οποίοι φοβούνται να το κάνουν και για να προλάβω κάποιους καχύποπτους μερικοί από αυτούς είναι και δικηγόροι κλπ. Όταν βγαίνει ο Χ ο Ψ «ειδικός» στην τηλεόραση και το μόνο που κάνει είναι να διαδίδει τρελά πράγματα και να τρομοκρατεί, τί αποτέλεσμα νομίζουν θα έχει? Εγώ αρνητές των εμβολίων πάντως, ΔΕΝ έχω συναντήσει. Πρέπει να βγαίνει ΕΝΑΣ μόνο κάθε μέρα που θα είναι πιο low profile και να λέει τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Ούτε με κραυγές ούτε με ψυχολογικό πόλεμο θα πειστούν όλοι αυτοί.
Από τη στιγμή που υπάρχουν εμβόλια θα έπρεπε να χρεώνουν τη νοσηλεία σε αυτούς που αδικαιολόγητα δεν εμβολιαστηκαν .
Είναι προκλητικό οι ψοφοδεεις ψεκαλαιοι ( α ρε @tol ) να μας αποκαλούν μπολιασμενους και να μας κουνάνε και το δάχτυλο την ώρα που χρεωνομαστε και πληρώνουμε τη βλακεία τους .
Χαρακτήρισα και θα χαρακτηρίσω όσο θέλω τους στόκους που αδικαιολόγητα δεν εμβολιαστηκαν ενώ έπρεπε, και έχουν φέρει το σύστημα υγείας στα κόκκινα με αποτέλεσμα Άνθρωποι να μένουν πίσω σε θεραπείες άλλες με κίνδυνο τη ζωή τους .Με την ίδια λογική του να χρεώνονται την νοσηλεία οι ανεμβολίαστοι, εγώ προτείνω να μην πληρώνουν τότε και ασφαλιστικές εισφορές κλπ. Σοβαρέψου δεν είναι καθόλου λογικό αυτό που λες όπως και να χαρακτηρίζεις όσους δεν θέλουν να κάνουν εμβόλιο.
Οχι φιλε μου...
Δεν ειμαστε ενας γερασμενος λαος στη συσταση του.
Ειμαστε ενας γερασμενος λαος στη νοοτροπια, στη νοημοσυνη!!!
Ο Ελληνας ειναι ο "σπουδασμενος", ειναι αυτος που αμφισβητει την επιστημη, ειναι ο ξερολας που αναπαραγει και υιοθετει καθε ειδους μπουρδολογια.
Ειναι αυτος που με το τσιγαρο στο χερι, που με την μπακα δεκα οργιες (ενδεικτικο του ποσο σαβουροφαγας ειναι και ποσο εχθρικα διακειται προς την αθληση), που πινει αλκοολ μεχρι τα ξημερωματα και που, παρολα αυτα, ισχυριζεται με σθενος και υπερηφανεια:
"εγω ποτέ δε θα βαλω στον οργανισμο μου τις επιβλαβεις ουσιες του εμβολιου"!!!
Ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο!!!!
Απο τη μια "εγκληματει" εις βαρος του σωματος/υγειας καθημερινα και απο την αλλη γινεται κηρυκας ευζωιας και αμφισβητιας της επιστημονικης γνωσης!!!
Χαρακτήρισα και θα χαρακτηρίσω όσο θέλω τους στόκους που αδικαιολόγητα δεν εμβολιαστηκαν ενώ έπρεπε, και έχουν φέρει το σύστημα υγείας στα κόκκινα με αποτέλεσμα Άνθρωποι να μένουν πίσω σε θεραπείες άλλες με κίνδυνο τη ζωή τους .
Κανένα θέμα με Ανθρώπους που δικαιολογημένα δεν εμβολιαστηκαν για λόγους υγείας .
Με τα μυαλά που έχουν οι Ψεκες σιγά να μη πληρώνουν και ασφαλιστικές εισφορές .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άλλο όμως αυτό ρε φίλε .Δηλαδή 20+ μήνες πανδημίας που έχουμε, το ΕΣΥ εξοπλίστηκε καλά? Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά ήδη από πριν την πανδημία είχαμε τεράστια θέματα στο ΕΣΥ. Την όλη κατάσταση την έχουν χειριστεί τραγικά, με εξαίρεση (απορώ κι εγώ) τη διαδικασία των ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα. Πρώτη φορά ένιωσα ότι ίσως κάτι κάναμε καλά!
Εννοεις παιδεια και τα ειπες ολα εδω. Σου στελνει χαρτι και απλα πας. Εδω χρειαζεται να δωσουμε GB στο κινητο και δωρο διακοπες σε 5στερο για να πεισθει ο αλλος να το κανει.αλλα υπάρχει παιδιά εδώ και η περισσότερη το κάνουν ανεξάρτητα τι ηλικία έχουν.
Άλλο όμως αυτό ρε φίλε .
Καθόμαστε συζητάμε ένα ζήτημα πολυπαραγοντικο μόνο από το πρισμα της ατομικής ευθύνης . Επιπλεον δυναμιτίζουμε το κλίμα με εκφράσεις τύπου ψεκ που σκόπιμα προήλθαν από το πολιτικό χώρο και φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα . Έχουμε σε μεγάλο ποσοστό εξαθλιωμένους πολίτες που δεν έχουν να χάσουν τπτ και τους εκμεταλλεύονται για ακόμη μια φορά πολιτικά ( νομίζουν ότι εκδικούνται τις πολιτικές πρακτικές ενώ κάνουν χειρότερη την κατασταση για τους ίδιους ) . Για εμενα είναι φανερό ότι κατά πλειοψηφία οι φτωχοποιημενες κοινωνίες ακολουθούν μοτίβο χαμηλότερης εμβολιαστική σ κάλυψης και αυτό λέει πολλα .Άλλο όμως αυτό ρε φίλε .
Εκεί θα με βρεις σύμφωνο, αλλά μη φανταστείς ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό .
Όμως το θέμα είναι η ατομική συμπεριφορά για τον εαυτό μας και για τη Κοινωνία .
Με την ίδια λογική του να χρεώνονται την νοσηλεία οι ανεμβολίαστοι, εγώ προτείνω να μην πληρώνουν τότε και ασφαλιστικές εισφορές κλπ. Σοβαρέψου δεν είναι καθόλου λογικό αυτό που λες όπως και να χαρακτηρίζεις όσους δεν θέλουν να κάνουν εμβόλιο.
`Important signal`: Unvaccinated COVID-19 patients in Singapore to now pay their hospital bills - World News
MediSave and MediShield are both linked to compulsory savings under the Central Provident Fund covering all employeeswww.wionews.com
Εκεί που σταματάει η λογική , ξεκινάει η εξουσία.Δηλαδή είναι απόλυτα λογικό αυτό?
Εκεί που σταματάει η λογική , ξεκινάει η εξουσία.