Η ζωη με Covid-19

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και γιατί να είσαι η εξαίρεση. Δεν το κατάλαβα. Γιατί να πεθάνει έστω και 1 στους 1000 αν μπορεί να σωθεί. Υπάρχει λόγος;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

F1ght3r

Well-Known Member
Και γιατί να είσαι η εξαίρεση. Δεν το κατάλαβα. Γιατί να πεθάνει έστω και 1 στους 1000 αν μπορεί να σωθεί. Υπάρχει λόγος;
Ναι γιατί να υπάρχει σύμφωνο, αλλα σίγουρα δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σε μικρότερες ηλικίες.
Αν εμβολιαστούν η μεγαλύτερη δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, ούτε με θανάτους ούτε και στα νοσοκομεία, εκεί είναι το πρόβλημα. Ο νέος θα το περάσει σαν γρίπη και θα απόκτηση και τα αντισώματα.

Mizerix

Active Member
Mizerix έχεις καταλάβει ότι το θέμα δεν είναι ο φόβος αλλά το κόλλημα (σε μια μεγάλοι πλειοψηφία). Ποιος να παέι πόρτα πόρτα; Έχω συζητήσει και ενημερωσει με στοιχεία άπειρες ώρες γνωστούς αρνητές και αυτοί πουλάνε τρέλα.Δεν γίνεται τίποτα με επιχειρήματα ούτε ενημέρωση.

Εγώ έχω πολλούς φίλους-γνωστούς (50 και άνω) οι οποίοι φοβούνται να το κάνουν και για να προλάβω κάποιους καχύποπτους μερικοί από αυτούς είναι και δικηγόροι κλπ. Όταν βγαίνει ο Χ ο Ψ «ειδικός» στην τηλεόραση και το μόνο που κάνει είναι να διαδίδει τρελά πράγματα και να τρομοκρατεί, τί αποτέλεσμα νομίζουν θα έχει? Εγώ αρνητές των εμβολίων πάντως, ΔΕΝ έχω συναντήσει. Πρέπει να βγαίνει ΕΝΑΣ μόνο κάθε μέρα που θα είναι πιο low profile και να λέει τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Ούτε με κραυγές ούτε με ψυχολογικό πόλεμο θα πειστούν όλοι αυτοί.

tol

Well-Known Member
Εν κατακλείδι, έχει ψωμί ακόμα ο ιός στην Ελλάδα διότι είμαστε ένας γερασμένος λαός στην σύστασή του

Οχι φιλε μου...

Δεν ειμαστε ενας γερασμενος λαος στη συσταση του.

Ειμαστε ενας γερασμενος λαος στη νοοτροπια, στη νοημοσυνη!!!

Ο Ελληνας ειναι ο "σπουδασμενος", ειναι αυτος που αμφισβητει την επιστημη, ειναι ο ξερολας που αναπαραγει και υιοθετει καθε ειδους μπουρδολογια.

Ειναι αυτος που με το τσιγαρο στο χερι, που με την μπακα δεκα οργιες (ενδεικτικο του ποσο σαβουροφαγας ειναι και ποσο εχθρικα διακειται προς την αθληση), που πινει αλκοολ μεχρι τα ξημερωματα και που, παρολα αυτα, ισχυριζεται με σθενος και υπερηφανεια:

"εγω ποτέ δε θα βαλω στον οργανισμο μου τις επιβλαβεις ουσιες του εμβολιου"!!!

Ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο!!!!

Απο τη μια "εγκληματει" εις βαρος του σωματος/υγειας καθημερινα και απο την αλλη γινεται κηρυκας ευζωιας και αμφισβητιας της επιστημονικης γνωσης!!!

Aldo

Well-Known Member
Εγώ έχω πολλούς φίλους-γνωστούς (50 και άνω) οι οποίοι φοβούνται να το κάνουν και για να προλάβω κάποιους καχύποπτους μερικοί από αυτούς είναι και δικηγόροι κλπ. Όταν βγαίνει ο Χ ο Ψ «ειδικός» στην τηλεόραση και το μόνο που κάνει είναι να διαδίδει τρελά πράγματα και να τρομοκρατεί, τί αποτέλεσμα νομίζουν θα έχει? Εγώ αρνητές των εμβολίων πάντως, ΔΕΝ έχω συναντήσει. Πρέπει να βγαίνει ΕΝΑΣ μόνο κάθε μέρα που θα είναι πιο low profile και να λέει τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Ούτε με κραυγές ούτε με ψυχολογικό πόλεμο θα πειστούν όλοι αυτοί.
Οποίος θεωρεί ειδικούς, αυτούς που ξημεροβραδιάζονται στα πανελ , γελιέται !!! Κανένας ειδικός στον τομέα του δεν έχει χρόνο για χάσιμο (είναι πνιγμένοι στην δουλειά) , όπου βλέπεται «ειδικούς» να βγαίνουν κ να κάνουν ρεπορτάζ, ενημερωτικά βιντεάκια κτλ μέρα παρά μέρα … μακριά. Αυτό ισχύει γενικά …

F1ght3r

Well-Known Member
Εγώ που μένω σουηδία δεν το πιπιλίζουν συνεχεια ούτε με διαφήμισης ούτε με τίποτα, σου έρχεται το χαρτί ανήκεις σε αυτήν την ηλικία μπορείς να κανεις το εμβόλιο την πρώτη δεύτερη τρίτη δόση και πάει λέγοντας, οποιος θέλει το κάνει, αλλα υπάρχει παιδιά εδώ και η περισσότερη το κάνουν ανεξάρτητα τι ηλικία έχουν. Αλλα ξέρω και πόλους που δεν το κάνουν μικρότερη σε ηλικία που λένε ότι το πέρασα και το πέρασα σαν γρίπη, γιατί να το κάνω αφού η δικί μου και η μεγαλύτερο που κινδυνεύουν έχουν εμβολιαστεί. Διαφημίσεις στην τηλεόραση non stop δεν κάνουν, στις είδησης θα βγάλουν κάποιο ειδικό και θα λέει κάντε το εμβόλιο για τι προστατεύει στο να νόσησις βαριά και τέλος, ούτε αντιπαράθεση ούτε σε ανανκαζουν.

Georgie

Well-Known Member
Από τη στιγμή που υπάρχουν εμβόλια θα έπρεπε να χρεώνουν τη νοσηλεία σε αυτούς που αδικαιολόγητα δεν εμβολιαστηκαν .

Είναι προκλητικό οι ψοφοδεεις ψεκαλαιοι ( α ρε @tol ) να μας αποκαλούν μπολιασμενους και να μας κουνάνε και το δάχτυλο την ώρα που χρεωνομαστε και πληρώνουμε τη βλακεία τους .

Mizerix

Active Member
Από τη στιγμή που υπάρχουν εμβόλια θα έπρεπε να χρεώνουν τη νοσηλεία σε αυτούς που αδικαιολόγητα δεν εμβολιαστηκαν .

Είναι προκλητικό οι ψοφοδεεις ψεκαλαιοι ( α ρε @tol ) να μας αποκαλούν μπολιασμενους και να μας κουνάνε και το δάχτυλο την ώρα που χρεωνομαστε και πληρώνουμε τη βλακεία τους .

Με την ίδια λογική του να χρεώνονται την νοσηλεία οι ανεμβολίαστοι, εγώ προτείνω να μην πληρώνουν τότε και ασφαλιστικές εισφορές κλπ. Σοβαρέψου δεν είναι καθόλου λογικό αυτό που λες όπως και να χαρακτηρίζεις όσους δεν θέλουν να κάνουν εμβόλιο.

Georgie

Well-Known Member
Με την ίδια λογική του να χρεώνονται την νοσηλεία οι ανεμβολίαστοι, εγώ προτείνω να μην πληρώνουν τότε και ασφαλιστικές εισφορές κλπ. Σοβαρέψου δεν είναι καθόλου λογικό αυτό που λες όπως και να χαρακτηρίζεις όσους δεν θέλουν να κάνουν εμβόλιο.
Χαρακτήρισα και θα χαρακτηρίσω όσο θέλω τους στόκους που αδικαιολόγητα δεν εμβολιαστηκαν ενώ έπρεπε, και έχουν φέρει το σύστημα υγείας στα κόκκινα με αποτέλεσμα Άνθρωποι να μένουν πίσω σε θεραπείες άλλες με κίνδυνο τη ζωή τους .
Κανένα θέμα με Ανθρώπους που δικαιολογημένα δεν εμβολιαστηκαν για λόγους υγείας .

Με τα μυαλά που έχουν οι Ψεκες σιγά να μη πληρώνουν και ασφαλιστικές εισφορές .

Mizerix

Active Member
Οχι φιλε μου...

Δεν ειμαστε ενας γερασμενος λαος στη συσταση του.

Ειμαστε ενας γερασμενος λαος στη νοοτροπια, στη νοημοσυνη!!!

Ο Ελληνας ειναι ο "σπουδασμενος", ειναι αυτος που αμφισβητει την επιστημη, ειναι ο ξερολας που αναπαραγει και υιοθετει καθε ειδους μπουρδολογια.

Ειναι αυτος που με το τσιγαρο στο χερι, που με την μπακα δεκα οργιες (ενδεικτικο του ποσο σαβουροφαγας ειναι και ποσο εχθρικα διακειται προς την αθληση), που πινει αλκοολ μεχρι τα ξημερωματα και που, παρολα αυτα, ισχυριζεται με σθενος και υπερηφανεια:

"εγω ποτέ δε θα βαλω στον οργανισμο μου τις επιβλαβεις ουσιες του εμβολιου"!!!

Ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο!!!!

Απο τη μια "εγκληματει" εις βαρος του σωματος/υγειας καθημερινα και απο την αλλη γινεται κηρυκας ευζωιας και αμφισβητιας της επιστημονικης γνωσης!!!

Το προηγούμενο ΣΚ φιλοξενούσα δύο φίλους μου ζευγάρι Γερμανών ( ηλικίες 30 και 33). Τα ίδια «κακά» του Έλληνα τα έχουν όλοι οι λαοί. Κι αυτοί δεν τηρούσαν κανένα μέτρο, μάσκα δεν άλλαζαν ποτέ κλπ κλπ. Σε σημείο που έφτασαν να μου πουν «ξέρεις χαλάρωσε, δεν μπορούμε να ζούμε έτσι για πάντα». Κι αυτοί πίνουν 10 φορές περισσότερο από ότι ο Έλληνας, κι αυτοί τρώνε μόνο σαβούρες και έχουν μπάκες κλπ κλπ.

Mizerix

Active Member
Χαρακτήρισα και θα χαρακτηρίσω όσο θέλω τους στόκους που αδικαιολόγητα δεν εμβολιαστηκαν ενώ έπρεπε, και έχουν φέρει το σύστημα υγείας στα κόκκινα με αποτέλεσμα Άνθρωποι να μένουν πίσω σε θεραπείες άλλες με κίνδυνο τη ζωή τους .
Κανένα θέμα με Ανθρώπους που δικαιολογημένα δεν εμβολιαστηκαν για λόγους υγείας .

Με τα μυαλά που έχουν οι Ψεκες σιγά να μη πληρώνουν και ασφαλιστικές εισφορές .

Δηλαδή 20+ μήνες πανδημίας που έχουμε, το ΕΣΥ εξοπλίστηκε καλά? Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά ήδη από πριν την πανδημία είχαμε τεράστια θέματα στο ΕΣΥ. Την όλη κατάσταση την έχουν χειριστεί τραγικά, με εξαίρεση (απορώ κι εγώ) τη διαδικασία των ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα. Πρώτη φορά ένιωσα ότι ίσως κάτι κάναμε καλά!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgie

Well-Known Member
Δηλαδή 20+ μήνες πανδημίας που έχουμε, το ΕΣΥ εξοπλίστηκε καλά? Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά ήδη από πριν την πανδημία είχαμε τεράστια θέματα στο ΕΣΥ. Την όλη κατάσταση την έχουν χειριστεί τραγικά, με εξαίρεση (απορώ κι εγώ) τη διαδικασία των ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα. Πρώτη φορά ένιωσα ότι ίσως κάτι κάναμε καλά!
Άλλο όμως αυτό ρε φίλε .
Εκεί θα με βρεις σύμφωνο, αλλά μη φανταστείς ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό .

Όμως το θέμα είναι η ατομική συμπεριφορά για τον εαυτό μας και για τη Κοινωνία .

vag25

Well-Known Member
αλλα υπάρχει παιδιά εδώ και η περισσότερη το κάνουν ανεξάρτητα τι ηλικία έχουν.
Εννοεις παιδεια και τα ειπες ολα εδω. Σου στελνει χαρτι και απλα πας. Εδω χρειαζεται να δωσουμε GB στο κινητο και δωρο διακοπες σε 5στερο για να πεισθει ο αλλος να το κανει.

vag25

Well-Known Member
Άλλο όμως αυτό ρε φίλε .

ακριβως! Δεν ξερω γιατι τα μπερδευουμε λες και το ενα ακυρωνει το αλλο. Κανε το καθηκον σου, το εμβολιο σου και κανε παραλληλα κριτικη για τον τομεα της υγειας. Μη τους ξαναψηφισεις αν πιστευεις οτι δεν εδωσαν βαση εκει.

le2der

Active Member
Άλλο όμως αυτό ρε φίλε .
Εκεί θα με βρεις σύμφωνο, αλλά μη φανταστείς ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό .

Όμως το θέμα είναι η ατομική συμπεριφορά για τον εαυτό μας και για τη Κοινωνία .
Καθόμαστε συζητάμε ένα ζήτημα πολυπαραγοντικο μόνο από το πρισμα της ατομικής ευθύνης . Επιπλεον δυναμιτίζουμε το κλίμα με εκφράσεις τύπου ψεκ που σκόπιμα προήλθαν από το πολιτικό χώρο και φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα . Έχουμε σε μεγάλο ποσοστό εξαθλιωμένους πολίτες που δεν έχουν να χάσουν τπτ και τους εκμεταλλεύονται για ακόμη μια φορά πολιτικά ( νομίζουν ότι εκδικούνται τις πολιτικές πρακτικές ενώ κάνουν χειρότερη την κατασταση για τους ίδιους ) . Για εμενα είναι φανερό ότι κατά πλειοψηφία οι φτωχοποιημενες κοινωνίες ακολουθούν μοτίβο χαμηλότερης εμβολιαστική σ κάλυψης και αυτό λέει πολλα .

Kostas97

Well-Known Member
Που να συγκριθει η Ελλαδα με τη Σουηδια και με αλλες χωρες βορειοΕυρωπαικες.
Στην Ελλαδα η εκκλησια εχει μεγαλη δυναμη...
Εμενα με εντυπωσιασαν οι Ισπανοι και οι Πορτογαλοι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Μπλουζα