Giorgos-3
Well-Known Member
ολοι μπορουν να καταλαβουν τι λεω.....χαχα σωστός...αναφέρεσαι σε κάποιον συγκεκριμένο Γιώργο;;;
ολοι μπορουν να καταλαβουν τι λεω.....χαχα σωστός...αναφέρεσαι σε κάποιον συγκεκριμένο Γιώργο;;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ρητορική η ερώτηση μου...προφανώς και καταλαβαίνουμε...ολοι μπορουν να καταλαβουν τι λεω.....
tol που εισαι τωρα που σκεφτομαι για φινα!!Κάτσε να γράψω κανένα αρνητικό για τη φίνα και θα εμφανιστεί
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Προβολή συνημμένου 35955
Επιτέλους τέλος. Συμπτώματα ελάχιστα, ο γνωστός μουντός πόνος στο χέρι και τίποτε άλλο μέχρι στιγμής (για τον vlafo το γράφω).
Βαλε και ενα Ψοφοδεεις στο κείμενο και έγινες !tol που εισαι τωρα που σκεφτομαι για φινα!!
Να μου πεις
''φιλε vag
κανεις την καλυτερη επιλογη , μην σκεφτεσαι τιποτα και μην ασχολεισαι με ανθρωπους που λενε διαφορα και φοβουνται με το παραμικρο...''
Σαν να τον ακουω!
Τολλλλλλλ
αφου εγραψα αυτα παραπανω και δεν τσιμπησε..μαυρη πετρα εχει ριξει οριστικα....χαχαχαχαχαΚάτσε να γράψω κανένα αρνητικό για τη φίνα και θα εμφανιστεί
Ειναι σα να εχεις παει για ποτακι στη Γλυφάδα και να γίνονται μπάχαλα στο κέντρο !Αυτα που γίνονται όμως στην Ανατολική Ιερουσαλήμ φαντάζομαι να μην σε επηρεάσουν στα ποτάκια που έλεγες......γιατί όσο να ναι , κάπως θα έχει επηρεαστεί η ζωή και στο τελ Αβιβ
Αν δεν ειχε την Αγγλική μετάφραση θα νόμιζα οτι ειναι εισιτηριο για Luna park .Προβολή συνημμένου 35955
Επιτέλους τέλος. Συμπτώματα ελάχιστα, ο γνωστός μουντός πόνος στο χέρι και τίποτε άλλο μέχρι στιγμής (για τον vlafo το γράφω).
Ειναι σα να εχεις παει για ποτακι στη Γλυφάδα και να γίνονται μπάχαλα στο κέντρο !
Ίδια φάση ειναι εκει .
Απλα αντι για μπουκάλια ( molotov) σκάνε ρουκέτες
Κοίτα, έχω ζήσει και Belfast δεκαετία 90 για κάτι μήνες .Έχω συνηθίσει, δεν είναι η πρώτη φορά. Μπορεί για σας για μένα business as usual.