Η θεραπεία μου!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

health

New Member
Στα λίγα που ξέρω και έψαξα ακόμα δεν βρήκα από που μπορώ να το παραγγείλω.
Θα μπορέσεις kapa να τσεκάρεις που γνωρίζεις καλύτερα και να γράψεις;

Ευχαριστώ.

Edit: Τελικά κομπλέ έκανα την παραγγελία απ το amazon.co.uk και την δέχτηκε για αποστολή στην Ελλάδα(χωρίς μεταφορικά έξοδα).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Gousgounis είπε:
εσυ το εχεις δοκιμασει; ελπιζω να μη προκειται για φιδελαιο..

Κάποια απο τα συστατικα του τα έχω δοκιμάσει κάποια τα έψαχνα σήμερα στο φαρμακείο για να τα προσθεσω στην θεραπεια μου αλλα αποσύρθηκαν κάποια φάρμακα,δυστυχώς.
Απαντώ και στην επόμενη ερώτηση για να δω τα συστατικα ένα ένα τι κάνουν :9m:
Δεν ειναι φιδελαιο,εχει ολα όσα έχουμε δοκιμάσει και ολα όσα δοκιμάζουμε

Ειναι το καλύτερο απο τα έτοιμα σκευάσματα που υπάρχουν.
Ολες οι θεραπείες σε ένα

σε περιπτωση που διαλεξεις μινοξιδιλη εδω http://www.genhair.com/
εχει καλες τιμες με γλυκερινη

kapa

Μέλος του προσωπικού
Gousgounis είπε:
η αληθεια ειναι οτι θελω να την σταματησω την μινοξ. ενα μπλοκερ θελω απλο διχως sides!
ξεκινα capillogain τοτε,ειναι blocker,growth και οσοι το δοκιμασαν μονο καλα εχουν να πουν.
η τιμη του ειναι αρκετα καλη,23? ευρω,το μπουκαλακι ειναι 100ml

horhitto4

Member
kapa είπε:
Gousgounis είπε:
η αληθεια ειναι οτι θελω να την σταματησω την μινοξ. ενα μπλοκερ θελω απλο διχως sides!
ξεκινα capillogain τοτε,ειναι blocker,growth και οσοι το δοκιμασαν μονο καλα εχουν να πουν.
η τιμη του ειναι αρκετα καλη,23? ευρω,το μπουκαλακι ειναι 100ml
23 το μπουκαλακι που ειναι 100 ml η δοση που συνισταται ποση ειναι δλδ το ενα μπουκαλακι ποσο θα σε παει??

gianniskritikos2

Active Member
εμενα δεν μου αρεσει το οτι λογικα θα χανει σε δυναμη οπως η μινοχ το ενα της συστατικο λογο το οτι ειναι οπως ειπαμε πιο πανο παραγωγο της μινοχ... τωρα τα αλλα που περιεχει ειναι ικανα να προκαλεσουν ρεγκρουθ? διοτι και μονο το παραγωγο της μινοχ μπορει απο μονο του να προκαλεσει ρεγκ και αν ειναι καινουριο προιον τοτε λογικα οσοι το δοκιμασαν ακομα δεν εχει χασει σε δυναμη αρα μπορει με τον χρονο να χανει οπως η μινοχ αρα τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου βεβαια ο καπα ειπε οτι περιεχει τα παντα μεσα αρα λογικα δεν θα ειναι οπως μια μινοχ που χανει και μενεις με το νερο στο χερι.,..

kapa

Μέλος του προσωπικού
horhitto4 είπε:
23 το μπουκαλακι που ειναι 100 ml η δοση που συνισταται ποση ειναι δλδ το ενα μπουκαλακι ποσο θα σε παει??

Αυτο ειναι στο χέρι του καθε ενός,
Εγω επειδη δεν βλέπω διαφορα με μια η με 10 εφαρμογές θα το χρησιμοποιούσα 1 φορα την ημέρα μετα το μπάνιο σε nw6,1,5ml περίπου

horhitto4

Member
kapa είπε:
horhitto4 είπε:

Αυτο ειναι στο χέρι του καθε ενός,
Εγω επειδη δεν βλέπω διαφορα με μια η με 10 εφαρμογές θα το χρησιμοποιούσα 1 φορα την ημέρα μετα το μπάνιο σε nw6,1,5ml περίπου

απο που το παιρνεις μπορεις να βοηθησεις λιγο??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
εμενα δεν μου αρεσει το οτι λογικα θα χανει σε δυναμη οπως η μινοχ το ενα της συστατικο λογο το οτι ειναι οπως ειπαμε πιο πανο παραγωγο της μινοχ... τωρα τα αλλα που περιεχει ειναι ικανα να προκαλεσουν ρεγκρουθ? διοτι και μονο το παραγωγο της μινοχ μπορει απο μονο του να προκαλεσει ρεγκ και αν ειναι καινουριο προιον τοτε λογικα οσοι το δοκιμασαν ακομα δεν εχει χασει σε δυναμη αρα μπορει με τον χρονο να χανει οπως η μινοχ αρα τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου βεβαια ο καπα ειπε οτι περιεχει τα παντα μεσα αρα λογικα δεν θα ειναι οπως μια μινοχ που χανει και μενεις με το νερο στο χερι.,..

Τα συστατικα του ειναι ικανά να προκαλέσουν regrowth.
Το πλεονέκτημα του ειναι ότι περιέχει τα πάντα.
Για την μινοξιδιλη τι να πω,απο ένα σημείο και μετα μπορώ να βάλω 5ml στο κεφάλι μου χωρις παρενέργειες σε μια δόση

horhitto4 είπε:

Ο συνάδελφος health το πήρε απο amazon uk.

thimios72

Member
kapa είπε:
gianniskritikos2 είπε:

Για την μινοξιδιλη τι να πω,απο ένα σημείο και μετα μπορώ να βάλω 5ml στο κεφάλι μου χωρις παρενέργειες σε μια δόση

horhitto4 είπε:

φιλε καπα μην ριχνεις 5μλ μινοξ στο καφαλι γιατι μπορει να εχει επιπτωσεις στην καρδια κατι τετοιο θυμαμαι μου ειχε πει καποτε καρδιολος, ενταξει μπορει να ελεγε και μαλακιες. Πιστευεις οτι θα μου εδινε καλυτερα αποτελεσματα απο ρεβιβο το καπιλογκαιν? γιατι ψινομαι τωρα που το βλεπω!!

horhitto4

Member
kapa είπε:
gianniskritikos2 είπε:

horhitto4 είπε:

εσυ απο που το πηρες και ποσο φιλε μου...23 μου φανηκαν καπως γιατι συνηθησαμε στα λιγα της μινοξ....

kapa

Μέλος του προσωπικού
thimios72 είπε:
φιλε καπα μην ριχνεις 5μλ μινοξ στο καφαλι γιατι μπορει να εχει επιπτωσεις στην καρδια κατι τετοιο θυμαμαι μου ειχε πει καποτε καρδιολος, ενταξει μπορει να ελεγε και μαλακιες. Πιστευεις οτι θα μου εδινε καλυτερα αποτελεσματα απο ρεβιβο το καπιλογκαιν? γιατι ψινομαι τωρα που το βλεπω!!

Δεν βάζω πλέον μινοξ,αν δεν είχε αυτο το πρόβλημα,το να χάνει απίστευτα θα την χρησιμοποιούσα ήδη,υπήρχαν διαστήματα όμως που έφτασα και τέτοιες ποσότητες.
Ενώ στην αρχη είχα ταχυπαλμιες με 1ml μετα με 5 τίποτα.
Δεν εχει και άδικο ο γιατρός,αν κάποιος νιώσει ταχυπαλμιες πρέπει να μειώσει ml.
Η δική μου γνώμη για την μινοξιδιλη ειναι τους πρώτους δυο μήνες 1ml την ημέρα και μια εφαρμογη,μετα βλέποντας και κάνοντας.
Αν συγκρινω το capillogain με το revivogen σίγουρα καλύτερο το capillogaine.
Οχι μονο απο το revivogen αλλα καλύτερο απο ολα τα έτοιμα σκευάσματα του εμπορίου

thimios72

Member
kapa είπε:
thimios72 είπε:

Δεν βάζω πλέον μινοξ,αν δεν είχε αυτο το πρόβλημα,το να χάνει απίστευτα θα την χρησιμοποιούσα ήδη,υπήρχαν διαστήματα όμως που έφτασα και τέτοιες ποσότητες.
Ενώ στην αρχη είχα ταχυπαλμιες με 1ml μετα με 5 τίποτα.
Δεν εχει και άδικο ο γιατρός,αν κάποιος νιώσει ταχυπαλμιες πρέπει να μειώσει ml.
Η δική μου γνώμη για την μινοξιδιλη ειναι τους πρώτους δυο μήνες 1ml την ημέρα και μια εφαρμογη,μετα βλέποντας και κάνοντας.
Αν συγκρινω το capillogain με το revivogen σίγουρα καλύτερο το capillogaine.
Οχι μονο απο το revivogen αλλα καλύτερο απο ολα τα έτοιμα σκευάσματα του εμπορίου
η μινοξ καταντυσε νερακι για σενα και για μενα βεβαια αν και εγω εαν βαλω πανω απο 1αντε 1,5μλ την ακουω μεταχυπαλμιες ακομα και τωρα, λιγο πριν τη σταματησω δηλαδη. ρεβιβο με οξιντ και καπιλογκαιν με διαφορα 8-10 ωρων πως το βλεπεις??

kapa

Μέλος του προσωπικού
thimios72 είπε:
η μινοξ καταντυσε νερακι για σενα και για μενα βεβαια αν και εγω εαν βαλω πανω απο 1αντε 1,5μλ την ακουω μεταχυπαλμιες ακομα και τωρα, λιγο πριν τη σταματησω δηλαδη. ρεβιβο με οξιντ και καπιλογκαιν με διαφορα 8-10 ωρων πως το βλεπεις??

Λέω συνέχισε oxide revivogen έναν το πολυ δυο μήνες ακόμα.
Αν δεις ότι δουλεύει το oxide κράτησε το με capillogaine.
Αν δεν δουλεύει κρατα μονο capillogaine

thimios72

Member
kapa είπε:
thimios72 είπε:

Λέω συνέχισε oxide revivogen έναν το πολυ δυο μήνες ακόμα.
Αν δεις ότι δουλεύει το oxide κράτησε το με capillogaine.
Αν δεν δουλεύει κρατα μονο capillogaine
πολυ σωστη η λογικη σου!! απλα σαν σκεψη το ειχα και καλα για συνδιασμο μπαρουτι!!ολα μαζι μηπως γινει καμια εκρηξη και δω μετα απο πολλα χρονια νεες τριχες...οχι τριχακια και χνουδακια που σιγα σιγα εξαφανιζονται!! με καταλαβαινεις ετσι??

kapa

Μέλος του προσωπικού
thimios72 είπε:
πολυ σωστη η λογικη σου!! απλα σαν σκεψη το ειχα και καλα για συνδιασμο μπαρουτι!!ολα μαζι μηπως γινει καμια εκρηξη και δω μετα απο πολλα χρονια νεες τριχες...οχι τριχακια και χνουδακια που σιγα σιγα εξαφανιζονται!! με καταλαβαινεις ετσι??

Σε καταλαβαίνω :10m:
Ο σκοπός ειναι να καταπολεμήσουμε την ινωση που εναι και το πρόβλημα στην ΑΑ.
Εγω πλέον την μινοξιδιλη την έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα,ναι μεν δίνει ένα regrowth αλλα μακροχρόνια μια τρύπα στο νερο κάνει,έχω πολλές μινοξ στο συρτάρι αχρησιμοποιητες.
Σκοπός μου ειναι να κερδίζουμε έδαφος χρόνο με τον χρόνο και οχι να χάνουμε έδαφος.
Απέσυραν την κρέμα cicloprinox 1%
Φτου και απο την αρχη,ηταν γάντι με το oxide

thimios72

Member
kapa είπε:
thimios72 είπε:

Σε καταλαβαίνω :10m:
Ο σκοπός ειναι να καταπολεμήσουμε την ινωση που εναι και το πρόβλημα στην ΑΑ.
Εγω πλέον την μινοξιδιλη την έχω βάλει σε δεύτερη μοίρα,ναι μεν δίνει ένα regrowth αλλα μακροχρόνια μια τρύπα στο νερο κάνει,έχω πολλές μινοξ στο συρτάρι αχρησιμοποιητες.
Σκοπός μου ειναι να κερδίζουμε έδαφος χρόνο με τον χρόνο και οχι να χάνουμε έδαφος.
Απέσυραν την κρέμα cicloprinox 1%
Φτου και απο την αρχη,ηταν γάντι με το oxide
και εγω μινοξ μονο αν δω οτι χανω πολλυ εδαφος απο τα αλλα θα την ενταξω στο προγραμμα παλι!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα