Η θεραπεία μου!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
thimios72 είπε:
και εγω μινοξ μονο αν δω οτι χανω πολλυ εδαφος απο τα αλλα θα την ενταξω στο προγραμμα παλι!

Το καλο με την μινοξ ειναι ότι ξανα έρχεσαι στο σημείο που ήσουν με αυτήν χωρις απώλειες,και αν συνδυαστεί με daktodor σε λιγότερο απο μια εβδομάδα έχεις αναπληρώσει δυο μήνες θεραπείας σκέτης μινοξιδιλης.
Δεδομένου ότι η μινοξιδιλη σε εμένα τερματίζει σε δυο μήνες απεχω μονο μια εβδομάδα απο τα μέγιστα αποτελέσματα της.
Δεν βιαζομαι...με δυο τρεις ουσίες θα φτάσω τα αποτελέσματα της και χωρις αυτήν,μετα με το καλο θα την προσθέσω :19m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimos18

Member
Άκου kapa για capillogain.Μόνο θετικές αξιολογήσεις έχει .Και συστατικά για blocker έχει και ένα τύπο μινοξιδίλης για regrowth.Το χρησιμοποιώ και εγώ αυτό τον καιρό.Στα αρνητικά το πολύ λάδωμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
dimos18 είπε:
Άκου kapa για capillogain.Μόνο θετικές αξιολογήσεις έχει .Και συστατικά για blocker έχει και ένα τύπο μινοξιδίλης για regrowth.Το χρησιμοποιώ και εγώ αυτό τον καιρό.Στα αρνητικά το πολύ λάδωμα.

Πόσο καιρό?εχεις δει αποτελέσματα μεχρι τώρα?

pantel10

New Member
Καλησπερα,
Ειμαι καινουργιος στο φορουμ αν και χρησιμοποιω 2 χρονια μινοξιδιλη.
τα πρωτα 2 χρονια πηγαινα πολυ καλα μεγαλη πυκνωση, τους τελευταιους μηνες ελειπα εξωτερικο με την αλλαγη περιβαλλοντος και δεν ξερω εγω τι αλλο ειδα μια εξασθενηση γενικα ξανα..(δεν την επαιρνα την μινο και τοσο τακτα)
Ετσι ο δερματολογος μου εδωσε παλι μινοξιδιλη 2% 2 φορες την ημερα (ενω παλαιοτερα χρησιμοποιουσα νομιζω 4%) και τρια χαπια σαν συμπληρωμα: 1. καψουλες κυστεινης μεθειονινης μια το πρωι (τις οποιες τις κανει ο φαρμακοποιος νομιζω γιατι τα πουλανε χυμα), 2. καψουλες Gluconate zinc (νομιζω zinc γιατι δεν βγαζω τα γραμματα) μια τπ μεσημερι και 3.Bioclinic χαπια σαν συμπληρωμα βιταμινων φαινεται ενα καθε βραδυ...
Σαμπουαν χρισιμοποιω τα τελευταια χρονια ενας της FROIKA με τσουκνιδα που μου το συστησε ο γιατρος και τωρα τελευταια μου εδωσε και ενα αλλο να τα αλλαζω το οποιο λεγεται Sandal.

Τι γνωμη εχετε για τη θεραπεια? Ειναι καποιο απο τα χαπια blocker? To Bioclin λεει εξουδετερωνει τις ελευθερες ριζες..
Οσο για το χαπι με zinc καπου διαβασα οτι μπλοκαρει την δραση της μινοξιιλης ισχυει?

Συνεχιζω οταν λουζομαι να βλεπω τριχες και οχι τοσο κατα την διαρκεια της μερας..λογικο να χανουμε πιο πολλες στο λουσιμο?
Πειραζει σε κεφαλι που εχει ηδη μινοξιδιλη μετα απο ωρες να ξαναβαζουμε? Εννοω χωρις πριν να λουστεις (βαζω 2 φορες/ημερα). Συνηθως λουζομαι μερα παρα μερα.

Ευχαριστω εκ των προτερων και σορρυ για τις πολλες ερωτησεις

Gousgounis

New Member
Καπα το μπλοκερ που μου ειπες δε μπορω να το βρω πουθενα ... στο αμαζον αμερικης δεν στελνουν ελλαδα και στο αγγλικο το εχουν βγαλει ... τι να κανω; θα παραγγειλω μινοξιδιλη γλυκερινης να δοκιμασω , με τι να την συνδιασω; πες μου ενα καλο μπλοκερ που δεν εχει σαιντς!

kapa

Μέλος του προσωπικού
Gousgounis είπε:
Καπα το μπλοκερ που μου ειπες δε μπορω να το βρω πουθενα ... στο αμαζον αμερικης δεν στελνουν ελλαδα και στο αγγλικο το εχουν βγαλει ... τι να κανω; θα παραγγειλω μινοξιδιλη γλυκερινης να δοκιμασω , με τι να την συνδιασω; πες μου ενα καλο μπλοκερ που δεν εχει σαιντς!

Ξεκινα ψευδαργυρο

Gousgounis

New Member
εχεις να προτεινεις καποιο σκευασμα; τι λες γι αυτο;

http://www.pharmacy2go.gr/c/bitamines-314/quest-116/2409-synergistic-zinc-15mg-with-copper-30-tabs

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα