aris@ είπε:
baldy είπε:
Εντάξει ρε φίλε δεν σε είπαμε και καράφλα...
και να με ελεγες αυτο που εκανες ειναι επιεικως ανεκδιηγητο,διχως κουβεντα γιακατι τετοιο ερχεσαι ξαφνικα μελος του 09 και ποσταρεις οτι ποσταρες,δεν ειναι και το πιο φυσιολογικο πραγμα και παρεθεσες ποστ ασχετο με το ερωτημα σου τελειως
ακυρο δικο μου για μπλοκερ μιλαει το θρεντς τωρα το δα sorry..
μην κουραζεσαι τιποτα απο τα δυο δεν θα σου λυσουν το προβλημα σε σημαντικο βαθμο διαλεξε κατι αλλο κατε με
Φίλε κοίτα..
Ο τίτλος λέει ''Το Καλύτερο Τοπικό DHT Blocker'', επομένως μπήκα και έκανα μία ερώτηση πάνω σε αυτό.
Από εκεί και έπειτα δεν είσαι σε θέση να μου πεις εσύ ότι είμαι ανεκδιήγητος κλπ... Μην το παίρνεις προσωπικά.
Το αν ανοίγετε ένα θέμα με συγκεμριμένο τίτλο και έπειτα αναλύετε οτιδήποτε άσχετο δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνω ερώτηση ασχετη και εγω. Το αν είμαι μέλος από 2009 και κάνω μια ερωτηση σήμερα αυτο πρεπει να κολακευει το forum διοτι σημαινει οτι το εμπιστευομαι και το παρακολουθω. Εαν εσυ θέλεις συγκεκριμενα να κάνω μία εισαγωγη πρωτα και να πω το βιογραφικο μου για να ρωτησω κατι ....δυστυχως εσυ δεν αντιπροσωπευεις ολο το forum που απο οτι βλεπω εχεις γνωμη παντως επιστητου!!!