Που θα την κάνεις τελικα φιλε την μεταμόσχευση και ποσα grafts;Τελη ιουλη μπαινω για μεταμοσχευση..οτι ειναι να βελτιωθει θαχει γινει μεχρι τοτε ετσι κι αλλιως..
Που θα την κάνεις τελικα φιλε την μεταμόσχευση και ποσα grafts;Τελη ιουλη μπαινω για μεταμοσχευση..οτι ειναι να βελτιωθει θαχει γινει μεχρι τοτε ετσι κι αλλιως..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ωραίος! Εκανες καλη επιλογή γιατρού! Απο τις φώτο φαίνεται να χρειάζεται και πισω απο την hairline ενίσχυση. Οποτε θα έλεγα να πατε με τον μέγιστο αριθμό g, για να καλύψετε και τα κενα πιο πίσω.Θα την κανω στον κ. Τυρκαλα και απο φωτος υπολογισε 1800 εως 2300 grafts , αναλογως με το αν γεμισουμε μονο την hairline απο μπροστα, η μπουμε και σε σημεια στην α ζωνη.
Ωραίος! Εκανες καλη επιλογή γιατρού! Απο τις φώτο φαίνεται να χρειάζεται και πισω απο την hairline ενίσχυση. Οποτε θα έλεγα να πατε με τον μέγιστο αριθμό g, για να καλύψετε και τα κενα πιο πίσω.
Οι αλλες οι 2 μεταμοσχεύσεις που είχες κανει σε ποιες ζωνες ηταν; μπροστά οι τρίχες σου είναι μεταμοσχευμενες; αν ναι , τότε δεν κινδυνεύουν απο shock loss. Τα κενα πιο πίσω θα φανούν μετα το ξύρισμα της περιοχής. Αφου πας κ για τελευταία επέμβαση οπως λες κλεισε οτι κενο υπάρχει να ξεμπερδεύεις.Tην επιλογη την εκανα μετα απο οσα διαβασα και ειδα στο φορουμ εδω και με τις πληροφοριες που μου εδωσαν καποια μελη που τους ευχαριστω πολυ. Προσωπικα δεν γνωριζω ολα αυτα που γραφουν τα εμπειρα μελη για τεχνικες, μετρησεις κτλ οποτε εμπιστευτηκα τις γνωμες των πιο εμπειρων κι αυτη ειναι μεγαλη χρησιμοτητα του φορουμ. Ειναι η τριτη μου μεταμοσχευση κ ελπιζω κ η τελευταια. Αν μπορεσει ο γιατρος να μπει στα μαλλια που εχω στην α ζωνη και ειδικα ακριβως στο κεντρο μπροστα θα ηταν καλο. Το προσιτο κοστος (2500e) που υπαρχει στην κλινικη ηταν επισης ενα σημαντικο κριτηριο για εμενα σ αυτη την φαση.
Ειχα ναι ! Ποτε δεν ημουν τελειως αδειος. Τωρα τι εμεινε απο τα δικα μου , μεσα στα 10 χρονια απο την τελευταια μεταμοσχευση , δεν μπορω ν υπολογισω .. Ναι, φινα 0.25 mg .. ισως το αυξησω σε 0.5 mg τους τελευταιους 2 μηνες πριν τη μεταμοσχευση. Και μινοξιδιλη καθημερινα. Παιρνω καθε μερα βιταμινες γ μαλλια, stemoxydine 5% , καστορελαιο κ ο θεος βοηθος..Πριν την δεύτερη μμ είχες μαμά μαλια στην περιοχή αυτή?Εφόσων θα μπει σε μεταμοσχευμενα μαλια λογικά δεν θα έχεις θέμα σοκλος.Δεν ξέρω εάν παίρνεις φίνα.Εαν παίρνεις θα βοηθήσει και ότι μαμά μαλια έχεις να αντέξουν το σοκ της μμ.Και καμία βιταμινουλα θα βοηθαγε
Τελικά πότε μπαίνεις για επέμβαση; Θα ήταν καλό να κάνεις και παρουσίαση της μεταμόσχευσης να βοηθήσεις και τα υπόλοιπα μέλη.Σ ευχαριστω πολυ φιλε, αν υπαρχει ενδιαφερον και μπορω να βοηθησω, ευχαριστως να δημιουργησω ενα νεο νημα κ να κανω καποια παρουσιαση, αν και δε διαθετω καλο κινητο για φωτος κτλ. Πραγματικα δε ξερω τι να περιμενω αλλα μια καποια ενδυναμωση της εικονας της hairline οπως και να εχει θα την εχω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Στο τέλος η δουλειά πάει για αναρτήσεις μμ μόνο από τις κλινικές και καθόλου ανεξάρτητες παρουσιάσεις.Αλλα φταις και εσύ vlafo, βλέπει κάποιος φωτογραφίες σου και μετά θα λέει ωχ πως να πάω να ποσταρω δικές μου, δίπλα σε αυτόν χαχαχα αστειεύομαι έτσι..Τι τα γράφεις ρε nick?
Aπογοήτευση είναι η κατάσταση.
Με παρακαλητό (όχι για τον φίλο) δεν γίνεται δουλειά.
Κάτι γραφικοί κάνουν παρουσιάσεις πλέον.
Ο vlafo εκανε πολυ καλα που παρουσιασε την μεταμοσχευση του (οπως και πολλα αλλα μελη βεβαια)...Στο τέλος η δουλειά πάει για αναρτήσεις μμ μόνο από τις κλινικές και καθόλου ανεξάρτητες παρουσιάσεις.Αλλα φταις και εσύ vlafo, βλέπει κάποιος φωτογραφίες σου και μετά θα λέει ωχ πως να πάω να ποσταρω δικές μου, δίπλα σε αυτόν χαχαχα αστειεύομαι έτσι..
Από τότε που άρχισαν να εμφανίζονται περισσότερο οι επίσημες παρουσιάσεις, δυστυχώς μειώθηκαν και οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις των μελών. Δεν ξέρω αν παρακολουθούσες και πιο παλιά για να το διαπιστώσεις.Στο τέλος η δουλειά πάει για αναρτήσεις μμ μόνο από τις κλινικές και καθόλου ανεξάρτητες παρουσιάσεις.Αλλα φταις και εσύ vlafo, βλέπει κάποιος φωτογραφίες σου και μετά θα λέει ωχ πως να πάω να ποσταρω δικές μου, δίπλα σε αυτόν χαχαχα αστειεύομαι έτσι..