Xristos87
Well-Known Member
μπορεις να το αναλυσεις;54 αν είσαι σταθεροποιήθηκες
μπορεις να το αναλυσεις;54 αν είσαι σταθεροποιήθηκες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οχι Alex δε σταθεροποιήθηκε .54 αν είσαι σταθεροποιήθηκες .Τον Σωτήρη τον φτάνεις οικονομικά νομίζω όποτε προχωρά
Μετά τα 55 ξεκινάει και η senil που τη φοβάσαι.Οχι Alex δε σταθεροποιήθηκε .
Σε δυο πήγε από κοντά ! Η μια είναι αυτή που ανέφερες κ εσυ.
τωρα μένει να μας πει ποιος του είπε ότι είναι Τίγκα στα 4τριχα και ότι είναι ευτυχημα που την έχει την .... δότρια.
Στο ANASTA... που πήγαν μου τόνισαν ότι έχω πολύ καλή δότρια για δυο μεταμοσχεύσεις.Επίσης μου είπαν ότι έχω ευτυχώς πολλά τετράτριχα, σχεδόν όλα (πίσω στην δότρια) και είμαι τυχερός που έχω ακόμη τα πλαϊνά μαλλιά και από την στιγμή που είμαι 54 ετών δεν προβλέπονται σημαντικές πτώσεις.
Μάλλον έχεις δίκιο, εγώ δεν κατλαβα! Είναι ενδιαφέρον το θέμα σε κάθε περίπτωση ...Νομίζω το ανέφερε καθαρά ποιος του είπε από κοντά ότι έχει πολύ καλή δότρια και τίγκα στα 4τριχα. Δες από κάτω σε ποιον αναφέρεται.
Οχι ρε τρελέΜετά τα 55 ξεκινάει και η senil που τη φοβάσαι.
Φίλε πολύ χαίρομαι με αυτή την αξιόπιστη πληροφορία.Οχι ρε τρελέ
80 διάβασα σε ενα φορουμ με καλούς Ανθρώπους
Θα μπω, έτσι για την αλητεία .Φίλε πολύ χαίρομαι με αυτή την αξιόπιστη πληροφορία.
Άρα μετά τα 80 θα αρχίσουμε να ανησυχούμε.
Οπότε τώρα όπως στα είπα μπαίνεις για τη 2η να τουμπανιάσεις.
Άκουσε με και δε θα χάσεις.
Αυτά είναι για αυτό σε πάω.Θα μπω, έτσι για την αλητεία .
Α! στειλε στο inbox τηλ του Τιρκαλα .Φίλε πολύ χαίρομαι με αυτή την αξιόπιστη πληροφορία.
Άρα μετά τα 80 θα αρχίσουμε να ανησυχούμε.
Οπότε τώρα όπως στα είπα μπαίνεις για τη 2η να τουμπανιάσεις.
Άκουσε με και δε θα χάσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και να μη μιλάει Αγγλικα δε πειράζει , και να μίλαγε δε θα καταλάβαινε λεξη απο το ταγαρι .Α! στειλε στο inbox τηλ του Τιρκαλα .
Το θελει ο φίλος μου ο Brendan .
Μπορεί να σκάσουμε πακέτο τον Νοέμβρη η μετα τα Χριστούγεννα !
Δε χρειάζεται να μιλάτε, θα μιλήσει η εικόνα.Και να μη μιλάει Αγγλικα δε πειράζει , και να μίλαγε δε θα καταλάβαινε λεξη απο το ταγαρι .
Θα κάνω το διερμηνέα εγω
Η τεστοστερόνη μειώθηκε αισθητά σε αυτή την ηλικία .Τα όρμονοεξαρτημενα λόγω του dna τους τριχοθυλακια έχουν πέσει πλέον .Υπάρχει σταθεροποίησημπορεις να το αναλυσεις;
Οχι ρε τρελέΗ τεστοστερόνη μειώθηκε αισθητά σε αυτή την ηλικία .Τα όρμονοεξαρτημενα λόγω του dna τους τριχοθυλακια έχουν πέσει πλέον .Υπάρχει σταθεροποίηση
Μιλάει σαν τον Pit στο “Snatch” ??και να μίλαγε δε θα καταλάβαινε λεξη απο το ταγαρι .
Θα κάνω το διερμηνέα εγω
Αφού μας ματιάζουν τις άλλες ρε legend !Κάνα δυο φορές το μήνα την κρεμάτε όμως Τζόρτζι..όχι κάθε μέρα.χαχαχαχαχαχαχαχα
Ποιο snatch !Μιλάει σαν τον Pit στο “Snatch” ??
αυτο το λες βαση λογικης των διαφορων τιμων στις εξετασεις αιματος ή ειναι κ αποδεδειγμενο με καποια ερευνα,μελετη ....Η τεστοστερόνη μειώθηκε αισθητά σε αυτή την ηλικία .Τα όρμονοεξαρτημενα λόγω του dna τους τριχοθυλακια έχουν πέσει πλέον .Υπάρχει σταθεροποίηση