ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ - ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

teoyoung

Active Member
Υπενθυμίζω ότι οι μετρήσεις από την Κλινική του Ιατρού κ.Αναστασάκη είναι οι εξής:

Προτεινόμενο Πλάνο Σχεδίασης

Απόχρωση Μαλλιών : σκούρα
Τύπος Μαλλιών : σπαστά
Πάχος τρίχας: κανονική
Πυκνότητα Δότριας τριχοθ/κες μονάδες/cm2) 76
Πυκνότητα Τριχών: (τρίχες ανά τριχοθ/κή μονάδα) 2,5
Προτεινόμενη Μέθοδος: Combo
Προτεινόμενος μέθοδος FUs: 3500
Έχει προηγηθεί παλαιότερη ΜΜ: -
Ουλές: -

Ότι μου έχει πει εξ'αρχής (πυκνότητα δότριας, πυκνότητα τριχών) ο Ιατρός κ.Αναστασάκης έχει επιβεβαιωθεί και από άλλες 3 κλινικές.
Ήταν η πρώτη που επισκέφθηκα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Περίμενε το Σεπτέμβριο να σε δει ο Lorenzo να είσαι σίγουρος 100% και μετά προχωράς.
Επειδή έχεις την αμφιβολία,μόνο έτσι θα σιγουρευτείς και θα το κλείσεις το θέμα.
Άποψη μου.

mike1988

Active Member
Περίμενε το Σεπτέμβριο να σε δει ο Lorenzo να είσαι σίγουρος 100% και μετά προχωράς.
Επειδή έχεις την αμφιβολία,μόνο έτσι θα σιγουρευτείς και θα το κλείσεις το θέμα.
Άποψη μου.
Του είπαν τα ίδια 4 γιατροί...καλοί κακοί αλλά 4!!!Δηλαδή τι να περιμένει τον Lorenzo?Προχώρα σε μμ κανονικά όπου εσύ θες, μπορείς και αποφασίσεις....Αν περιμένεις να σε δει και Lorenzo και σου πει άλλα, θα πρέπει να σε δει και Freitas και αν σου πει και αυτός άλλα πήγαινε και σε άλλον....μην τρελαθούμε τελείως στο τέλος βέβαια φοβάμαι...

vlafo

Well-Known Member
Όταν έχεις την ευκαιρια να σε δει ο καλύτερος δεν την αφήνεις.
Και είναι ευχής έργο που έρχεται.
Αν του πει ο Lorenzo ότι έχει π.χ dupa εγώ αυτόν θα άκουγα και ακολουθούσα.

vlafo

Well-Known Member
vlafo, πιστεύεις δηλαδή ότι υπάρχουν πιθανότητες να έχει DUPA ο συγκεκριμένος;
Αυτό δε μπορώ να το ξέρω,ειδικά απο φώτο,μπορεί η δότρια του να μην έχει την κατάλληλη πυκνότητα,ή να τα έχασε στο πέρασμα των χρόνων και να μην το κατάλαβε.Τότε έχει θέμα.
Αλλιώς ενδελεχής ανάλυση ναναι 100% safe και μετά προχωράει ανάλογα.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Να στο πω διαφορετικά.
Όταν είχα στείλει στον Lorenzo φώτο,ήταν πολύ συντηρητικός στην εκτίμηση του και μάλιστα μου έβγαλε πολύ περιορισμένη τη δότρια μου και μου είπε ότι έχω και retrograde.
Από κοντά ηταν η μέρα με τη νύχτα.
Αυτά γιατί βαρέθηκα να ακούω βλακείες συνέχεια,όταν εγώ είδα τον Lorenzo και είχαμε αναλυτικότατο Cons όχι της ξεπέτας,αναλύσαμε τα πάντα και μου έδωσε τα πάντα γραπτώς ακόμα και το παχόμετρο της τρίχας με κατηγοριοποίηση.
Όταν εμείς τα κάναμε αυτά μαζί του,άλλοι δεν τον ξέρανε καν.

jersey

Well-Known Member
Αυτό δε μπορώ να το ξέρω,ειδικά απο φώτο,μπορεί η δότρια του να μην έχει την κατάλληλη πυκνότητα,ή να τα έχασε στο πέρασμα των χρόνων και να μην το κατάλαβε.Τότε έχει θέμα.
Έχεις δίκιο vlafo. Σίγουρα πρέπει να είναι 100% σίγουρος και η γνώμη του lorenjo έχει άλλη βαρύτητα.

Να στο πω διαφορετικά.
Όταν είχα στείλει στον Lorenzo φώτο,ήταν πολύ συντηρητικός στην εκτίμηση του και μάλιστα μου έβγαλε πολύ περιορισμένη τη δότρια μου και μου είπε ότι έχω και retrograde.
Από κοντά ηταν η μέρα με τη νύχτα.
Αυτά γιατί βαρέθηκα να ακούω βλακείες συνέχεια,όταν εγώ είδα τον Lorenzo και είχαμε αναλυτικότατο Cons όχι της ξεπέτας,αναλύσαμε τα πάντα και μου έδωσε τα πάντα γραπτώς ακόμα και το παχόμετρο της τρίχας με κατηγοριοποίηση.
Όταν εμείς τα κάναμε αυτά μαζί του,άλλοι δεν τον ξέρανε καν.
Είχε δηλαδη μεγαλη διάφορα το consultation με τον lorenjo σε σχέση με αυτό που είχες κάνει με ελληνικές κλινικές; Σου είχε μετρήσει και την συνολική έκταση της ασφαλούς δότριας αου και σου έγραψε και το διαθέσιμο απόθεμα της δότριας σου σε grafts?

vlafo

Well-Known Member
Έχεις δίκιο vlafo. Σίγουρα πρέπει να είναι 100% σίγουρος και η γνώμη του lorenjo έχει άλλη βαρύτητα.

Είχε δηλαδη μεγαλη διάφορα το consultation με τον lorenjo σε σχέση με αυτό που είχες κάνει με ελληνικές κλινικές; Σου είχε μετρήσει και την συνολική έκταση της ασφαλούς δότριας αου και σου έγραψε και το διαθέσιμο απόθεμα της δότριας σου σε grafts?
Η μέρα με τη νύχτα.
Μου τα είχε μετρήσει όλα,πάχος,λήπτρια,πυκνότητα που θα έχω,μέγεθος διαθέσιμης δότριας,και φυσικά το απόθεμα που έχω συνολικά.
Όλα γραμμένα.
Αυτά μου τα είπε όλα και ο γιατρός μου είναι αλήθεια,αλλά προφορικά,και ταυτιζόταν 100% σε όλα.
Εννοείται ότι δεν του είχα αναφέρει τίποτα για Lorenzo,αλλα όταν τελειώσαμε του το ανέφερα ότι τον είχα δει.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Ναι, δεν με ενδιαφέρει η δότρια να γίνει όπως έχεις μαρκάρει. Εαν γίνει έτσι, δεν έχω πρόβλημα.

Φίλε μου αυτή είναι η δότριά σου! δεν πρόκειται να γίνει έτσι αλλά (πολύ; υπολόγισε τα μοσχεύματα που σου έδωσε ο Αναστασάκης με την συνολική επιφάνεια απ' όπου μπορούν να εξαχθούν ασφαλή μοσχεύματα) χειρότερη. Άκου τον Vlafo και περίμενε τον Lorenzo μια φορά στη ζωή σου, (απ'ότι συμπεραίνω) θα έχεις αυτή την ευκαιρία. 3 μήνες είναι, εδώ περιμένεις τόσα χρόνια, κάνε υπομονή.

mike1988

Active Member
Η μέρα με τη νύχτα.
Μου τα είχε μετρήσει όλα,πάχος,λήπτρια,πυκνότητα που θα έχω,μέγεθος διαθέσιμης δότριας,και φυσικά το απόθεμα που έχω συνολικά.
Όλα γραμμένα.
Αυτά μου τα είπε όλα και ο γιατρός μου είναι αλήθεια,αλλά προφορικά,και ταυτιζόταν 100% σε όλα.
Εννοείται ότι δεν του είχα αναφέρει τίποτα για Lorenzo,αλλα όταν τελειώσαμε του το ανέφερα ότι τον είχα δει.
Άρα μια χαρά είναι και οι Έλληνες γιατροί ε @vlafo ? Αφού και ο γιατρός σου κ. Τυρκαλας σου είπε ακριβώς τα ίδια και χωρίς να σε εξετάσει τόσο διεξοδικά. Οπότε αν λέω αν δεν έρθει ο lorenzo για τον χ,ψ λόγο μήπως να απευθυνθεί και στον γιατρό σου. Για να είναι σίγουρος...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mike1988

Active Member
Πες μου ότι ειλικρινά μας κάνεις πλάκα? Δεν εξηγείται αλλιώς....δλδ θα ερχόταν ένας ξαδερφός σου με πόνο στο πόδι που θα χε πάει σε 4 γιατρους...ΤΕΣΣΕΡΙΣ...ολογράφως και θα του έλεγαν όλοι έχεις σπάσιμο...και συ θα του έλεγες πήγαινε και σε 5ο μπορεί να χεις θλάση....εκτός αν όλα τα λες πια για να βρεις έναν τρόπο να πετάξεις την τελευταία σου φράση....καλό απόγευμα....

Τελευταία επεξεργασία:

dim d

Well-Known Member
Απο προσωπικη εμπειρια, η εξεταση με λορεντζο δινει περισσοτερες πληροφοριες απο τον συνδυσμο αλλων εξετασεων. Υπαρχει ενας λογος που οι ειδικοι ειναι ειδικοι κι υπαρχεις ακομα ενας λογος που η ποιοτητα της πληροφοριας εχει διαφορα με την ποσοτητα της πληροφοριας.

aeratos28

Just aeratos
Ρε @CVIAL κάνε μου μια χάρη..ας βγαλει ο φίλος εδώ φωτό ΚΑΛΕΣ σε φως μέρας..με ηλιοφάνεια..που να δείχνουν τη δοτρια όσο πιο καλά και καθαρά γίνεται και στείλτες στον Ισπανό..τώρα θα μου πεις να του ζαλισουμε τα π@π@ρι@??? Συμφωνώ,αλλά έχει γίνει θέμα σοβαρό στο φόρουμ πες του και ζητάμε και τη δική σου άποψη .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Mystery solved! Είχα πάει γραφείο σήμερα πρωι για κάποιες εκκρεμότητες, ο teoyoung μέσω pm μου είπε ότι είναι σε 10' απόσταση οπότε έκανε μια βόλτα. Απλά οι φώτο που μας ανέβαζε από την δότρια.....δεν ήταν από την δότρια αλλά απο την κάτω περιοχή του μισοάδειου crown που ο ίδιος θεωρούσε δότρια εξ' ου και το μυστήριο. Η πραγματική δότρια του είναι ΟΚ, δεν χρειάστηκε πάνω από μια ματιά (και 2 γρήγορες μετρήσεις αφού ήρθε) για να βγει αβίαστατα το συμπέρασμα ότι ....παραλίγο να μας τρελάνει. Η δοτριά του άνετα υποστηρίζει τις ανάγκες τις λήπτριάς του.

teoyoung

Active Member
Mystery solved! Είχα πάει γραφείο σήμερα πρωι για κάποιες εκκρεμότητες, ο teoyoung μέσω pm μου είπε ότι είναι σε 10' απόσταση οπότε έκανε μια βόλτα. Απλά οι φώτο που μας ανέβαζε από την δότρια.....δεν ήταν από την δότρια αλλά απο την κάτω περιοχή του μισοάδειου crown που ο ίδιος θεωρούσε δότρια εξ' ου και το μυστήριο. Η πραγματική δότρια του είναι ΟΚ, δεν χρειάστηκε πάνω από μια ματιά (και 2 γρήγορες μετρήσεις αφού ήρθε) για να βγει αβίαστατα το συμπέρασμα ότι ....παραλίγο να μας τρελάνει. Η δοτριά του άνετα υποστηρίζει τις ανάγκες τις λήπτριάς του.

Σωστά και σε ευχαριστώ πολύ. Ανέβαζα φωτογραφίες από λάθος δότρια.
Με συγχωρείτε.
Αν τυχόν προκύψει κ επίσκεψη στον Λορέντζο δεν θα την χάσω.
Τον Σεπτέμβριο θα έχω μαζέψει τα χρήματα κ θα προχωρήσω.
Τέλος οι επισκέψεις κ σε άλλους ιατρούς. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου.

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους σας. Θα σας ενημερώνω για την πορεία μου

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κύριοι μην το διυλίζουμε άλλο. Δεν χρειάζεται καμμία άλλη γνώμη. Παρεξήγηση ήταν όλο το θέμα. Αυτά που έλεγε από την αρχή ο Αναστασάκης ήταν σωστά απλά μας μπέρδεψαν οι λάθος φώτο που έβαλε. End of story.

nick90

Well-Known Member
Αερατε, στη συγκεκριμενη περιπτωση ο Αναστασκης ειχε καθε δικαιωμα να επεμβει, αφου ειχε μετρησει απο κοντα τον ασθενη. Εμεις κριναμε απο φωτογραφιες, εκεινος ειχε κρινει απο κοντα. Φυσικα και εχουμε ολοι δικαιωμα μεσα στο φορουμ εξισου να λεμε τη γνωμη μας, αλλα οταν ο αλλος εχει δει τη δοτρια δια ζωσης, καταλαβαινω γιατι ενοχληθηκε οταν εμεις κριναμε απο φωτογραφιες. Εν τελει ο γιατρος δεν εκανε λαθος.
εν μέρει όλοι είχαν δίκιο γιατί η δότρια του δεν είναι πολύ καλή όπως ειπώθηκε απλά επαρκής για τις ανάγκες του. Έχει μεγάλη διαφορά το πολύ καλή με το ΟΚ είναι η δότρια και δεν έχει πρόβλημα. Ακόμα και ο CVIAL είπε ότι φαίνεται αδύναμη η δότρια από τις φωτογραφίες, όποιος έβλεπε αυτές τις φωτογραφίες που ανέβασε ο teoyoung το ίδιο θα έλεγε. Δεν του είπε κανείς ότι σίγουρα έχει πρόβλημα ή όχι. Του είπαν να το ψάξει περεταίρω, που είναι το μεμπτό σε αυτό;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
O σκοπός του νήματος είναι να βοηθήσουμε το μέλος να βγάλει ένα συμπέρασμα, όχι να ξεκινήσουμε πάλι τα ίδια. Συμπέρασμα βγήκε ως εκ τούτου κλείνει.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα