ΜΜ στην Κωνσταντινούπολη 21/06

Gianney

Well-Known Member
Εγω πιο πολυ σοκαριστικα που το ειδα μην εχει επιπλοκες υγειας αλλα αφου περασαν τοσες ημερες παλι καλα. μιλαμε για χιλιαδες τρυπες στο κεφαλι δοτρια και ληπτρια.
Όντως και αυτό που ναι και το κυριότερο.Ιδιαιτερη μεταμόσχευση αυτη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλή φύτρωση η απόσταση μια χαρά μου φαίνεται.Το ζητούμενο σε σένα είναι πως θα ανακάμψει η δοτρια γτ τόσα που έβαλες συνήθως πάνε σε δύο μμ με 3500 3500 καλύτερα.Τωρα επίσης νομίζω βιάστηκες και πηγές δυνατά ενώ πιστεύω έπρεπε να πάρεις φινα να περιμένεις κάνα δυο χρόνια και μετά να μπεις ίσως για κάνα 4 η 5 κ
Ουσιαστικά είχε αδειάσει σχεδόν πλήρως το κεφάλι, οπότε αυτό ήταν το ζητούμενο για να μην τρέχω να καλύπτω κάθε λίγο και λιγάκι.

Δεν περιμένω να γίνει τέλεια δουλειά, δηλαδή μέχρι και πριν 3 χρόνια την πάλευα ικανοποιητικά με την εικόνα. Πλέον όμως δεν γινόταν και για τα μέτρα μου πιστεύω θα καλυφθεί επαρκώς.

JimKan1

Well-Known Member
Το ύψος της χερλαιν ίσως να είναι ικανοποιητικό εκεί που είναι.
Διαφωνώ κάπως με το κλείσιμο με τα temporals.
Πηγαίνει πολύ χαμηλά και κάνει αυτό το roundness, αντί να πηγαίνει και να κλείνει από πιο ψηλά, και να είναι πιο sharp.
Θα εξοικονομούσες και κάποια grafts έτσι.
Άποψη μου αυτό.
Καλή επιτυχία αδελφέ.
Σωστο αυτο που λες για τα temporal και πολλες κλινικες το κανουν για καποιο λογο ενω ειναι ανουσιο, καλη επιτυχια στον φιλο, οσον αφορα την αποσταση απο τα φρειδια δεν ειναι απολυτος αριθμος 6.5,7, 7.5 η 8 αλλα εξαρταται απο την κανονα του 1/3 δηλαδη

1/3 το hairline απο το μεσοφρυο(glabela)
1/3 η κατω πλευρα της μυτης απο το μεσοφρυο(glabela)
1/3 το τελος του σαγονιου απο την κατω πλευρα της μυτης

Αν θες να κανεις οικονμια grafts το πας και πιο πανω φυσικα γιατι καθε εκατοστο που κατεβαζεις το hairline χρειαζεται χοντρικα 800 grafts

Gianney

Well-Known Member
Ουσιαστικά είχε αδειάσει σχεδόν πλήρως το κεφάλι, οπότε αυτό ήταν το ζητούμενο για να μην τρέχω να καλύπτω κάθε λίγο και λιγάκι.

Δεν περιμένω να γίνει τέλεια δουλειά, δηλαδή μέχρι και πριν 3 χρόνια την πάλευα ικανοποιητικά με την εικόνα. Πλέον όμως δεν γινόταν και για τα μέτρα μου πιστεύω θα καλυφθεί επαρκώς.
Όπως νιώθεις εσύ φίλε καλά.Παιζει να πεις γιατρό και κόστος;

Bigk

Well-Known Member
Λογικά η κλινική πρέπει να είναι η hair of istanbul... τεράστιος αριθμός grafts... εύχομαι τα καλύτερα φίλε μου... Μπορείς να αναφέρεις τιμή?

Off topic και επειδή είμαι επαγγελματίας, χωρίς να θέλω να θίξω και κανέναν, δεν είδα ότι χρειάζεται και σοβαρός εξοπλισμός για να κάνεις τέτοια επέμβαση, πέρα από το μηχάνημα που κάνει την εξαγωγή. Κατά τ' άλλα κυρίως τσιμπιδάκια χρειάζονται.

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, επαναλαμβάνω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Off topic και επειδή είμαι επαγγελματίας, χωρίς να θέλω να θίξω και κανέναν, δεν είδα ότι χρειάζεται και σοβαρός εξοπλισμός για να κάνεις τέτοια επέμβαση, πέρα από το μηχάνημα που κάνει την εξαγωγή. Κατά τ' άλλα κυρίως τσιμπιδάκια χρειάζονται.

Φιλε μου η μεταμοσχευση μαλλιων ειναι ενα χειρουργειο που χρειαζεται πολυ σοβαρο εξοπλισμο και ικανο προσωπικο για να ολοκληρωθει εξ ολοκληρου επιτυχημενα απο την αρχη μεχρι τελος και υπαρχουν πολλες λεπτομερειες που αν δεν πραγματοποιηθουν σωστα μπορει να υποβαθμισουν το αποτελεσμα

nick90

Well-Known Member

Γενικά η μεταμόσχευση μαλλιών έχει εξελιχθεί σε μια κερδοσκοπική μπιζνα. Τα οικονομικά κέρδη των κλινικών είναι τεράστια και διάφοροι γιατροί προσπαθούν να τα αυξάνουν συνεχώς μέσω της επιθετικής διαφήμισης και του marketing που κάνουν. Για τους Τούρκους τα 2κ είναι πολλά λεφτά πάντως λόγω του υποτιμημένου τους νομίσματος.

Εμένα προσωπικά με κάλυψε το αποτέλεσμα του φίλου και η υπομονή της γιατρού, καθώς πρώτη επικοινωνία έκανα μαζί της πέρυσι τέτοια εποχή και έκτοτε όλο το ανέβαλλα. Δεν νομίζω Έλληνας επιχειρηματίας και σε αυτούς βάζω και τον εαυτό μου παρέα να ασχολούταν με ένα άτομο και να του απαντά συστηματικά, ενώ δεν φαίνεται ότι θα πάρει λεφτά από αυτόν.

Στον πόσο καιρό επανέρχομαι με νέες φώτο;

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Σκέφτομαι να προχωρήσει καλά, να σας αρέσει η δουλειά και να σας πω σε λίγο καιρό.
Καλή επιτυχία σου εύχομαι φιλε!
Θες να πεις πως αν δεν μας αρέσει(το απεύχομαι) δεν θα αναφέρεις την κλινική;
Ένας λόγος παραπάνω.
Πάντως όπως έχει ειπωθεί πολλάκις οι εξαγωγές αυτές είναι δίκοπο μαχαίρι, ειδικά για τη δότρια.
Εύχομαι οι ανησυχίες όλων εμάς των συντηρητικών, να μείνουν μόνο ανησυχίες, γιατί είσαι μικρός και στο μέλλον ίσως χρειαστεί κάτι ακόμα.
Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, μη χαθείς!!!

Καλή επιτυχία σου εύχομαι φιλε!
Θες να πεις πως αν δεν μας αρέσει(το απεύχομαι) δεν θα αναφέρεις την κλινική;
Ένας λόγος παραπάνω.
Πάντως όπως έχει ειπωθεί πολλάκις οι εξαγωγές αυτές είναι δίκοπο μαχαίρι, ειδικά για τη δότρια.
Εύχομαι οι ανησυχίες όλων εμάς των συντηρητικών, να μείνουν μόνο ανησυχίες, γιατί είσαι μικρός και στο μέλλον ίσως χρειαστεί κάτι ακόμα.
Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, μη χαθείς!!!
Σωστά οπότε παραθέτω εξ' αρχής, λέγεται New Hair Plus και εδρεύει στην Πόλη.

dlazaros

Well-Known Member

Χάλασε η μηχανή σε ένα αεροπλανοφόρο και κανένας μάστορας δεν μπορούσε να τη φτιάξει. Φώναξαν ένα παππούλη ο οποίος ήρθε με ένα σφυράκι χτύπησε ελαφριά τη μηχανή και αυτή πήρε μπροστά. Τους έστειλε το τιμολόγιο το οποίο έλεγε 1.000 ευρώ. Τόσα λεφτά λέει το αφεντικό δεν πληρώνω μόνο το σφυράκι χρησιμοποιήσες. Στέλνει λοιπόν ο παππούλης το τιμολόγιο με ανάλυση 1 ευρώ σφυράκι - 999 ευρώ να ξέρεις πού να χτυπήσεις μετά από 30 χρόνια εμπειρίας...

Μπλουζα