Μεταμοσχευση μαλλιων στη Βρετανία

LoverBoy

Well-Known Member
Το θέμα είναι ότι αυτός που πάει σε έναν ακριβό γιατρό του εξωτερικού έχει αρχικά πολύ υψηλές προσδοκίες οπότε μετά την πρώτη εύκολα θα κάνει και μια δεύτερη μεταμοσχευση μαλλιών για πυκνωση και διορθώσεις σε λεπτομέρειες. Αυτός που θα κάνει Ελλάδα επίσης θέλει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά έχει μαζέψει δύσκολα τα χρήματα και τις πιο πολλές φορές δεν θα ασχοληθεί ξανά τουλάχιστον σαν συνέχεια της πρώτης προσπάθειας.
Κάποια πολύ δυνατά αποτελέσματα ακριβών γιατρών του εξωτερικού πιθανον να είναι αποτέλεσμα δύο η και τριών συνεδρίων. Φυσικά δεν είναι όλα για όλους ο καθένας επιλέγει το καλύτερο για τον εαυτό του και ανάλογα τις δυνατότητες του.
Τα περισσότερα δυνατά αποτελέσματα θέλουν 2πλο πέρασμα είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό!Και έχει να κάνει ανάλογα την έκταση αραίωσης,τον λόγο εξαγωγής κτλ.....

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχοντας δει και αναλύσει πάρα πολλά αποτελέσματα Ελληνικών κλινικών (αλλά και Κυπριακών) στα cons, σε pm, κατ΄ ιδίαν κλπ. θα έλεγα ότι το ποσοστό επιτυχίας με βάση αντικειμενικά κριτήρια και όχι το αν η κάλυψη είναι καλή, είναι μέτριο. Πολλές φορές η μετριότητα δεν οφείλεται μ.ονο στην εικόνα αλλά και στην κατάσταση της δότριας, στον εξαγόμενο λόγο, κλπ, δηλαδή σε παραμέτρους που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι αλλά πρέπει να τις αναλύσεις από κοντά. Πέραν αυτών έχω δει και πάρα πολλές αποτυχίες οι οποίες οφείλονται σε δύσκολα περιστατικά (διάχυτες αραιώσεις, σκληρα δέρματα, repair, DUPA, κλπ). Η άποψη μου είναι ότι σε εύκολες περιπτώσεις το επίπεδο φύτρωσης σε αρκετές κλινικές είναι καλό, το επίπεδο διαχείρισης μέτριο, ενώ σε δύσκολες περιπτώσεις στην μεγάλη πλειοψηφία υπάρχει αποτυχία ή μετριότητα. Αυτή είναι και η διαφορά από καλές ξένες. Εκεί θα υπάρξει και καλό αποτέλεσμα είτε είσαι εύκολο ή δύσκολο περιστατικό (πιθανώς με μικροαστοχίες) και καλή διαχείριση. Το αν θα πάρεις ένα δυνατό αποτέλεσμα σε 1 ή 2 επεμβάσεις δεν το θεωρώ ικανότητα γιατρού αλλά safe practice.

ch7.panos

Well-Known Member
Έχω δει Άγγλους ποδοσφαιριστές που κάνανε εμφύτευση… Όλοι Wimpole Clinic. Rob Holding με Dr Sciacca καταπληκτικό αποτέλεσμα. Andros Townsend στην ίδια κλινική αλλά δε ξέρω γιατρό, καταπληκτικό. Ashley Barnes, χάλια μαύρα. Danny Ings πολύ μέτριο προς κακό, με ίσια hairline και πάλι Dr Sciacca. Δε ξέρω πολύ ακριβοί, χωρίς consistent αποτελέσματα.

Noname12

Member
Τσέκαρε Ragu Reddy (πανάκριβος, αλλά νομίζω έχει και κάποιο οικονομικό πακέτο), Ted Miln (εξαιρετικά extractions χωρίς scarring) και δευτερευόντως Wimpole (Moussa, Dayah, Malcani και Sciacca)

Μπλουζα