Μεταμόσχευση-πυκνωση κεφαλής

Ilias_05

Member
Θεωρώ πολύ λάθος στρατηγική τις επέμβασης.
Ακούρευτη και με διάσπαρτα μοσχεύματα χωρίς καν χτίσιμο hairline.
Τι ηλικία έχεις φίλε Ηλία?
Επίσης που μπορώ να αναφερθω για κριτικές σας α
Τι εννοείς αδικούν οι φώτο? Καθαρές και αποκαλυπτικές είναι. Αγαπητέ έχεις διάχυτη αραίωση και patern ήδη NW5 στα 27. Πιθανότητα θα καταλήξεις 6αρης που σημαίνει ότι θέλει πολύ διάβασμα και προσεκτικά βήματα. Η πρώτη σου προσπάθεια ήταν λάθος αλλά ευτυχώς όχι καταστροφικό. Χρησιμοποίησε το διάστημα μέχρι το 12μηνο για να διαβάσεις και να ενημερωθείς. Αυτό είναι το πιο επείγον.
Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σας παρόλα αυτά οι μισοί ορισμοί που χρησιμοποιείται μου είναι άγνωστοι όπως πχ το θα καταλήξω εξαρης.
Επίσης έχετε κριτικές για την κλινική που την πραγματοποίησα;
Pshair

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
εντάξει δεν χάθηκε και ο κόσμος, αντί να βάλει μόνο hairline και μέση έβαλε παντού.
αρκεί να μην πάνε χαμένα αυτά που έβαλε.

Giorgos-3

Well-Known Member
Ρηχτε και μια ματιά στα πλαϊνά διότι μετράγα παράλληλα και τα 1000 τα έφτασα αν θυμάμαι καλά .
Τι εννοείς τα μετραγες; Δεν νομίζω να μπορούσες να το έκανες αυτό...κάτι δεν έχεις κτλ σωστά ...αν σου έχει δώσει κάποιο χαρτάκι με τις σημειώσεις δείξε μας που να λέει πόσα σου έβαλε αναλυτικά....όπως κ να χει τυχερός είσαι μέσα στην ατυχία σου αρκεί να μπεις στην διαδικασία να ψάξεις εδώ μέσα τι γίνεται ...φυσικά σ αυτόν τον γιατρό ούτε απ' έξω ξανά ....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επίσης που μπορώ να αναφερθω για κριτικές σας α

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σας παρόλα αυτά οι μισοί ορισμοί που χρησιμοποιείται μου είναι άγνωστοι όπως πχ το θα καταλήξω εξαρης.
Pshair

Μετά το διάβασμα θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις και αν πρέπει να συνεχίσεις με τον ίδιο.

Georgie

Well-Known Member
Pshair
Φίλε καλή φυτρωση
Εγω πρωτη φορα ακούω τη κλινική .
Εσυ τι φάση , πέρασες και μπήκες ? Δηλαδή δεν έκανες έστω μια μικρή έρευνα αγοράς ?

Georgie

Well-Known Member
Ευχαριστώ πολύ .
Μου την έβγαζε σε διαφημίσεις χαμηλό το κόστος και πήγα .
Το κατάλαβα, αλλα δε ψάχτηκες λιγο παραπάνω ? Ρωτώντας η απο google.
Όπως βρήκες το φορουμ σημαίνει οτι γνωρίζεις απο τεχνολογια για να κανεις search σε πληροφορίες
Προφανώς τη μεταμοσχευση δε τη σκέφτηκες μια μερα πριν επισκεφτείς τη κλινική .

Ilias_05

Member
Το κατάλαβα, αλλα δε ψάχτηκες λιγο παραπάνω ? Ρωτώντας η απο google.
Όπως βρήκες το φορουμ σημαίνει οτι γνωρίζεις απο τεχνολογια για να κανεις search σε πληροφορίες
Προφανώς τη μεταμοσχευση δε τη σκέφτηκες μια μερα πριν επισκεφτείς τη κλινική .
Αντιθέτως δεν είχα ασχοληθεί και πολύ .
Πήγα εκεί μου έδειξε κάποια αποτελέσματα και προχώρησα

gerassis

Well-Known Member
Παίρνω εδώ και 4 χρόνια μινοξυδιλη αλλά η κεφαλή συνέχιζε να αραιώνει
Η Μινοξιδιλη αν δεν ανέστειλε σίγουρα μείωσε την απώλεια των τριχών. Αν την κόψεις θα δεις ταχύτερη αραίωση. Μιας και η αλωπεκία σου είναι διάχυτη πιστεύω οτι η Φινα θα σε βοηθούσε περισσότερο αν και εγω τη φοβάμαι.
Δεν εχω ξαναδεί πιο αραιή πύκνωση. Το πλάνο που ακολουθήσε ο γιατρός ειναι ανευ ουσίας. Ελπιζω να μην έδωσες τα περισσότερα λεφτά σε "θεραπείες" και λιγότερα στη μεταμόσχευση. Το είχανε κάνει τα medi σε εναν συνάδελφο μου. Είχε βαλει 1000 grafts και ειχε πληρώσει 2700€ για 4 θεραπείες με οζον κατι prp κάτι βιταμινοενεσεις κτλ.
Τα θετικά τωρα.
Όπως γράφουν τα παιδιά εδω μεσα μικρό το κακό. Σίγουρα θα έχεις υψηλή φύτρωση μιας και υπάρχει πολύς ζωτικός χώρος για τα τριχοθυλακια που μπήκανε. Πιστεύω οτι αν ακουλουθησε τη σωστή διαδικασία θα βγουν όλες και θα εχεις και άλλες πολλές για 2η μμ σε κάποιο σοβαρό επαγγελματία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ilias_05

Member
Η Μινοξιδιλη αν δεν ανέστειλε σίγουρα μείωσε την απώλεια των τριχών. Αν την κόψεις θα δεις ταχύτερη αραίωση. Μιας και η αλωπεκία σου είναι διάχυτη πιστεύω οτι η Φινα θα σε βοηθούσε περισσότερο αν και εγω τη φοβάμαι.
Δεν εχω ξαναδεί πιο αραιή πύκνωση. Το πλάνο που ακολουθήσε ο γιατρός ειναι ανευ ουσίας. Ελπιζω να μην έδωσες τα περισσότερα λεφτά σε "θεραπείες" και λιγότερα στη μεταμόσχευση. Το είχανε κάνει τα medi σε εναν συνάδελφο μου. Είχε βαλει 1000 grafts και ειχε πληρώσει 2700€ για 4 θεραπείες με οζον κατι prp κάτι βιταμινοενεσεις κτλ.
Τα θετικά τωρα.
Όπως γράφουν τα παιδιά εδω μεσα μικρό το κακό. Σίγουρα θα έχεις υψηλή φύτρωση μιας και υπάρχει πολύς ζωτικός χώρος για τα τριχοθυλακια που μπήκανε. Πιστεύω οτι αν ακουλουθησε τη σωστή διαδικασία θα βγουν όλες και θα εχεις και άλλες πολλές για 2η μμ σε κάποιο σοβαρό επαγγελματία.
Καλη χρόνια καταρχάς φίλε μου ,
Έδωσα 1200 ευρώ και φυσικά δεν δίνω ευρώ για prp κτλπ μόνο μινοξυδιλη όπως έβαζα χρόνια .
Αυτό που ευελπιστώ να πετύχω από αυτή την μεταμόσχευση είναι μια μικρή πύκνωση καθώς οι προϋπάρχοντες τρίχες μου είναι πολύ αδύναμες και επειδή θα πέσουν αργά η γρήγορα ήθελα απλώς να συμμαζέψω τ κατάσταση .
Σίγουρα η επόμενη και η τελευταία θα είναι πιο μελετημένη και σαφώς μεγαλύτερη .
Ενημερωτικά μου είπαν γύρω στα 1300 graft βάλαμε

gerassis

Well-Known Member
Καλη χρόνια καταρχάς φίλε μου ,
Έδωσα 1200 ευρώ και φυσικά δεν δίνω ευρώ για prp κτλπ μόνο μινοξυδιλη όπως έβαζα χρόνια .
Αυτό που ευελπιστώ να πετύχω από αυτή την μεταμόσχευση είναι μια μικρή πύκνωση καθώς οι προϋπάρχοντες τρίχες μου είναι πολύ αδύναμες και επειδή θα πέσουν αργά η γρήγορα ήθελα απλώς να συμμαζέψω τ κατάσταση .
Σίγουρα η επόμενη και η τελευταία θα είναι πιο μελετημένη και σαφώς μεγαλύτερη .
Ενημερωτικά μου είπαν γύρω στα 1300 graft βάλαμε
Καλη χρονια και σε σενα αδελφέ.
Μακάρι να σου βάλανε 1300grafts. 1200€ για 1300g ειναι μια καλή τιμή. Επειδή εδω μεσα ολα λέγονται δημόσια και ο καθένας λέει την άποψη (ετσι γίνεται στα Forum) η δική μου προσωπική άποψη (εχω κάνει 2 μμ η 2η πριν 3 μέρες) είναι οτι δεν μπήκαν 1300g. Επισης πιστεύω οτι φαρμακευτικά θα σε βοηθούσε ικανοποιητικα μονο η Φιναστεριδη (αντιανδρογονο) και οτι με τη Φίνα σε 12 μήνες (αν την αντεχες και πάντα κάτω απο παρακολούθηση γιατρού) θα έβλεπες καλύτερο αποτέλεσμα απο αυτό που θα δεις απο αυτή τη μμ.
Τυχον χρήση Φιναστεριδης θα σου ζωντανευε επιπλέον τριχοθυλακια θα βελτίωνε την γενικη αποψη της κορυφής και της δοτριας οπότε θα μπορούσες να προβείς σε μια μεγαλύτερη μεταμόσχευση.
Έχεις τα γένια απείραχτα οπότε λογικά θα μπορέσεις να πάρεις 1000 απο κει για μελλοντική μμ. Οπως έγραψα παραπάνω η αραιή τοποθέτηση έχει το πλεονέκτημα της πολύ υψηλής φυτρωσης μιας και υπάρχει αρκετός ζωτικός χώρος για τα τριχοθυλακια. Είσαι ιδανικός υποψήφιος για ίνες Κερατινης μιας και έχεις μαλλί παντού.

Μπλουζα