Καλησπέρα Δημήτρη !! Πολύ καλά κατάλαβες , την δότρια την εξαντλήσαμε , την περίμενα σε χειρότερη κατάσταση , αλλά δεν τρόμαξα από αυτό που είδα !! Κ μένα μου άρεσε η τοποθέτηση , συζήτησα με τον γιατρό και του εξήγησα πως θα ήθελα μια έμπειρη κοπέλα , γιατί θα έπρεπε να δουλευτεί motorized και στο πλάι , καθώς και γιατί υπάρχει μεγάλη επιφάνεια κάλυψης , καταλήξαμε στην Χρυσανθη , η οποία ήταν και η πρώτη του μαθήτρια , γενικά μου έβγαζε σιγουριά και ο σχεδιασμός της με δικαίωσε , τουλάχιστον στα δικά μου μάτια . Έχω την τύχη να μπορώ να κάνω την δουλειά του γραφείου μου και στο σπίτι , όποτε τηρώ με θρησκευτική ευλάβεια όλες τις οδηγίες , χρονόμετρα για τον ψεκασμό του όρου , για τα γεύματα και την διατροφή μου , δεν καπνίζω κ δεν πίνω έτσι κ αλλιώς , θεραπεία δεν έχω κάνει ποτέ , όποτε κ η μινο , πιστεύω θα βρει παρθένο πεδιο δράσης !! Ήθελα να σε ρωτήσω αν έκανες ένα η δυο λουσιματα με το σαμπουάν στις αρχές ;; Επισης επειδή έχω διαβάσει στο νήμα σου , πως τον ορο τον χρησιμοποιούσες για μήνες , ήθελα την άποψη σου , όταν θα αρχίσω την μινο που η εφαρμογή της θα είναι πρωί -βράδυ σε στεγνό κεφάλι , μήπως θα επηρεάζεται από τους μετέπειτα ψεκασμούς του ορου;; (υγρασία ) στην διάρκεια της ημέρας ;; δλδ να φεύγει το φάρμακο ;; η αφομοιώνεται γρήγορα από τον οργανισμό ;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εσένα και τα υπόλοιπα παιδιά !!