Και κάτι άλλο.Εγώ αν ήμουν γιατρος και μάλιστα τρίτης γενιάς και μίλαγα για ηθική, έιχα ένα σωρό τίτλους ,βιογραφικό, μέλος σε οργανισμούς, αναγνωρισμένος και το σημαντικότερο, ήμουν ο ίδιος θύμα της ΑΓΑ και έκανα αγώνα να την νικήσω κάνοντας 3 μεταμοσχέυσεις, τατούαζ, φιναστερίδη και δεν ξέρω και γώ τι άλλο, τόπικ κ.τ.λ.,δηλάδή θα με ''έκαιγε'' και μένα αυτό ζήτημα, και ερχόταν ένας ασθενής μου πλήρως απογοητευμένος στο γραφείο μου ,θα έκανα τα πάντα να αμβλύνω την απογοητευσή του και αν θεωρώ ότι έχω κάποια ευθύνη να την αναλάβω.
Φιλε jacksmith, εμενα προσωπικα δε με εκπλησσει η εντονη δυσαρεσκεια σου προς το προσωπο του κ. Αναστασακη.
Απο τη πρωτη στιγμη εχω καταλαβει οτι προκειται για ενα υπερφιαλο ατομο, φοβερα αλαζονικο που σε καμια περιπτωση δεν αναγνωριζει τα λαθη του, αλλά επιμενει να επιρριπτει τις ευθυνες σε εξωγενεις παραγοντες (την τυχη, το δερμα του ασθενους, την αντιδραση του καθε οργανισμου κ.α.).
Δεν εκπλησσομαι που δε δειχνει την αρμοζουσα κατανοηση και συμπαρασταση. Ειδικα, αν θεωρει οτι καποιος τολμα να του ασκει κριτικη, ειναι ικανος να τον θεωρησει ως ασπονδο εχθρο του .
Γραφεις για οφειλομενη ευαισθησια απο καποιον ομοιοπαθουντα, οπως ο γιατρος.
Παρα πολυ σωστο!
Αντι ο κ. Αναστασακης, ο οποιος πασχει και ο ιδιος απο ανδρογενετικη αλωπεκια, να συμπασχει με τους συμπατριωτες του Ελληνες, εχει μετατρεψει την κλινικη του σε τεραστια κερδοφορο επιχειρηση.
Αντι να προσπαθει, ακολουθωντας μια τιμια οικονομικη πολιτικη, να ελαφρυνει τον πονο των συμπατριωτων του, προτιμα να υπερκοστολογει τις υπηρεσιες που προσφερει, να "απομυζει" οικονομικα τους πελατες του και στην τελικη, αν διαπραττει λαθη, να υπεκφευγει και να αποποιειται τις ευθυνες του.
Αυτη δεν ειναι, λοιπον, ορθη συμπεριφορα και ειναι λογικο να λειτουργει αποκρουστικα σε καποιους (συμπεριελαμβανομενου και του υποφαινομενου).
Καπου, καποτε το εχω αναφερει ξανα...
Ενας φιλολογος διορισμενος σε δυσπροσιτη περιοχη της Ελλαδας, οχι οικονομικα ευκαταστατος, εκτιμωντας την οικονομικη αδυναμια των ντοπιων οικογενειων και συναισθανομενος το κοινωνικο του χρεος, παρεδιδε για μεγαλα χρονικα διαστηματα ιδιαιτερα μαθηματα ειτε αφιλοκερδως ειτε εναντι ενος τιμηματος υποτριπλασιου εναντι του συνηθισμενου μεσου ορου.
Ας συγκρινουμε, λοιπον, φιλοι μου συμπεριφορες και στασεις.
Και οσοι τυχον αρχισουν να προβαλλουν δικαιολογιες του τυπου..."ειναι πολλα τα εξοδα της επιχειρησης, ειναι λιγα τα καθαρα κερδη", μαλλον ζουν εκτος πραγματικοτητας.
Πως ο κ. Τυρκαλας μπορει και ανταπεξερχεται (εχοντας κατ' εμε αρκετα κερδη) με χρεωσεις 1 ευρω ανα graft ;
Αυτος δεν ειναι ανθρωπος; Δεν εχει αναγκες;
Γιατι ο κ. Αναστασακης να εχει σχεδον τριπλασιες χρεωσεις;
Μηπως ο κ. Αναστασακης επιζητα συνεχως μεγαλυτερο πλουτισμο εις βαρος των ομοιοπαθουντων πελατων του;
Και οχι μονο αυτο, αλλά και να μην επιδεικνυει και την αναλογη ευαισθησια και εντιμοτητα, συμπαραστεκομενος στους πελατες σε καθε αρνητικη εκβαση, οπως η συγκεκριμενη του φιλου jacksmith;