Hairsick
Active Member
Σε tatto artist ή κλινική; Αν δεν θες να πεις εδώ, στείλε μου μήνυμα. ThxΦίλε μου επειδή εγω διαβασα πολυ καλα το φόρουμ εκανα στην Ελλάδα κ αν δεις το αποτέλεσμα μου απο κοντά δεν θα το πιστεύεις
Σε tatto artist ή κλινική; Αν δεν θες να πεις εδώ, στείλε μου μήνυμα. ThxΦίλε μου επειδή εγω διαβασα πολυ καλα το φόρουμ εκανα στην Ελλάδα κ αν δεις το αποτέλεσμα μου απο κοντά δεν θα το πιστεύεις
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εχω ανοίξει νημα απο πρωτη μερα μεχρι το 9μηνο.κλινικη μεταμόσχευσης!Σε tatto artist ή κλινική; Αν δεν θες να πεις εδώ, στείλε μου μήνυμα. Thx
Η περίπτωση σου ειναι διαφορετικη, ειχες πολυ μαλλι πριν την μμ και φουλ δοτρια, ενα καλο αποτέλεσμα δεν κανει μια κλινικη επιτυχημενη, που ειναι αλλα περιστατικα;Φίλε μου επειδή εγω διαβασα πολυ καλα το φόρουμ εκανα στην Ελλάδα κ αν δεις το αποτέλεσμα μου απο κοντά δεν θα το πιστεύεις
ο γιατρός που πηγα εχει πολλα καλα Αποτελέσματα στην προηγούμενη κλινικη που ηταν.η δικια του κλινικη είναι καινούργια.ελληνικες κλινικες έχουν παρουσιάσει πολυ καλα Αποτελέσματα μην τα μηδενιζουμε ολα.τεσπα δεν υπάρχει λογος στο νημα του ανθρώπου να αναπτύξουμε αυτο το θεμα.Η περίπτωση σου ειναι διαφορετικη, ειχες πολυ μαλλι πριν την μμ και φουλ δοτρια, ενα καλο αποτέλεσμα δεν κανει μια κλινικη επιτυχημενη, που ειναι αλλα περιστατικα;