Αναφερεσαι στον γιατρο;Εκει εσυ εντοπιζεις την πηγη του προβληματος;Οχι στο οτι καποιοι επανειλημμενα συνεχιζαν να κανουν αχταρμα το νημα που ειχε ανοιχτει απαιτωντας να μαθουν τιμες χρεωσης και επειδη ο γιατρος για δικους του λογους δεν επιθυμουσε ,αρχισαν τα ξεσπασματα ,τους χαρακτηρισμους και τις τρελες αξιωσεις εναντιον του;
Τον υποτιμησαν ,τον ξευτιλισαν και πως τελειωσε αυτο ;Αποχωρησε καποιος που θα μπορουσε να προσφερει σε πολλα επιπεδα,οπως και να κανει την αρχη ωστε και αλλοι γιατροι να τον ακολουθησουν και να υπαρχει μια υψηλου επιπεδου πληροφορηση οχι πια μονο απο μελη ,αλλα και απο ειδικους επιστημονες.
Και εκδιωχθηκε μονο και μονο για να ικανοποιηθουν ηθικα οι λιγοι που δεν τον ηθελαν.
Θυσιαστηκαν δηλαδη οι αναγκες της πλειονοτητας των μελων της κοινοτητας, προς οφελος των λιγων.Και αυτου του ειδους η "κατανομη" εξυπηρετησης αναγκων μαρτυρα και πολλα περι δημοκρατιας,αν αυτη τελικα υφισταντο η οχι.
Σε κανενα φορουμ του εξωτερικου δεν γινονται τετοια πραγματα,διατηρουμε την παγκοσμια πρωτοτυπια.
Παντου σε ολα τα φορουμ υπαρχουν γιατροι και σχολιαζουν ελευθερα ,απο τους πιο μικρους μεχρι τους πιο μεγαλους,απο τους πιο ασημους μεχρι τους πιο γνωστους,απο τους λιγοτερο ικανους μεχρι τους πιο ικανους.
Και ειναι πολλοι που μοιραζονται την ιδια φιλοσοφια περι μη ανακοινωσης τιμων δημοσιως και μαντεψτε..Κανενα μελος δεν εχει θεμα με αυτο.
Κανενα μελος δεν αρχιζει να ξεσπαει εναντιον του και να τον απαξιωνει φτανοντας μαλιστα και στο σημειο να αξιωνει "ειδικες τιμες" θετοντας αυτην την απαιτηση σαν ανταλλαγμα για την αποδοχη του.
Και για αυτο τα ξενα φορουμ πανε μπροστα.Τουλαχιστον αυτος ειναι ενας απο τους λογους.
Εγω βλεπω οτι εκμεταλλευονται πολλοι την δυναμη που τους προσφερει η ανωνυμια και συμπεριφερονται με τροπους που δεν θα τους υιοθετουσαν και εφαρμοζαν αν η συνομιλια ελαμβανε χωρα με την φυσικη τους παρουσια.
Τελος,σχετικα με τα μετρα επειδη και εγω εχω πιασει τον εαυτο μου να χαλα τα νηματα αλλων μελων(και απολογουμαι ταπεινα γι αυτο) ,ορθως λαμβανεται αυτο το μετρο.
Η πηγή του προβλήματος είναι όταν αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια ξεκινάμε από εκεί.Τι σημαίνει αυτό?Να το κάνω λιανά.
Όταν υπάρχει ένα θέμα και το συζητάμε είναι προφανές ότι μπορεί να υπάρχει ένα μπρος πίσω.Μπαίνουνε διάφοροι και χωρίς να έχουνε διαβάσει προηγουμένως τι έχει λεχθεί, αναμασούν τα ίδια.Δεν μου προξενεί καμία εντύπωση αρκεί αυτό να μην τραβάει πολύ.Οπως το άλλο νήμα που είχε φθάσει 40 σελίδες .
Εδώ θα συμφωνήσω με τον Κώστα που μπορεί να τον παραπέμπεις κατευθείαν π.χ στο θεμα φιναστερίδη και το κλείνεις άμεσα.
Να κάτσει να διαβάσει και θα πάρει όλες τις απαντήσεις που ψάχνει .
Το έχω δει να συμβαίνει και δεν ξεχειλλώνει το νήμα.
Δεύτερον.Προφανώς εννοώ το γιατρό και αυτός δημιούργησε κατά κύριο λόγο όλο αυτό το μύλο και ανέδειξε στο μέγιστο βαθμό το πρόβλημα.
Μιλάς για χαρακτηρισμούς που αυτός ξεκίνησε μια κόντρα γιατί δεν δέχεται την άποψη του άλλου όσο βλακώδης και να είναι αυτή.Εκ προοιμίου ξεκινάει έτσι σύγκρουση.Είναι τελειωμένη υπόθεση όταν ξεκινάς αρνητικά και με αυτό τον τρόπο .
Προσωπικά τέτοια συμπεριφορά να μου λένε ότι θα πληρώσω τα λεφτά μου για μια υπηρεσία,και να μην έχω το δικαίωμα στην όποια άποψη μου δεν έχω ξανασυναντήσει.
Ταπεινωτικό και εξευτελιστικό συνάμα.
Απερίγραπτος αντιεπαγγελματισμός.
Οι κανόνες είναι για όλους και ο γιατρός δεν βάζει αυθαίρετα τους δικούς του.
Ναι δεν συμφωνώ να απαιτείς ειδικές τιμές, δεν έχεις το δικαίωμα αλλά έχεις το δικαίωμα να γνωρίζεις όπως όλοι γνωστοποιούν .Ενας που είναι από επαρχία θα κατέβει Αθήνα να πάει στον Αναστασάκη?Δε νομίζω.
Εγώ που μένω εδώ πετάχτηκα τον πλήρωσα 70€ και τον είδα μου ήταν εύκολο.
Τέλος ποιός έχει να κερδίσει ποιο πολλά από το φόρουμ εγώ ή ο γιατρός?
Θεωρείς ότι είναι κατανοητά και ενδιαφέρουν τους περισσότερους αν οι τομές είναι κάθετες ή πλάγιες?
Το αποτέλεσμα βλέπουν και αυτό τους ενδιαφέρει μόνο.Τα υπόλοιπά τα ξέρει ο γιατρός και μόνο και είναι δική του δουλειά.
Το 99%των πελατών.