Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το ενδεχόμενο να μπει κάποιος για μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς να γνωρίζει ότι πάσχει από dupa/bupa τι κινδύνους κρύβει?Εξέταση δότριας με μικροσκόπιο για να ελεγχθεί για miniaturization, αν πάσχει δηλαδή από ΑΑ.
Και οκ να είναι η δοτρια με τέτοιου τύπου αραίωση δεν υπάρχει οποιαδήποτε εκδοχή να κάνει μια επέμβαση και να τελειώσει εφόσον δεν είναι θετικός σε θεραπεια. Απλά όπως είπε και o @CVIAL ίσως είναι ακατάλληλος για οποιαδήποτε επέμβαση χωρίς θεραπεία. Φίλε Γιώργο πας να σε εξετάσουν αν η δοτρια είναι οκ να ξέρεις θα μπεις σε ένα μαραθώνιο επεμβάσεων καθώς θα χάσεις κιαλλα δικά σου μαλλιά
Αν κόψεις όμως την θεραπεία δεν θα πέσουν ξανά τα μαλλιά; Παλαίοτερα έκανα χρήση μινο σε υγρό και μετά από 12 μήνες που την σταμάτησα ξαναγύρισα σιγα - σιγά στην αρχική μου κατάσταση.Σαν γενική αρχή ισχύει. Συνήθως η διάχυτη αραίωση θέλει φαρμακευτική αγωγή (στην οποία υπάρχει κατά κανόνα άριστη ανταπόκριση). Σπάνια την γλυτώνεις χωρίς αυτή αφού πρέπει να δυναμώσεις και τα υπάρχοντα στην λήπτρια για να μην έχεις θέματα. Για αυτό όμως θες θεραπεία για 8-12 μήνες πριν την μμ, μετά μπορείς να σταματήσεις.
Ευχαριστώ φίλε μου για την συμβουλή. Έχω όμως τις παρακάτω σκέψεις.Υπάρχει και η τοπική φίνα φίλε σε μορφή gel.
Η Advanced hair clinics την έχει στην βασική της μετεγχειρητική θεραπεία μαζί με τη μινοξιδιλη.
Εγώ θα προχωρούσα στη θέση σου και ας υπάρχει κάποιο ρίσκο.
Παίξε με τοπικά αν δεν θέλεις χάπι. Βελτίωση θα έχεις τεράστια. Και στο μέλλον όταν χρειαστεί μπαίνεις ξανά.
Τα μαλλιά θέλουμε να τα χαρούμε όταν είμαστε και λίγο νέοι. Φυσικά τον άντρα πάντα θα τον καίει το θέμα του μαλλιού πολύ η λιγότερο αργότερα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου εμπεριέχει ρίσκο. Από το πιο απλό πράγμα όπως όταν βγαίνεις από το σπίτι σου.Ευχαριστώ φίλε μου για την συμβουλή. Έχω όμως τις παρακάτω σκέψεις.
Όπως πλέον σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση αντλούνται data για τον καταναλωτή και με βάση τα δεδομένα ενεργούν αναλόγως έτσι κι εγώ εν έτη 2025 και μάλιστα στην ιατρική - χειρουργική - πλαστική επιθυμώ ότι κάνω να το κάνω με δεδομένα υπαρκτά και όχι ως ένα απλό ρίσκο.
Επομένως, αν οι κλινικές που έχω επισκεφτεί ή που θα επισκεφτώ μου λύσουν την απορία αν θα είναι ρίσκο ή όχι μαζί και με άλλα κριτήρια ( δουλειές, εμπιστοσύνη, hairline, μοσχεύματα, κόστος, προσωπικότητα ιατρού) θα τολμήσω την μμ. Θέλω να πω, πως προσωπικά δεν θα ρισκάρω την δοτρια περιοχή μου, τα χρήματα που με κόπο βγάζουμε, τον χρόνο μου και την υγεία μου.
Δεύτερον, επειδή το διαβάζω σε πολλά νήματα μιας και είμαι νουμπας ακόμα - όμως διαβάζω πολλες συζητήσεις στο φόρουμ αυτό έχω απορίες για το πόσες φιναστεριδες υπάρχουν, πόσες σε λοσιόν , τι λοσιόν είναι αυτή - είναι σαν το regaine που λαδωνει τα μαλλιά; Κάθε πότε χορηγείται; Από ποιον; Πρέπει να έχω χαρτί γιατρού; Πόσο κοστίζει; Κι αν ξεκινήσω τώρα για πόσο καιρό; Αν το σταματήσω μέρα θα έχω πρόβλημα; Θα μου πέσουν;
Συμφωνώ πως τα μαλλιά θέλουμε να τα χαρούμε.. Είναι το μόνο που σκεφτόμαστε για αυτό και είμαστε εδώ.
Φίλε chris34 κατατοπιστικοτατος!Οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου εμπεριέχει ρίσκο. Από το πιο απλό πράγμα όπως όταν βγαίνεις από το σπίτι σου.
Εσύ επιλέγεις ποιο θα πάρεις ανάλογα με τις πληροφορίες που έχεις συλλέξει.
Το ρίσκο του να μην κάνεις καμιά θεραπεία και καμία μεταμόσχευση είναι να έχεις σχεδόν ή εντελώς φαλακρες περιοχές στο κεφάλι σου στο μέλλον.
Το ρίσκο του να κάνεις μεταμόσχευση και καμία θεραπεία είναι να μείνουν τα μεταμοσχευμενα αλλα να συνεχίσεις να χάνεις με τον ίδιο Ρυθμό όλα τα υπόλοιπα.
Μπορείς να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών και να χρησιμοποιείς μόνο τοπικές θεραπείες. Μινοξιδιλη και φιναστεριδη. (Αυτό έχω επιλέξει εγώ). (Η θεραπεία με χάπι φιναστεριδης φυσικά και είναι πιο δυνατή με το δικό της ρίσκο).
Και τέλος μπορείς να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών και να βάζεις μινοξιδιλη μέχρι την ολοκλήρωση του αποτελέσματος και μετά φιναστεριδη σε χάπι σε μόνιμη βάση. Με το δικο της ρίσκο και αυτή η επιλογή και το ανάλογο όφελος φυσικά.
Διαλέγεις και παίρνεις. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.