Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

kos1987

New Member
edyuser1 είπε:
κος συνεχιζει το μαλλι σου και βελτιωνεται πως το βλεπεις?ποσο καιρο εχει που ξεκινησες?

10 μερες και εχουν σκασει και αλλα χνουδια...βεβαια βαζω μονο μια φορα το βραδυ και το πρωι συνεχιζω με 5αρα μινοξ.Αυτο που βλεπω τωρα ειναι ενα shed με τριχουλες 2-3 χιλιοστων ισα ισα που τις βλεπω που μου μενουν στα χερια οταν εφαρμοζω τα λιπασματα:cheesy:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
το βλεπεις λειτουργει δλδ επανω σου.με αλλες θεραπειες εβλεπες τετοια διαφορα?μαλλον θα ξεκινησω και εγω και ο θεος βοηθος

lab_rat

Member
Ξεκινησα τοπικη Β12 εδω και 2 μερες χωρις να σταματησω τη μινοχ! Το πρωτο πραγμα που παρατηρησα απο τη 3η-4η εφαρμογη, ειναι οτι ανοιξε αισθητα η κορυφη μου!
-- Να σημειωσω οτι σε αντιθεση με γενικα ειναι απο τις πιο δυσκολες περιοχες για μενα η κορυφη και μια κλεινει μια ανοιγει, ενω μεγαλωνει το κενο ακομα και αν με παρει ο υπνος χωρις να λουστω και να φυγει ο πυλος που βαζω κλπ (οπου αδυνατιζει προσωρινα η τριχα! --
Τωρα αν ειναι shed, αν με πειραξαν τα υπολοιματα απο τις ταμπλετες η ειναι κατι αλλο δεν ξερω... παντως καλου κακου το ξαναεφτιαξα φιλτραρισμενο!

Η συνταγη μου ειναι 5 ταμπλετες Β12 με 500% του rda και 25ml οινοπνευμα, 20ml νερο, 15ml γλυκερινη!

Nikos22_

New Member
Labros είπε:
Ξεκινησα τοπικη Β12 εδω και 2 μερες χωρις να σταματησω τη μινοχ! Το πρωτο πραγμα που παρατηρησα απο τη 3η-4η εφαρμογη, ειναι οτι ανοιξε αισθητα η κορυφη μου!
-- Να σημειωσω οτι σε αντιθεση με γενικα ειναι απο τις πιο δυσκολες περιοχες για μενα η κορυφη και μια κλεινει μια ανοιγει, ενω μεγαλωνει το κενο ακομα και αν με παρει ο υπνος χωρις να λουστω και να φυγει ο πυλος που βαζω κλπ (οπου αδυνατιζει προσωρινα η τριχα! --
Τωρα αν ειναι shed, αν με πειραξαν τα υπολοιματα απο τις ταμπλετες η ειναι κατι αλλο δεν ξερω... παντως καλου κακου το ξαναεφτιαξα φιλτραρισμενο!

Η συνταγη μου ειναι 5 ταμπλετες Β12 με 500% του rda και 25ml οινοπνευμα, 20ml νερο, 15ml γλυκερινη!

εχω μπερδευτει ασχημα χαχαχ. Λαμπρο βαζεις διαφορετικο απ οτι βαζει ο Κος ? valproic acid δλδ.

Georgex6

Well-Known Member
παιδια χαλαρωστε λιγο ολες οι θεραπειες θελουν χρονο και υπομονη, σε λιγες μερες δεν ειναι δυνατον να δειτε κατι
υ.γ. μη φοβαστε το sheding ισα ισα να ειστε χαρουμενοι αν συμβαινει γιατι σημαινει οτι θα πυκνωσεται εκει

Nikos22_

New Member
β12 αλλη πατεντα αυτη? τεσπα εγω θα περιμενα λιγο ακομα πριν το δοκιμασω θα φανει συντομα αν δουλευει

lab_rat

Member
Nikos22_ είπε:
Labros είπε:

εχω μπερδευτει ασχημα χαχαχ. Λαμπρο βαζεις διαφορετικο απ οτι βαζει ο Κος ? valproic acid δλδ.
Ναι. Εγω αρχiσα βιταμινη b12. Θεωρητικα λειτουργουν με παρομοιο τροπο. Τωρα αν αυτο επιβεβαιωνεται στην πραξη θα δειξει...

Nikos22_

New Member
lab_hair είπε:
Nikos22_ είπε:
Labros είπε:

Ναι. Εγω αρχiσα βιταμινη b12. Θεωρητικα λειτουργουν με παρομοιο τροπο. Τωρα αν αυτο επιβεβαιωνεται στην πραξη θα δειξει...

Α οκ τωρα καταλαβα φιλε μ ευχαριστω. Αφου δουλευει με παρομοιο τροπο λογικα θα παει καλα.

Kaloko

New Member
Ξέρει κανείς αν έχει παρενέργειες η χρήση τοπικού διαλλύματος με βιταμίνη Β12??....σκέφτομαι οτι είναι κάτι φυσικό και λογικά δε θα έχει τις παρενέργειες της μινοξιδίλης και του vpa. Ας μου κάποιος που ξέρει γιατί σκέφτομαι να αρχίσω. Έχω γυροειδή αλωπεκία...ελπίζω να βγαλουμεε καμια τρίχα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
Kaloko είπε:
Ξέρει κανείς αν έχει παρενέργειες η χρήση τοπικού διαλλύματος με βιταμίνη Β12??....σκέφτομαι οτι είναι κάτι φυσικό και λογικά δε θα έχει τις παρενέργειες της μινοξιδίλης και του vpa. Ας μου κάποιος που ξέρει γιατί σκέφτομαι να αρχίσω. Έχω γυροειδή αλωπεκία...ελπίζω να βγαλουμεε καμια τρίχα.
Αποτι βλεπω κυκλοφορουν διαφορες κρεμες b12 στο εμποριο, οποτε δε νομιζω να εχει παρενεργιες τοπικα! Λογω συστημικης αποροφισης σιγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα. Περαν του οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ξεπερασεις τη συνηστωμενη ημερησια ποσοτητα με τοπικη αποροφηση, ακομα και να μπορουσες οι βιταμινες β ειναι υδατοδιαλυτες οποτε η ποσοτητα που δε χρειαζεται ο οργανισμος, αποβαλεται μαζι με τα υγρα του σωματος!

show_palmettos

New Member
υπαρχει καποια κρεμα στο εμποριο που να εχει μονο σα συστατικο τη βιταμινη β12 για να την αγοραζουμε κατευθειαν ?

lab_rat

Member
Στο eBay βρήκα 2-3 αλλα δεν ανέφεραν περιεκτικότητα! Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να ψάξεις να βρεις τέτοια. Η λοσιόν και πανεύκολο να τη φτιάξεις ειναι, και πιο βολική στη χρήση για το μαλλί και πολύ πιο φθηνή...

kos1987

New Member
RE: Απ: Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

xDante είπε:
Kos να το αρχίσουμε η όχι ??

Εγω αυτο που μπορω να πω ειναι οτι μια ερευνα υπαρχει που αναφερεται στους gsk3b inhibitors οπου μπορουν να προκαλεσουν νεοπλασια στο δερμα με μηχανισμο αντιστοιχο της μινοξ.
Απ'την αλλη υπαρχουν ερευνες που λενε για τις αντικαρκινογονες ιδιοτητες που εχει η ουσια αυτη (vpa) και επισης εχουν γινει κλ.δοκιμες παλιοτερα σε τοπικη μορφη για διαφορες ασθενειες του δερματος...δεν υπαρχει η παραμικρη αναφορα για καποια ανωμαλια...
Εγω απο σημερα ξαναρχισα 2 φορες (πρωι-βραδυ).
Εφοσον η Β12 δρα με παρομοιο τροπο και κυκλοφορει στο εμποριο δε νομιζω να κρυβουν (vpa και Β12) κατι το επικινδυνο.Βεβαια σιγουροι δεν ειμαστε για τπτα...γι'αυτο και αναφερουμε και τη παραμικρη υποψια...

somari

Active Member
Καλό μήνα! Τέλος Μαϊου δεν αναμέναμε τα αποτελέσματα της κλινικής τους φάσης;

MANKAR

Active Member
RE: Απ: Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

kos1987 είπε:
xDante είπε:
Kos να το αρχίσουμε η όχι ??

Εγω αυτο που μπορω να πω ειναι οτι μια ερευνα υπαρχει που αναφερεται στους gsk3b inhibitors οπου μπορουν να προκαλεσουν νεοπλασια στο δερμα με μηχανισμο αντιστοιχο της μινοξ.
Απ'την αλλη υπαρχουν ερευνες που λενε για τις αντικαρκινογονες ιδιοτητες που εχει η ουσια αυτη (vpa) και επισης εχουν γινει κλ.δοκιμες παλιοτερα σε τοπικη μορφη για διαφορες ασθενειες του δερματος...δεν υπαρχει η παραμικρη αναφορα για καποια ανωμαλια...
Εγω απο σημερα ξαναρχισα 2 φορες (πρωι-βραδυ).
Εφοσον η Β12 δρα με παρομοιο τροπο και κυκλοφορει στο εμποριο δε νομιζω να κρυβουν (vpa και Β12) κατι το επικινδυνο.Βεβαια σιγουροι δεν ειμαστε για τπτα...γι'αυτο και αναφερουμε και τη παραμικρη υποψια...

αρα που μπορουμαι να το βρουμαι ??στα φαρμακεια?πως θα το ζητησουμαι , μπορεις να επισυναψεις μια φωτο να δουμαι πως ειναι εξωτερικα το κουτι??

Georgex6

Well-Known Member
ρε παιδια να ρωτησω κατι πηγα σημερα φαρμακειο και πηρα depakine 500 εκανε καπου 5.50 ευρω 40 ταμπλετες, μου εδειξε κ το chrono (sodium valproate + vpa) 60 tablets 9.50 ευρω ποια ειναι η διαφορα? η ερευνα που γινεται τωρα αποτι διαβασα ειναι με sodium valproate 7%
υ.γ. περιττο να πω οτι με κοιταγε σαν εξωγηινο ναρκωμανη ο φαρμακοποιος

kostas

Member
Την ίδια απορία είχα και εγώ και δεν ήξερα ποιο από τα δυο να πάρω. Μου είπε ο φαρμακοποιός ότι η διάφορα μεταξύ τους είναι στο πόσο γρήγορα απορροφά την ουσία ο οργανισμός. Το ένα μου είπε ότι είναι βραχείας απορρόφησης και το άλλο βραδείας (αν τα λέω καλά).

Για το τοπικό διάλυμα δεν είναι καλύτερο να απορροφάται αργά η ουσία από τον οργανισμό ή κάνω λάθος;

kos1987

New Member
Georgex6 είπε:
ρε παιδια να ρωτησω κατι πηγα σημερα φαρμακειο και πηρα depakine 500 εκανε καπου 5.50 ευρω 40 ταμπλετες, μου εδειξε κ το chrono (sodium valproate + vpa) 60 tablets 9.50 ευρω ποια ειναι η διαφορα? η ερευνα που γινεται τωρα αποτι διαβασα ειναι με sodium valproate 7%
υ.γ. περιττο να πω οτι με κοιταγε σαν εξωγηινο ναρκωμανη ο φαρμακοποιος

Λογικα και τα 2 ειναι το ιδιο για μας.Μπορει να διαφερουν στα εκδοχα.Εγω βαζω το σκετο...
Ο φαρμακοποιος σε κοιτουσε περιεργα γιατι ειχε αυτο στο μυαλο του:21m:
http://www.youtube.com/watch?v=rMHPvTz0csw&feature=related

Μπλουζα