[amquote]
Yup! Σε όλο!
[/amquote]dimos18 είπε:σε ολο το κεφαλι ή μονο σε κροταφους?
Yup! Σε όλο!
[/amquote]dimos18 είπε:σε ολο το κεφαλι ή μονο σε κροταφους?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πως γινεται να σε βολευει 16% ? Δεν εχουμε ιδεα τι μπορει να κανει σε τετοιες συγκεντρωσεις...τεσπα αφου επιμενεις...10 έβαζα, 16 βάζω. Δεν πιστεύω ότι θα δω τραγικές διαφορές. Δεν το κάνω για το γνωστό: Όσο περισσότερο βάλεις τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις. Έτσι με βολεύει κι έτσι το κάνω, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
[/amquote]somari είπε:Αλλάζω τακτική. Πήρα το πόσιμο διάλυμα που είχε ο Άγγελος. ΑΠό μόνο του είναι 20% υδροδιαλυτό. Το έκανα 8.8%, με 40 ml νερό, 30 ml alcohol, 20 ml pg.
Λέτε να πιάσει; Το καλό είναι πως δεν έχει ιζήματα, επειδή το διάλυμα από μόνο του ήταν πλήρως ομογενές
[/amquote]Άγγελος είπε:Έχω να παρατηρήσω ότι τρίχες σε σημεία με ΑΑ που πριν ήταν λίγο μεγαλύτερες από χνούδια, έχουν αρχίσει ν'αποκτούν μήκος και όγκο. Και μάλλον επειδή είναι ανοιχτόχρωμες ακόμη κάποιες κοπέλες νόμισαν ότι έβαψα τα μαλλιά μου ή ότι ξάνοιξαν απ'τον ηλιο, στον οποίο δεν εκτίθεμαι
Μακάρι να βγει κάτι θετικό απ'όλη αυτή την ιστορία...
[/amquote]Άγγελος είπε:Έχω να παρατηρήσω ότι τρίχες σε σημεία με ΑΑ που πριν ήταν λίγο μεγαλύτερες από χνούδια, έχουν αρχίσει ν'αποκτούν μήκος και όγκο. Και μάλλον επειδή είναι ανοιχτόχρωμες ακόμη κάποιες κοπέλες νόμισαν ότι έβαψα τα μαλλιά μου ή ότι ξάνοιξαν απ'τον ηλιο, στον οποίο δεν εκτίθεμαι
Μακάρι να βγει κάτι θετικό απ'όλη αυτή την ιστορία...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
[/amquote]kapamarou είπε:εχει ενα θεμα η λοσιον σε υψηλες περιεκτικοτητες με μορφη χαπιου,στερεοποιειται σε σημεια και βουλωνει το dropper.
[/amquote]lab_hair είπε:kapamarou είπε:εχει ενα θεμα η λοσιον σε υψηλες περιεκτικοτητες με μορφη χαπιου,στερεοποιειται σε σημεια και βουλωνει το dropper.
Αν το φιλτραρεις?.
[/amquote]kapamarou είπε:ισως μεινει η ενεργη ουσια στο φιλτρο η μερος αυτης και βαζω σκετο νερο στο κεφαλι.
[/amquote]lab_hair είπε:kapamarou είπε:ισως μεινει η ενεργη ουσια στο φιλτρο η μερος αυτης και βαζω σκετο νερο στο κεφαλι.
Υπαρχει περιπτωση κατι που μπορει να περναει τις στιβαδες του δερματος να μην μπορει να περασει ενα φιλτρο? :-\
[/amquote]kapamarou είπε:ναι,ουσιαστικα στο φιλτρο μενει μερος του φαρμακου και της ενεργης ουσιας,δεν εχουν σκουπιδια τα χαπια
[/amquote]lab_hair είπε:kapamarou είπε:ναι,ουσιαστικα στο φιλτρο μενει μερος του φαρμακου και της ενεργης ουσιας,δεν εχουν σκουπιδια τα χαπια
Η σπιρο παντως περναγε ολοκληρη τσεκαρισμενα!
[/amquote]kapamarou είπε:lab_hair είπε:kapamarou είπε:ναι,ουσιαστικα στο φιλτρο μενει μερος του φαρμακου και της ενεργης ουσιας,δεν εχουν σκουπιδια τα χαπια
Η σπιρο παντως περναγε ολοκληρη τσεκαρισμενα!
περναγε ενα μερος της,δεν ξερεις,ουτε και εγω μαζι αν οι παρενεργειες ηταν απο 0,2% η 0,5% απλα τα blocker εχουν παρενεργειες και τα νιωθουμε.
το φιλτρο κραταει οτι δεν μπορεσε να λιωσει το οινοπνευμα,η περιεκτικοτητα σιγουρα πεφτει,κατα ποσο δεν ξερουμε
[/amquote]somari είπε:Γιατί τότε δε δοκιμάζετε με το διάλυμα, που οι χημικοί έχουν κάνει τη μισή δουλειά για πάρτη σας;
Προς το παρόν, κάαααατι μοιάζει να κινείται, αλλά σε επίπεδα σφάλματος / φωτισμού / placebo