kapa
Μέλος του προσωπικού
200 ειναι το normal μου χωρις να βαζω τιποταvag25 είπε:50-100 ειναι to normal.Το ασχημο ειναι οταν ξεπερανει τις 150-200.
αν δεν την ριξει και αλλο θα πρεπει να βρω αντικαταστατη
200 ειναι το normal μου χωρις να βαζω τιποταvag25 είπε:50-100 ειναι to normal.Το ασχημο ειναι οταν ξεπερανει τις 150-200.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν ειναι μονο μειωση στο μισο τωρα που υποτιθεται πως ειναι στο ζενιθ σε εναν χρονο θα ειναι 150 καλα εκανα και δεν ανοιξα σαμπανιαvag25 είπε:Aφου ηδη την ριχνει οπως ειπες 100 με 150 τριχες(απο 200 σε 50 με 100).Θελεις κι αλλο αχορταγε?
θα το εκανα αλλα διαβαζω κινεζικα,ειμαι εντελως ασχετος με υπολογιστες,το εχω ξανα αναφερειsomari είπε:Kapa μια προταση: Άλλαξε τα λινκ στην υπογραφή σου. Επειδή το φόρουμ λειτουργεί με το να διαλέγεις εσύ πόσα μηνύματα εμφανίζονται σε κάθε σελίδα, εγώ έχω βάλει πολλά / σελίδα με αποτέλεσμα το δυγκεκριμένο θέμα να έχει 58 σελίδες. Οπότε καταλαβαίνεις όταν κάνω κλικ στο σύνδεσμο σου (που επειδή εσύ έχεις βάλει λίγα μηνύματα ανα σελίδα είναι στη "σελίδα 78") το σύστημα βαράει μπιέλες. Αν θες να ανακατευθύνεις σε συγκεκριμένο ποστ, πήγαινε πάνω δεξιά εκεί που λέει πχ "Δημοσίευση: #χ" και κάνε δεξί κλικ στο "χ" και επικόλληση στην υπογραφή... το αποτέλεσμα είναι αυτό:
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4063-post-72983.html#pid72983
Georgex6 είπε:1.Παιδια αρχιζω να πιστευω πως απο μονο του το vpa δε προκειτε να μας δωσει κατι παραπανω απο χνουδι γιατι δεν το αφηνει να γινει κανονικη τριχα η pgd2.Οποτε πρεπει να προσθεσουμε ενα pgd2 blocker και αν θελουμε να ακολουθησουμε ακριβως τη πατεντα του κωτσαρελη να προσθεσουμε wounding στο mix
2 τελος θελω να αναφερω κατι που με φοβιζει με το vpa δε ξερω αν ειναι καλο για μακροχρονια χρηση να χρησιμοποιεις gsk 3 αναστολεις για να εχεις ανοιχτο το wnt μονωπατι σε θεμα ασφαλειας-καρκινου
somari είπε:" 1.Το γεγονος οτι το τριχ/κιο δεν μπορει να προμηθευτει ενεργεια σου χει περασει απο το μυαλο?Βρηκες κανα gpr44 blocker?"
Και πως το διορθώνουμε; Με μηχανή εσωτερικής καύσης;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Admin είπε:Πολύ φοβάμαι ότι το vpa είναι απλώς ένα "hype" που δημιουργήθηκε και τίποτα άλλο.
Αλλά ο χρόνος θα δείξει...
Εμενα παντως συνεχιζει να μου διατηρει τα αποτελεσματα της μινοχ ενω ταυτοχρονα μου εχει μειωσει σε μεγαλο βαθμο την τριχοπτωση!!Admin είπε:Πολύ φοβάμαι ότι το vpa είναι απλώς ένα "hype" που δημιουργήθηκε και τίποτα άλλο.
lab_hair είπε:Εμενα παντως συνεχιζει να μου διατηρει τα αποτελεσματα της μινοχ ενω ταυτοχρονα μου εχει μειωσει σε μεγαλο βαθμο την τριχοπτωση!!Admin είπε:Πολύ φοβάμαι ότι το vpa είναι απλώς ένα "hype" που δημιουργήθηκε και τίποτα άλλο.