Νιτρικο οξυ και γυμναστηριο

shark3

New Member
gianniskritikos2 είπε:
οχι διοτι εχω να πατησω στο γυμ κανα μηνα αρωστησα προ 4 βδομαδες εληξε η συνδρομη μετα πηγα χωριο...και τωρα πισω αθηνα
ποσο σε ζηλευω που οταν λες παω στο χωριο εννοεις την Κρητη ρε φιλε
θελω πολυ να μπορεσω να ξαναπαω με περισοτερο χρονο στη διαθεση μου
μεχρι τοτε "σαν τη Χαλλλλλκιδικη δεν εχει"

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panoslydios

New Member
^^^^^^^^^^^(CHS)χααχαχαχαχαχαχαχαχα

Εχω αρχισει και εγω λιγο γυμναστηριο .
Καποια πραγματα που δεν μου αρεσουν ειναι η περιορισμενη κινηση και
να βλεπω ατομα να βγαζουν επαναληψεις σαν αγγαρεια.
Ομως το γυμναστηριο κανει πολυ καλο στο να αιματωνονται περιοχες
που ειναι δυσκολα προσβασιμες.
Εγω πιστυω,η γυμναστικη με ενταση αιματωνει καλα το κεφαλι και περισσοτερο
καλο κανει απο οτι κακο(εννοειται βεβαια σε εναν οργανισμο που εχει μαθει
να μη βαζει ξανα τοξινες μεσα του).
Για μπρατσαρας μου φαινεται too much για μενα αλλα λιγα βαρη με εκρηξη και
λιγα προγραμματα (yoga) αξιζουν.
Τα μαλλια δεν ειναι δυνατον να επηρεαστουν αρνητικα απο κατι που
επηρεαζει τον οργανισμο θετικα σαν συνολο.

baldy

Member
gianniskritikos2 είπε:
τι να απαντησω τωρα εδω?...ενα παραδειγμα δοσαμε οτι οταν εχεις σωμα κριβει καποιες ατελειες μια απο αυτες η ραφλα τωρα αν εσυ ελαβες οτι κανουμε γυμ για να κριψουμε την ραφλα τι να πω... σαφως μαλλον δεν εχει κανενα νοημα να ξανα αναφερθω εδωμεσα τι ακριβως κανει η γυμναστικη και για ποιον λογο την κανουμε εμεις οσοι την κανουμε διοτι μερικοι εδω δεν εχουν μπει στο νοημα του γυμ δεν εχουν πατισει καν μεσα σε γυμ και λενε συνεχια ασηναρτησιες παραλογες που δεν τις χωραει το μυαλο μου πραγματικα... δεν σας λεω ηλιθιους ισως να στε ποιο εξηπνοι και εμεις ηλιθιοι.... οι απαντισεις σας ειναι σωστες για καποιον που δεν εχει πατησει στο γυμ δεν εχει νοημα απλα να συζηταω για αυτο το θεμα διοτι απλα δεν προκειτε να σας αλαξω αποψη το γυμ για σας ειναι μια μαλακια που πανε μεσα και φουσκονουν οι καθιστεριμενοι και πανε να κριψουν την ντροπη τους καθος δεν εχουν μυαλο...σηκωνουν 100 κιλα για να τρωνε ξυλο απο τον αλλο που ειναι 50 κιλα και πιστευεται οτι οτι εχουν κτησει θα φιγει ειναι προσωρινο εχετε την αποψη οτι οποιος περνει συμπληρωμα ακομα και καθαρης κανει κακο στον εαυτο του οτι με αυτη θα γινει τουμπανος και θα ξεφουσκωσει κλασικη αποψη...και και και... αυτη ειναι η αποψη σας πανω στο γυμ.. και οταν βλεπετε εναν τουμπανο για σας τουμπανο διοτι μπορει ο τυπος να ειναι απλα 80 κιλα και επιδει δεν εχετε μπει στο γυμ να τον βλεπετε γομαρι και να λετε ποπο δες τον καθιστεριμενο.....αλλοι βεβαια ας μην το παραδεχεστε ζηλευεται αλλα και παλι εισται σιγουροι οτι ειναι μεσα στο φαρμακο για να εγινε ετσι.. και οτι ειναι προσωρινο και θα πεσει.. αυτα... κανενα νοημα.

η γυμναστικη ειναι καλη οταν γινεται για το σωστο λογο,το bodybuilding ειναι αλλη υποθεση.Ειναι για τα ντουβαρια.

gianniskritikos2

Active Member
ε? τι πως ??τι ειναι? δεν εχεις ιδεα τι σημαινει bodybuilding δεν εχεις ιδεα τι μυαλο εχουν δεν ξερεις τιποτα για τον χορο αυτο οποτε καλυτερα να μην μιλας χωρις να ξερεις και να μιλας με αυτον τον τροπο μαλιστα... ολοι οι αγυμναστοι εχετε μια συγκεκριμενη εικονα οτι οι bodybuilders ειναι χαιβανια δεν μπορω να βρω λογικη! εχεις καταλαβει οτι εισαι παντελως παραλογος? τι ειναι αυτα που λες το διαβασα και μου βγηκαν τα ματια!ξερεις τι σπυδες εχουν μερικοι απο αυτους? ο φρανκο κολουμπο ο αρνολντ? και ποσοι αλλοι?εχεις ιδεα τι μυαλο διαθετουν? απο που τους εβγαλες χαιβανια??? οι μπασκεντπολιστες ειναι χαιβανια? οι ποδοσφεριστες ειναι? ξερεις ποσοι κανανε μπασκετ και ξεκινισαν βοντιμπιλντινκ? μην με τρελενεις με την αγνοια που εχεις πραγματικα! τα λευτα που βγαζουν επισεις ειναι αλλο ενα κινητρο τωρα αν συνδεεις τους επαγγελματιες μποντιμπιλντερς με τα αγορακια που περνουν αναβολικα μονο και μονο για να εχουν σωμα χωρις να τους νοιαζει η υγια τους για να μυασουν στους ταδε χωρις να παρακολουθουντε απο γιατρους αυτοι ναι ειναι χαιβανια μαλλονε χεις μπλεξει τα πραγματα φιλε το μποντιμιλντινκ ειναι αθλημα ειναι λεφτα... ειναι δοξα ειναι επαγγελμα! δεν ειναι χομπι και τιποτε αλλο που το κανουν για νανε ντουλαπια οπως εσυ νομιζεις γιατι αλλη λογικη δεν βρησκω για να τους λες χαιβανια !

baldy

Member
bodybuilding ειναι για να φουσκωσεις,ο μονος λογος που το κανουν ειναι για να φουσκωσουν,τρομπες δηλαδη.Οση μορφωση και να εχουν προτεραιοτητα τους ειναι να φουσκωσουν.Σαν τι ιδεα να εχω δηλαδη.Να πω οτι καναν γυμναστικη για να δεσουν και για να εχουν μια ευαιξια οκ, αλλα αυτοι το κανουν για φουσκωμα.Κακογουστοι και νομιζουν οτι ειναι και παιδαραδες επειδη εχουν γεμισει μπρατσα.Για freak show ειναι....

gianniskritikos2

Active Member
φιλε επανελαμβανω περνουν πολα λευτα και κερδιζουν δοξα απο την στιγμη που το βλεπουν ωραιο εχουν ενα κινιτρα να το κανουν πραγματικοτιτα.!και τι ειναι ποιο ωραιο ρε? να σε μυρμιγκι?εσενα τα 90 κιλα σου φενοντε πολα ποσο μαλλον τα 140 που θα ειναι καποιος ... γιαυτο λες φρεακ σου αν εκανες γυμναστικη δεν θα ειχες αυτην την αποψη αλλα βεβαια ποιο ωρεα η κιλουμπα απο τα σουβλακια και τις πιτσες παρα το σωμα του αρνολντ... που δεν ειπαρχει κοπελα που να σου πει αιδια... αλλα για σενα ειναι ετσι? μαλλον δεν ξερεις τι ειναι ωραιο και τι φρικιαστικο.. να αλλο ενα φρικιο http://www.nndb.com/people/362/000091089/ αρε steve σιχαμα εισαι.... θα μου πεις αυτος ειναι παλιος και θα μου τον σηγκρινεις με κανα καινουριο ας σου διναν τα λευτα που περνουν και θα σου λεγα αν θα το κανες η οχι και εσυ να γινεις ετσι... εχεις μπλεξει το αθλημα με το χομπι... το μποντιμιλρντινκ καθε αυτου ειναι αθλημα με παραπολα λευτα!

αλλα επιδει ξεφιγαμε για προταθλητισμο που λεμε κανεις δεν ανηξε θεμα προταθλητισμου αλλα γενικα το θεμα που ξεφιγε ειναι γενικα το γυμναστιριο με βαροι δεν αξιζει...να και αλλο ενα φρικιο απο το γυμναστιριο μεσα που τον βλεπεις και κοντευεις να κανεις εμετο[attachment=4778][attachment=4779] αυτος ειναι αθλητης για φιτνεσσ μοντελ κακομιρης τι κανει στο σωμα του το κατεστρεψε ...

κριμα σε ολους οσους χτιπιουντε στο γυμ για να εχουν τετοιο αποτελεσμα χαζοι ανθρωποι.. αμα σου λεω εχεις μπλεξει του ςκαθηστεριμενους που περνουν ντοπες για την καβλα τους και εχουνα σχημα σωματα με τους επαγγελματιες και τους απλα καθημερινους ανθρωπους που γυμναζονται με βαροι για να εχουν ωραιο σωμα εδω μεσα η αποψη οσον δεν πανε γυμναστιριο ειναι οτι οσοι πανε ειναι μαλακες και θελουν να γινουν γομαρια ... οι στοχοι του καθε ενως διαφερουν αλλος θελει να γραμμωσει αλλος θελει να γινει γομαρι αλλος θελει να εχει απλα καλογυμνασμενο σωμα αλλος θελει να ειναι σαν το μοντελο που ανεβασα ποιο πανο .... αλλα ολοι μαζι για εσας τους απεξω ειναι ολοι σφιχτες ντουλαπες και φρικια..ωραιοι! συνεχιστε ετσι..

εχετε συνδεσει το ωραιο σωμα με αθληματα και το ασχημο και παραμορφομενο ογκοδες σωμα με το γυμναστηριο ... ελεος!

Συνημμένα

• rob-riches-workout-804.jpg
    rob-riches-workout-804.jpg
    49.6 KB · Προβολές: 74
  • rob-riches-shirtless2.jpg
    rob-riches-shirtless2.jpg
    20 KB · Προβολές: 75

baldy

Member
εκανα γυμναστικη παλια? το οτι δεν γυμναζομαι τωρα δεν σημαινει κατι.Προτιμοτερη η κιλουμπα παρα να εισαι σαν τερας.Οχι αυτο δεν αρεσει στις γυναικες,οταν τα μπρατσα αρχιζουν και πεταγονται δεν ειναι ωραιο και αυτο το λεω γιατι εχω υποψη μου την αισθηση του ωραιου.Αυτοι δεν την εχουν και κυκλοφορουν σαν φρικουλα.

αυτο ειναι ωραιο γυμνασμενο σωμα http://www.inthevip.gr/wp-content/uploads/Sakis-Rouvas-8.jpg

αυτο ειναι για freak show http://forum.bodybuilding.gr/attachment.php?attachmentid=8638&stc=1&d=1263322375

gianniskritikos2

Active Member
αποψη σου ετσι... ο σακης που κανει γυμναστιριο με βαροι ειναι βλημα λοιπον? γιατι η συζητισει ειναι περι γυμνστιριου ολοι πεσατε απανο στο θεμα λεγοντας οτι τα βαροι ειναι για ηλιθιους και ξαναλεω αστο γυμναστηριο κανεις οτι θες αν θες γινεσαι τερας αν θες γινεσε σακης αλλα εσεις ολοι εχετε σχηματισει την αποψη οτι για να εισαι σακης δεν πας γυμναστιριο αλλα κανεις αθληματα οπως μπασκετ ποθσπασ στο σπιτι ποδοσφερο ποδιλατακι... εχετε συνδεση το γυμναστιριο με ογκοδες ντουλαπια και οχι με το οραιο..ενα τελευτεω λεω η γυμναστικη με βαροι δεν σε κανει τερας εσυ επιλεγεις τι θα κανεις και μην ξανα ακουσω οτι τα βαροι δεν κανουν καλο σωμα και πως τα βαροι ειναι μονο για να γινεις τερας!

το μοντελο που σου εδειξα δηλαδει εχει χειροτερο σωμα απο τον σακη? η ο στεεβε ρεεβες?

baldy

Member
κανενας δεν συμπερανε αυτο.Ξερουμε τι ειναι γυμναστικη δεν ειμαστε χαζοι.

gianniskritikos2

Active Member
οχι αυτο σημπαιρανατε οτι τα βαροι κανουν τον ανθρωπο δυσκινιτο με ασχημο σωμα ενω ο αλλος που κανει ενοργανη ειναι τουμπανος εφκινιτος με ελενχο και οτι οσοι κανουν βαροι και μονο βαροι ειναι ηλιθιοι για να ειναι ποιο ωραιοι τελως παντον ας το ληξουμε το θεμα δεν βγαζει πουθενα οντως καποιει πολυ γομαρια δεν ειναι ωραιοι.. αλλα δεν τους λες χαιβανια ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
δικια μου αποψη ειναι οτι το σωμα του αρνολντ ειναι καλυτερο απο του κολειμαν.οταν κατι δεν ειναι φυσικο φευγει απο την αρμονια.πχ τα αγαλματα στην αρχαια ελλαδα ειχαν αρμονια.παλια το bb ηταν πιο μαλακο ηταν πιο ωραιο τωρα ολοι ειναι χοντροι οι bodybuilders.και εγω ασχολουμε με γυμναστηριο και με βαροι και ειναι ωραιο πραμα να ασχολησε καταρχας αλλαζει η ψυχολογια σου αγαπας περισσοτερο το σωμα σου και προσεχεις περισσοτερο ειναι αντικαταθληπτικο,υγειηνο η γυμναστικη ειναι το πανστην ψυχολογια εχω κοψει και το τσιγαρο εδω και 1,5 μηνα.αν καθεσαι μονο στο δωματιο σε πιανουν τα ψυχολογικα καπνιζεις,πινεις και αυτο μονο κακο κανει

gianniskritikos2

Active Member
ο αρνολντ ειχε το καλυτερο σωμα που ειπαρχει πανω σε ανθρωπο δεν παρομιαζεται με κανενα σωμα ηταν και θα ειναι ο καλυτερος και ο ποιο ωραιος μποντιβιλντερ που περασε ποτε

[attachment=4780]ο κολεμαν πριν τα βαρια

Συνημμένα

• ronnie_coleman2009p990-.jpg
    ronnie_coleman2009p990-.jpg
    52.8 KB · Προβολές: 89

edyuser1

Active Member
παιδια μην ξεχναμε και τον σπυρο μπουρναζο

http://1.bp.blogspot.com/-gc17CBj0yAo/Ttzi07ML_bI/AAAAAAAAEoc/BGgKlvVtFVQ/s1600/22222.jpg

ΜΙΚΕΣ είπε:
Η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια που εχει πεσει λιγο η ορεξη για γυμναστηριο πολλοι μου εχουν προτεινει να παρω νιτρικο οξυ.Σε καποιο μαγαζι με συμπληρωματα μου ειπαν οτι ακομα και κουρασμενος να εισαι με το συγκεκριμενο συμπληρωμα βγαζεις προπονηση.Θα ηθελα αποψη ειδικα απο αυτους που εχουν χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο συμπληρωμα και θα ηθελα να ξερω αν υπαρχουν καποιες παρενεργειες απο την χρηση του.

μικε φιλε να ξερεις οτι τα νιτρικα τα συνηθιζει ο οργανισμος και μετα δεν πιανουν καλα και προσοχη με τους καφεδες

gianniskritikos2

Active Member
γιατι να μην τον ξεχναμε επιδει ειναι ελληνας? κοινο σωμα εχει... στην εποχη του περασαν αποιρα τετοια σωματα

edyuser1

Active Member
και για αυτο φιλε αλλα και εχει αυτο που λεμε αρμονικο σωμα και οχι υπερβολες ηταν μεγαλο ονομα ο σπυρος εδω στην ελλαδα

baldy

Member
gianniskritikos2 είπε:
ο αρνολντ ειχε το καλυτερο σωμα που ειπαρχει πανω σε ανθρωπο δεν παρομιαζεται με κανενα σωμα ηταν και θα ειναι ο καλυτερος και ο ποιο ωραιος μποντιβιλντερ που περασε ποτε

ο κολεμαν πριν τα βαρια

πιο υποδειγμα ανδρικου σωματος για το τσιρκο ειναι ολλοι ξυπνηστε,θα τον βλεπουν οι γκομενες και θα λενε τι ειναι αυτο το πραγμα.Να σαι σιγουρος οτι προτιμουν την κοιλια απο το να εισαι σαν τερας.Αλλαξε προτυπα,δεν ειναι πρωτυπα ομορφιας αυτα.Μην εχεις τα φρικουλα σαν πρωτυπα κανε την γυμναστικη σου χτυσε εν γερο σωμα αμα σου αρεσει και ασε τα φουσκωματα ειναι για γελια

3746741

Member
gianniskritikos2 είπε:
γιατι να μην τον ξεχναμε επιδει ειναι ελληνας? κοινο σωμα εχει... στην εποχη του περασαν αποιρα τετοια σωματα

οχι κ κοινο σωμα ο Μπουρναζος.....εξετασε το λιγο ιστορικα....μην κρινεις με τα τωρινα δεδομενα!!!

Bouklas

Well-Known Member
Σαφώς και ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει με το σώμα του, τα μαλλιά, του και ούτω καθεξής...
επειδή διάβασα και εκεί που είπατε για τα κορίτσια. Μέχρι στιγμής με όσες έχει τύχει να μιλήσω ή να πούνε άποψη, τους πολύ πολύ φουσκωτούς και μπρατσωμένους σε καμια δεν αρέσει, σαν το σώμα του σάκη πχ ή του αναδιώτη, σε τέτοιο στυλ όλες λιώνουν, στα πολλά φουσκώματα όλες μου λέγανε ότι είναι άσχημο αυτό το πράγμα σε άντρα.

Μπλουζα