ΟΧΙ άλλη μία "ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ"

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Βασικά οι παρουσιάσεις κλινικών δεν θα έλεγα οτι ειναι αξιόπιστο κριτιριο.

Καταρχήν σε ένα επίσημο αποτέλεσμα που σου παρουσιάζεται από μια κλινική δεν ξέρεις αν είναι αποτέλεσμα 1 ή 2 επεμβάσεων εφόσον δεν παρουσιάζεται σε πραγματικό χρονο. Τι θέλω να πω; μπορει μια κλινική να σου λεει οτι ειναι αποτέλεσμα μιας επέμβασης αλλά να έχει κάνει 2 επεμβάσεις, ή να ειχε αστοχία να πήγε για τη διόρθωση στην ιδια κλινική και να μη στο αναφέρει η κλινική και να σου λεει το έκανα με μια επέμβαση.

Δεύτερον μια κλινική θα σου παρουσιάσει τα καλύτερα αποτελέσματα της, και ποτέ δεν θα δεις αρνητικά αποτελέσματα. Άρα δεν βγάζεις συμπέρασμα για ποσοστά φυτρωσης από επίσημες παρουσιάσεις κλινικών. Οι κλινικές κρυβουν τα κακά αποτελέσματα τους και δειχνουν αυτά που θέλουν.

Και τέλος μπορει κάλλιστα μια κλινική να αλλοιώσει την εικόνα ή το βίντεο που σου παρουσιάζει με διάφορους τροπους και να το κανει να φαινεται πολυ καλύτερο από οτι πραγματικά ειναι και να κρυβει τις αστοχίες είτε με χαμηλούς φωτισμούς ειτε με επεξεργασία της φωτογραφίας ή του βίντεο.
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολυ και μπορει ευκολα ένας επαγγελματίας να επεξεργαστεί μια φωτογραφία ή ενα βιντεο και να μη καταλάβεις τίποτα.

Εν ολίγοις Δεν θα εμπιστευόμουν επισημες παρουσιάσεις κλινικών ειτε ειναι με φωτογραφίες είτε με βιντεο καθώς οταν ο αλλος θέλει να σε πιάσει πελάτη μπορει να κανει τα πάντα για να καταφέρει με καθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο ειδικά οταν ο ανταγωνισμός ειναι μεγάλος και παίζονται πολλά λεφτά στις μεταμοσχεύσεις.

Υ.Γ. Δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα, ουτε λεω οτι κάποιος το κανει αλλά γενικά δεν ξέρεις τι μπορει να κάνει ο καθένας που έχει το οικονομικό κινητρο να το κανει, οπότε οφείλουμε να ειμαστε προσεκτικοί.
Οι παρουσιάσεις ΕΙΝΑΙ αξιοπιστο κριτηριο, δεν εινα ΤΕΛΕΙΟ η ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ.
Σημασια εχει η ποικιλια και ο ΑΡΙΘΜΟΣ.

Αλλο ο παικτης που εχει βαλει 500 γκολ με καθε τροπο και σε κάθε "τεραιν", αλλο αν εχει βαλει 5.
Ναι, μπορεις να υποθεσεις οτι ΔΕΝ ειναι ΟΛΑ τα σουτ γκολ, αλλα οταν ο ενας εχει να σου δειξει 500 και ο άλλος 5 η ΚΑΝΕΝΑ, εχεις την απαντηση ηδη με ποιον να μην ασχοληθεις.
Και τα γκολ μετρανε μονο σε βιντεο.
Γιατι με φωτογραφιες ΟΛΟΙ μπορει να μοιαζουν ...Μαραντόνες , ετοιμοι να ...σκοράρουν

Προφανως δεν σας λέω κατι καινούργιο.
ΟΛΟΙ οι μεγαλοι "παίκτες" στην μεταμόσχευση ΒΙΝΤΕΟ ποσταρουν και για αυτο πειθουν!
Και ΜΟΝΟ οι μεγαλοι παικτες ποσταρουν βιντεο αν παρατηρησετε.
ΟΛΟΙ αυτοι που θαυμαζετε και εκτιματε την δουλεια τους εχουν δεκάδες ή εκατονταδες βιντεο.
Λορενζο, Κούτο, Ζαρεβ, και στην Τουρκια Ερντογαν και κανα δυο άλλοι παγκοσμίως ποσταρουν βιντεο με κοινο format:
Πριν , μετα, χτενισμα, βρεξιμο.

Πιστευω δεν διαφωνει καποιος.
Αλλιως ΔΕΝ ξεχωριζει απο τους χιλιαδες αλλους που ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ πως θα βαλουν γκολ.... Αλλα δεν εχουν α δειξουν ουτε μια φάση....

Οσον αφορα την επεξεργασια, στα βιντεο ειναι μηδενική, ειδικα αν ειναι raw βιντεο, δλδλ χωρις προτεοιμασια πριν, πιστολακια, κρεμες κτλ.
Video-editing που ΔΗΘΕΝ βελτιωνει τα αποτελεσματα, αν υπήρχε και ηταν ευκολο ή βατο, οι τουρκοι θα το ειχαν ΞΕΣΚΙΣΕΙ, οπως εχουν ξεσκισει καθε δυνατο ΑΛΛΟ τροπο προβολης.
ΕΚΤΟΣ απο τον μοναδικο που ΜΕΤΡΑΕΙ.
Τυχαιο?
Δεν νομιζω!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

_Johnny_

Member
Για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω γενικά δεν θα εμπιστευόμουν επισημες παρουσιάσεις κλινκών ειτε ειναι με φωτογραφίες ειτε με βιντεο.

Οταν δεν μπορεις να ξέρεις αν μια παρουσίαση ειναι πραγματικά μια ή 2 επεμβάσεις τοτε οι φωτογραφίες ή τα βιντεο τους δεν λένε κάτι. Κάλλιστα θα μπορούσε να γινει συννενοήση και με τον ασθενή ώστε να μην αναφέρει κάτι...

Οταν δεν μπορεις να ξέρεις αν μια κλινική έχει κάνει ωραιοποίηση του αποτελέσματος τοτε τα βιντεο ή οι φωτογραφίες δεν λενε κάτι. Και ναι μια χαρά μπορει να γινει ωραιοποίηση χωρις να το καταλάβεις ειτε σε φωτογραφίες ειτε σε βίντεο.

Οταν μια κλινική σου δείχνει τα καλύτερα αποτελέσματα της και αποκρύπτει τις αστοχίες τοτε οι φωτογραφίες ή τα βιντεο δεν λενε κάτι.

Οταν οι φωτογραφίες ή τα βιντεο τραβιούνται σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό και οχι σε εξωτερικές συνθήκες που δειχνει αλλιως το αποτέλεσμα τοτε οι φωτογραφίες ή τα βιντεο δεν μου λένε κάτι.

Οταν οι φωτογραφίες ή τα βιντεο τραβιούνται υπο συγκεκριμένες γωνίες και με συγκεκριμένα χτενίσματα με μακρυ μαλλι 20-30 cm για να κρυβουν κενά ή αστοχίες τοτε τα βιντεο ή οι φωτογραφίες δεν λενε κάτι.

Αυτη ειναι η προσωπική μου γνώμη χωρις να αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα ή οτι το κανει κάποιος. Ο καθένας ειναι ελέυθερος να αποφασίσει μονος του.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω γενικά δεν θα εμπιστευόμουν επισημες παρουσιάσεις κλινκών ειτε ειναι με φωτογραφίες ειτε με βιντεο.

Οταν δεν μπορεις να ξέρεις αν μια παρουσίαση ειναι πραγματικά μια ή 2 επεμβάσεις τοτε οι φωτογραφίες ή τα βιντεο τους δεν λένε κάτι. Κάλλιστα θα μπορούσε να γινει συννενοήση και με τον ασθενή ώστε να μην αναφέρει κάτι...

Οταν δεν μπορεις να ξέρεις αν μια κλινική έχει κάνει ωραιοποίηση του αποτελέσματος τοτε τα βιντεο ή οι φωτογραφίες δεν λενε κάτι. Και ναι μια χαρά μπορει να γινει ωραιοποίηση χωρις να το καταλάβεις ειτε σε φωτογραφίες ειτε σε βίντεο.

Οταν μια κλινική σου δείχνει τα καλύτερα αποτελέσματα της και αποκρύπτει τις αστοχίες τοτε οι φωτογραφίες ή τα βιντεο δεν λενε κάτι.

Οταν οι φωτογραφίες ή τα βιντεο τραβιούνται σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό και οχι σε εξωτερικές συνθήκες που δειχνει αλλιως το αποτέλεσμα τοτε οι φωτογραφίες ή τα βιντεο δεν μου λένε κάτι.

Οταν οι φωτογραφίες ή τα βιντεο τραβιούνται υπο συγκεκριμένες γωνίες και με συγκεκριμένα χτενίσματα με μακρυ μαλλι 20-30 cm για να κρυβουν κενά ή αστοχίες τοτε τα βιντεο ή οι φωτογραφίες δεν λενε κάτι.
Οκ.
Αρα, ΟΛΟΙ ξεκινανε απο ΙΔΙΑ βαση, οτι ειναι πιθανον αναξιοπιστοι.
Κκαι τελικαμε αυτο τον τροπο σκεψης, τι απομενει ως κριτηριο να αποφασισεις?
Η ΤΙΜΟΥΛΑ!

Καλη τυχη ευχομαι!

LoverBoy

Well-Known Member
Εγώ πιστεύω τα βίντεο δεν τα ακυρωνω καθως δεν είναι όλα τα αποτέλεσματα πετυχημενα κ έχουμε δει απο πολύ καλά μέχρι κ πολύ μετρια... Δεν σημαίνει ότι ευθύνη έχει πάντα ο γιατρός αλλά το μαλλί που κουβαλαει το κεφαλι του καθενος....

bobby

Well-Known Member
Εγώ διαφωνώ με την επιλογή ως πρωταρχικού κριτηρίου την τιμή αλλά δυστυχώς τα λεφτοδεντρα ξεράθηκαν και για πολλούς είναι πολύ σημαντικό κριτήριο. Για αυτό και κοιτάνε τον συνδυασμό VFM (value for money) και όχι απαραίτητα το money μόνο. Αν το κανανε αυτό τότε θα πήγαιναν όλοι Τουρκία που έχει κλινικές θα σε κάνω κουκλάκι με 1000€ βάζοντας σου 4K graft. Δεν πάνε όμως εκεί, και αν πάνε δεν πάνε σε τέτοιες κλινικές πάνε σε κάποιες που έχουν decent αποτελέσματα και επανηληψιμότητα. Το αν τελικά πετυχαίνουν την VFM επιλογή και όχι την χαμηλό Μ επιλογή σίγουρα είναι debatable… αλλά για αυτο δεν σημαίνει ότι η επιλογή να πάνε κάπου VFM είναι λάθος…. Αν η value πλησιάζει το τέλειο τότε ακόμα και μια υψηλή τιμή θα δείχνει καλό VFM. Εκει βέβαια επεμβαίνει το μπατζετ…αν ο άλλος δεν μπορεί με τίποτα αυτό το μπατζετ τότε……

LoverBoy

Well-Known Member
Εγώ διαφωνώ με την επιλογή ως πρωταρχικού κριτηρίου την τιμή αλλά δυστυχώς τα λεφτοδεντρα ξεράθηκαν και για πολλούς είναι πολύ σημαντικό κριτήριο. Για αυτό και κοιτάνε τον συνδυασμό VFM (value for money) και όχι απαραίτητα το money μόνο. Αν το κανανε αυτό τότε θα πήγαιναν όλοι Τουρκία που έχει κλινικές θα σε κάνω κουκλάκι με 1000€ βάζοντας σου 4K graft. Δεν πάνε όμως εκεί, και αν πάνε δεν πάνε σε τέτοιες κλινικές πάνε σε κάποιες που έχουν decent αποτελέσματα και επανηληψιμότητα. Το αν τελικά πετυχαίνουν την VFM επιλογή και όχι την χαμηλό Μ επιλογή σίγουρα είναι debatable… αλλά για αυτο δεν σημαίνει ότι η επιλογή να πάνε κάπου VFM είναι λάθος…. Αν η value πλησιάζει το τέλειο τότε ακόμα και μια υψηλή τιμή θα δείχνει καλό VFM. Εκει βέβαια επεμβαίνει το μπατζετ…αν ο άλλος δεν μπορεί με τίποτα αυτό το μπατζετ τότε……
Bobby είναι πολύ δύσκολο για μερικούς να διαθεσουν κάποια χρήματα όχι μόνο για μαλλιά αλλά Κ για βενζινη.... οπότε σεβομαστε απολυτα την δυσκολία του άλλου κ ευτυχώς έχουμε δει κ καλά αποτελέσματα απο vfm κλινικές.... υπάρχουν έχουμε πει αστοχιες κ στα καλύτερα χέρια....

aeratos28

Just aeratos
Ρε lover boy,οι αστοχιες στα καλύτερα χέρια, όταν όλα βέβαια πάνε by the book,και δεν κάνουν παπατζες όπως στον άλλο που είχε πρόβλημα στη δοτρια και αντί να του κάνουν προσεκτική εξαγωγή,και μετά μισά grafts του έβγαλαν 4000 σε μια επέμβαση και τον διέλυσαν..οι αστοχιες λοιπόν είναι μηδαμινές σε μεγάλους γιατρούς...αστοχιες τύπου 200-300 grafts σε επεμβάσεις των 3000-3500 grafts,μιλάμε πως είναι επιτυχημένες επεμβάσεις κατά 90% ...αυτό λέγεται αστοχια..εδώ σε πολλές value κλινικές πας με ποσοστό επιτυχίας αποτυχίας σχεδόν 50-50.. όσα καλά βλέπεις από value κλινικές έχουν τα ίδια ίσως και περισσότερα,με τραγικές ως μηδαμινές φυτρώσεις,καταστραμμένες δοτριες ..αυτά,δεν ειναι αστοχίες ,όπως λέμε για τους μεγάλους γιατρούς...αλλά καταστροφή ..καμία σχέση το ένα με το αλλο
Bobby είναι πολύ δύσκολο για μερικούς να διαθεσουν κάποια χρήματα όχι μόνο για μαλλιά αλλά Κ για βενζινη.... οπότε σεβομαστε απολυτα την δυσκολία του άλλου κ ευτυχώς έχουμε δει κ καλά αποτελέσματα απο vfm κλινικές.... υπάρχουν έχουμε πει αστοχιες κ στα καλύτερα χέρια....

LoverBoy

Well-Known Member
Ρε lover boy,οι αστοχιες στα καλύτερα χέρια, όταν όλα βέβαια πάνε by the book,και δεν κάνουν παπατζες όπως στον άλλο που είχε πρόβλημα στη δοτρια και αντί να του κάνουν προσεκτική εξαγωγή,και μετά μισά grafts του έβγαλαν 4000 σε μια επέμβαση και τον διέλυσαν..οι αστοχιες λοιπόν είναι μηδαμινές σε μεγάλους γιατρούς...αστοχιες τύπου 200-300 grafts σε επεμβάσεις των 3000-3500 grafts,μιλάμε πως είναι επιτυχημένες επεμβάσεις κατά 90% ...αυτό λέγεται αστοχια..εδώ σε πολλές value κλινικές πας με ποσοστό επιτυχίας αποτυχίας σχεδόν 50-50.. όσα καλά βλέπεις από value κλινικές έχουν τα ίδια ίσως και περισσότερα,με τραγικές ως μηδαμινές φυτρώσεις,καταστραμμένες δοτριες ..αυτά,δεν ειναι αστοχίες ,όπως λέμε για τους μεγάλους γιατρούς...αλλά καταστροφή ..καμία σχέση το ένα με το αλλο
Αεράτε Θα συμφωνήσω αλλά όχι σε όλα!Ο συγκεκριμένος που αναφέρθηκε ο CVIAL πήγε σε πολύ καλή κλινική του εξωτερικού!(Δεν τον πρόσεξε και έγινε το κακό)
Οι Vfm κλινικές εντός Ελλάδος(Όχι Τουρκία)Έχουν δώσει κάποια τίμια αποτελέσματα τουλάχιστον απο αυτά που έχουμε δει μέσα στο φόρουμ!Σαφώς και δεν τα βάζω στο ίδιο τσουβάλι σαφώς και δεν τα συγκρίνω αλλά όταν δεν υπάρχει λύση για εξωτερικό-Τοπ κλινικές-Τοπ γιατρούς
επιλέγεις κλινικές που μπορείς να υποστηρίξεις οικονομικά και να πάρεις ένα τίμιο αποτέλεσμα!
Ξαναλέω ότι δεν τα βάζω στο ίδιο τσουβάλι αλλά για εμάς τους μη έχοντες αγαπητέ μου αεράτε είναι μια ανάσα!

bobby

Well-Known Member
Εννοείται φίλε! Στο πορτοφόλι του καθενός τη να πούμε εμείς; Τι υποχρεώσεις έχει ο καθένας δεν ξέρουμε. Εγώ πάντως θα περίμενα περισσότερο χρονο για να τα μαζέψω αν δεν μου έφταναν να πάω εκεί που θέλω. Εγώ για την ακρίβεια θυσίασα αγορά καινουργιου αυτοκινήτου (πηρα μεταχειρισμένο) για να είμαι άνετος με την ΜΜ. Όλα είναι και θέμα προτεραιοτήτων. Τώρα ας πούμε οι δικοί μου και οι φίλοι μου λένε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα είσαι τζαμι…..εγώ όμως ξέρω ότι θέλω αλλη μια ΜΜ για να τελειώσω…..αν δεν υπάρξει καμμία αστοχία….

LoverBoy

Well-Known Member
Εννοείται φίλε! Στο πορτοφόλι του καθενός τη να πούμε εμείς; Τι υποχρεώσεις έχει ο καθένας δεν ξέρουμε. Εγώ πάντως θα περίμενα περισσότερο χρονο για να τα μαζέψω αν δεν μου έφταναν να πάω εκεί που θέλω. Εγώ για την ακρίβεια θυσίασα αγορά καινουργιου αυτοκινήτου (πηρα μεταχειρισμένο) για να είμαι άνετος με την ΜΜ. Όλα είναι και θέμα προτεραιοτήτων. Τώρα ας πούμε οι δικοί μου και οι φίλοι μου λένε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα είσαι τζαμι…..εγώ όμως ξέρω ότι θέλω αλλη μια ΜΜ για να τελειώσω…..αν δεν υπάρξει καμμία αστοχία….
Το σωστό είναι αυτό που λες!Να μαζέψεις και να κάνεις το καλύτερο!Δεν είναι πάντα και για όλους εύκολο.....Όταν έχεις ένα μισθό και ενοίκιο στα τρώνε οι λογαρισμοί ρε bobby και λες άστο αυτό τον μήνα άστο τον άλλο μήνα και πάνω που έχεις μαζέψει ένα 1000 έρχεται κάποια στραβή και στα τρώει.....Άστα να πάνε!Όπως και να έχει συμφωνώ μαζί σου και εύχομαι να πάρεις το καλύτερο τέλος του μήνα που θα πας Ισπανία!Το αξίζεις!

Chris34

Well-Known Member
Θα δεις πραγματικά ανεξάρτητα αποτελέσματα στο φόρουμ. Πώς ήταν πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών πώς έγιναν μετά.
Θα ξεχωρίσεις 3-4 επιλογές δεν χρειάζεται να βάλεις στο μυαλό σου παραπάνω.
Στην Ελλάδα υπάρχουν κλινικές που δεν αγγίζεις, κλινικές που δίνουν αξιόλογα αποτελέσματα με λογικό κόστος και κλινικές που χρεώνουν υπερβολικά λεφτά γιατί έτσι..

Το εξωτερικό δεν εγγυάται επιτυχία. Έχουμε δει ωραιότατες πατάτες κατά καιρούς. Φυσικά αν πας στους κορυφαίους και δώσεις 10€ το τριχοθυλακιο η αποτυχία εκμηδενίζεται.
Το επίπεδο έχει ανέβει στην Ελλάδα πάντως για αυτό όσοι το ψάξαμε επιλέξαμε ελληνικές κλινικές και δικαιωθηκαμε.

Τέλος φυσικά και πρέπει να το μελετήσει κάποιος. Δεν πας να αγοράσεις μπλουζάκι.
Τα νέα σου μαλλιά θα τα βλέπεις κάθε μέρα στον καθρέφτη σου.
Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Μα αυτό λέω,πως ενώ πήγε σε καλό γιατρό του εξωτερικού δεν τον πρόσεξαν και τον κατέστρεψαν..εμένα μου μυρίζει σε ποιον έγινε αυτή η δουλειά ,μάλλον εξ Ανατολής ο δόκτωρ,δεν πρέπει να πέφτω έξω αλλά τεσπά..για αυτό σου λέω πως σε κλινικες καλές ,όχι σαν αυτή,που δουλεύουν by the book και δεν ξεπετάνε πελάτες...γτ αρκετοί,από αυτούς που κάποιοι τους λένε για τρομερούς γιατρούς έξω,είναι ντενεκεδες ξεγανωτοι..και αν ξέρεις πέντε πράγματα ,μόλις δεις με ποιον τρόπο δουλεύουν και πως κλέβουν τους πελάτες την κάνεις με ελαφρά ..δεν μιλάω όμως για αυτούς τους γιατρούς..για γιατρούς που συζητάμε εδώ και έχουμε και δουλειές τους λέω φιλε..
Τώρα για το οικονομικό,το καταλαβαίνω απόλυτα είναι ένας περιορισμός μεγάλος χωρίς να μπορεί να το ελέγξει εύκολα κάποιος και πάω πάσο..είναι δύσκολη φάση έτσι όπως έχει πάει η δουλειά..δύσκολα μαζεύονται το κατανοώ..
Απλά εδώ σε value κλινικές με τα δεδομένα που έχουμε ,που έχουν δείξει τουλάχιστον οι κλινικές είναι μέτρια ,και κάποια προς τίμια..αν τα καλύτερα τους είναι αυτά που διαφημίζουν,σκέψου τι γίνεται σε αυτά που δεν δείχνουν..
Εδώ έτυχε ζημιά στον φίλο που ανέβασε ο cvial από (καλό) γιατρό ..και ο άνθρωπος,λόγω ψυχολογίας δεν έκανε καν παρουσίαση ..αν δεν το έδειχνε ο cvial ,ποτέ δεν θα το μαθαίναμε...για σκέψου αντίστοιχα περιστατικά από τις value πόσα μπορεί να είναι..όχι μόνο σε θέμα δοτριας ,αλλά και σε φυτρωση και άλλα πολλά..
Αεράτε Θα συμφωνήσω αλλά όχι σε όλα!Ο συγκεκριμένος που αναφέρθηκε ο CVIAL πήγε σε πολύ καλή κλινική του εξωτερικού!(Δεν τον πρόσεξε και έγινε το κακό)
Οι Vfm κλινικές εντός Ελλάδος(Όχι Τουρκία)Έχουν δώσει κάποια τίμια αποτελέσματα τουλάχιστον απο αυτά που έχουμε δει μέσα στο φόρουμ!Σαφώς και δεν τα βάζω στο ίδιο τσουβάλι σαφώς και δεν τα συγκρίνω αλλά όταν δεν υπάρχει λύση για εξωτερικό-Τοπ κλινικές-Τοπ γιατρούς
επιλέγεις κλινικές που μπορείς να υποστηρίξεις οικονομικά και να πάρεις ένα τίμιο αποτέλεσμα!
Ξαναλέω ότι δεν τα βάζω στο ίδιο τσουβάλι αλλά για εμάς τους μη έχοντες αγαπητέ μου αεράτε είναι μια ανάσα!

LoverBoy

Well-Known Member
Μα αυτό λέω,πως ενώ πήγε σε καλό γιατρό του εξωτερικού δεν τον πρόσεξαν και τον κατέστρεψαν..εμένα μου μυρίζει σε ποιον έγινε αυτή η δουλειά ,μάλλον εξ Ανατολής ο δόκτωρ,δεν πρέπει να πέφτω έξω αλλά τεσπά..για αυτό σου λέω πως σε κλινικες καλές ,όχι σαν αυτή,που δουλεύουν by the book και δεν ξεπετάνε πελάτες...γτ αρκετοί,από αυτούς που κάποιοι τους λένε για τρομερούς γιατρούς έξω,είναι ντενεκεδες ξεγανωτοι..και αν ξέρεις πέντε πράγματα ,μόλις δεις με ποιον τρόπο δουλεύουν και πως κλέβουν τους πελάτες την κάνεις με ελαφρά ..δεν μιλάω όμως για αυτούς τους γιατρούς..για γιατρούς που συζητάμε εδώ και έχουμε και δουλειές τους λέω φιλε..
Τώρα για το οικονομικό,το καταλαβαίνω απόλυτα είναι ένας περιορισμός μεγάλος χωρίς να μπορεί να το ελέγξει εύκολα κάποιος και πάω πάσο..είναι δύσκολη φάση έτσι όπως έχει πάει η δουλειά..δύσκολα μαζεύονται το κατανοώ..
Απλά εδώ σε value κλινικές με τα δεδομένα που έχουμε ,που έχουν δείξει τουλάχιστον οι κλινικές είναι μέτρια ,και κάποια προς τίμια..αν τα καλύτερα τους είναι αυτά που διαφημίζουν,σκέψου τι γίνεται σε αυτά που δεν δείχνουν..
Εδώ έτυχε ζημιά στον φίλο που ανέβασε ο cvial από (καλό) γιατρό ..και ο άνθρωπος,λόγω ψυχολογίας δεν έκανε καν παρουσίαση ..αν δεν το έδειχνε ο cvial ,ποτέ δεν θα το μαθαίναμε...για σκέψου αντίστοιχα περιστατικά από τις value πόσα μπορεί να είναι..όχι μόνο σε θέμα δοτριας ,αλλά και σε φυτρωση και άλλα πολλά..
Συμφωνώ αεράτε σε όλα όσα γράφεις παραπάνω Θεωρώ όμως ότι δεν είναι μόνο θέμα των vfm κλινικών η απόκρυψη κακών αποτελεσμάτων αλλά και ακριβότερων επιλογών......Όπως είπες όμως ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες αποτυχίας και εδώ έχεις δίκιο!

aeratos28

Just aeratos
Κοίτα,σε αυτό τον γιατρό που υποπτεύομαι ότι πήγε αυτός που ανέβασε ο cvial ,υπάρχουν αρκετά περιστατικά τέτοια...γι'αυτό σου λέω πως δεν είναι όλοι οι γιατροί τοπ που τους θεωρούν αρκετοί..αν ακούσεις όνομα αυτού που έκανε το χειρουργείο,θα δεις ότι έχουν συζητηθεί αρκετά οι πατάτες του..έχουμε αρκετά περιστατικά του με ζημιές και διαλυμένες δοτριες..αυτός κρύβει τέτοια αρκετά ...δεν μου κάνει εντύπωση..σε άλλους που λέμε τοπ γιατρούς και όντως είναι ,τέτοια ζημιά δεν έχει γίνει ποτέ..άρα μηδενίζει με τέτοιες καταστάσεις με αυτούς..
Στις value κοντραρονται οι πατάτες ,με τα τίμια αποτελέσματα...όχι με δυνατά αποτελέσματα ..γτ δεν έχουν δυνατά αποτελέσματα λόγω του ότι δεν μπορούν να δουλέψουν πυκνότητες καλές ,δεν έχουν την εμπειρία καν..και κάθε προσπάθεια τους προς αυτό,καταλήγει σε αποτελέσματα για τα οποία ψάχνουν οι ασθενείς repair..
Συμφωνώ αεράτε σε όλα όσα γράφεις παραπάνω Θεωρώ όμως ότι δεν είναι μόνο θέμα των vfm κλινικών η απόκρυψη κακών αποτελεσμάτων αλλά και ακριβότερων επιλογών......Όπως είπες όμως ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες αποτυχίας και εδώ έχεις δίκιο!

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλησπέρα σε όλους, νέο μέλος κι εγώ, υποψήφιος μεταμόσχευσης.

Έπειτα από διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα, έχω να δηλώσω το εξής: ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΟΥ.

Ρωτάνε όλοι οι νέοι συμφορουμίτες για επιλογή κλινικής -κάτι που εσείς οι παλιοί έχετε σίγουρα σιχαθεί πια να βλέπετε- και όσα παιδιά μπορούν απαντούν, δίνουν συμβουλές, κάνουν εκτιμήσεις από φωτογραφίες που ανεβαίνουν, δίνετε ψυχολογική υποστήριξη και γενικά μπράβο, υπάρχει πολύ ενδιαφέρον από πολλά παιδιά στο να προσφέρουν όσο μπορούν.

Όταν το θέμα έρχεται στο δια ταύτα όμως, η συμβουλή είναι μία: "Κάνε όσες περισσότερες επισκέψεις σε κλινικές μπορείς".

Και εδώ μπαίνει η απορία μου. Τί θα κερδίσει κάποιος από αυτό; Πόση σχέση έχει η θεωρία από την πράξη; Επί της αρχής, ίσως έχει, όμως καμία σχέση με την πράξη φυσικά. Σε όλες τις επισκέψεις του κόσμου, όλες οι κλινικές του κόσμου θα σου πουν πως ΘΑ κάνουν παπάδες στο κεφάλι σου. Θα το κάνουν όμως;

Οπότε αφού κάνεις 15 επισκέψεις σε κλινικές, πώς θα επιλέξεις κλινική; Ας τα πάρουμε λογικά:
  • Η μία κλινική θα σου πει πως χρειάζεσαι 2500. Η άλλη θα σου πει 3000. Είναι αυτό κριτήριο επιλογής;
  • Η μία κλινική θα σου πει: Αααα η κορώνα σώζεται με αγωγή, ενώ η άλλη θα σου πει πως χρειάζεται να καρφωθούν άλλα 500 εκεί πάνω. Είναι αυτό κριτήριο επιλογής;
  • Η μία κλινική θα σου πει "στέκομαι απένταντι στον Bisanga" και η άλλη κλινική θα σου πει "στέκομαι δίπλα στον Lorenzo". Είναι αυτό κριτήριο επιλογής;
  • Ο ένας γιατρός είναι πληθωρικός του τύπου "Miami Vice", ενώ ο άλλος γιατρός είναι χαμηλών τόνων και πάει με τα νερά σου. Είναι αυτό κριτήριο επιλογής αφού κανέναν τους δεν θες για γκόμενο;
Λέει ο άλλος κάνε πολλά consultations, ακόμη και online - αυτά είναι που μετράνε. Tα consultations τί προσφέρουν εκτός των μετρήσεων (τα οποία online δεν γίνονται, μην κοροϊδευόμαστε); Πολύ σωστό και χρήσιμο -δεν λέω- αλλά μετά τις μετρήσεις δεν υπάρχει προϊόν συζήτησης. Εντάξει-εντάξει μετά έρχεται η συζήτηση για την ανάλυση των αποτελεσμάτων, σε περίπτωση που κι εσύ ξέρεις 2 πράγματα. Και πες πως αυτός σου τα λέει "κάπως παράξενα". Από ένα επίπεδο και πάνω τί καταλαβαίνεις; (μην πεταχτείτε εσείς που καταλαβαίνετε, γιατί εσείς μετριέστε στα δάχτυλα). Κι άντε και καταλαβαίνεις, όμως αυτός σου τα λέει διαφορετικά από ότι τα έχεις στο μυαλό σου.
Τον αμφισβητείς και αλλάζεις κλινική ή αμφισβητείς τον εαυτό σου; Μήπως -όπως και να έχει- αυτός με την πολύ μεγαλύτερη εμπειρία του, έχει δίκιο; ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ CONSULTATION. ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ; Και ξαναμπαίνεις μετά στο forum, ανοίγεις thread και παρακαλάς τους άλλους να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν μαζί σου... Και περνάει άλλος ένας χρόνος και άλλος ένας χρόνος καραφουλίασης και πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο!

Αισίως λοιπόν, μετά το consultation ξεκινάει η πώληση. Κι αναλόγως εάν σε πείσουν στην πώληση, προχωράς με αυτούς. Εάν όχι, πας σε άλλους. Η πώληση όμως είναι πώληση. Εάν σε ψυχολογήσουν για το τί θέλεις να ακούσεις, φεύγεις καρφί για το ΑΤΜ. Με άλλα λόγια, εάν μου βάλετε μια ψείρα στο αυτί για να μην λέω βλακείες στο consultation, σας βάζω στο κρεββάτι τον Μπέζο.

Συνοψίζοντας, οι τρίχες δεν είναι βιομηχανικό εξάρτημα που γνωρίζουμε τις προδιαγραφές των. Δεν μπορείς να πεις, θα σου βάλω 2000 grafts μάρκας BMW τύπου M2, ενώ η άλλη κλινική να πει θα σου βάλω 2000 grafts VW τύπου ID4 και εσύ μετά να συγκρίνεις τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους (ειδικά οι τρίχες ID4, κάθε πότε θέλουν φόρτιση; o_O). Εάν ήταν έτσι, εγώ θα έβαζα Μ2 που είναι ένα state of art βρωμόγκαζο στο hairline και στο forelock και θα έβαζα ID4 πίσω για μεγαλύτερη οικονομία και άνεση στο χτένισμα.

Οπότε, όντως μπαίνεις στον κόπο να πας να κάνεις 15 επισκέψεις και να χάνεις μεροκάματα, φαιά ουσία, σθένος και ηρεμία; Ούτως ή άλλως δεν είσαι ο master των τριχοαναλύσεων. Ή παρακολουθείς τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται από κλινικές, διαλέγεις και ΕΛΠΙΖΕΙΣ να σου βγει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, σαν αυτό που είδες στις φωτογραφίες της κλινικής που επίλεξες;
Γιατί εσύ προσωπικά δεν έχεις κάνει ούτε μια επέμβαση μεταμόσχευσης στην ζωή σου και ούτε πρόκειται να κάνεις. Όπως επίσης εσύ, δεν έχεις τον χρόνο ή τις δυνατότητες να εντρυφήσεις τόσο (όσο 5-10-20 παιδιά εδώ μέσα) ώστε να μπορέσεις να κρίνεις αυτά που σου λέει ο κλινικάρχης.

Η ερώτησή μου είναι αυτή: Υπάρχει επιστημονικά έστω και μία επιλογή διασφάλισης του αποτελέσματος / εξάλειψης του ρίσκου της "αποτυχίας" ή τζάμπα καίει η λάμπα, τζάμπα αγχωνόμαστε και πάμε σε αυτόν που μας αρέσουν οι φωτογραφίες των παρουσιάσεών του; Μήπως πέραν των "βασικών" που οφείλουμε να γνωρίζουμε όλοι, καθόμαστε και ψειρίζουμε την μαϊμού; Μήπως κάνουν καλύτερα αυτοί που το παίρνουν απόφαση μια κι έξω και δεν ασχολούνται με το τί θα πει ο καθένας μας στο forum;

ΥΓ: Το οικονομικό μένει απ' έξω προς το παρόν.
Φιλε δεν εισαι για μεταμοσχευση εσυ....οπου και να κανεις θα βρεις θεματα....συγγνωμη κιολας.

Γιάννος

New Member
Φιλε δεν εισαι για μεταμοσχευση εσυ....οπου και να κανεις θα βρεις θεματα....συγγνωμη κιολας.
Εσείς φταίτε που έχετε εμβαθύνει τόσο πολύ στις γνώσεις σας. Δεν αφήνετε άνθρωπο να αγιάσει, να πάει να κάνει την δουλίτσα του και να πάει στο σπιτάκι του. Οποιοσδήποτε από εδώ μέσα που πάει και κάνει, μετά θα πρέπει να περάσει τα καλλιστεία σας ή αλλιώς την ιερή εξέτασή σας :D :D

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μην ψυριζεις την μαιμου..ακρη βγαινει ευκολα...εμεις το 2011 δεν ειχαμε καν τοσο ενημερωση.
Αυτο που θα παθεις ειναι οτι θα θες απο καθε κλινικη κατι σε συνδιασμο απο ολες...αλλος εχει αυτο το καλο αλλος το αλλο κτλ θα σε μπερδευει και θα εισαι αναποφασιστος. 2 κλινικες ειναι Κυπρο 5 Ελλαδα καποιες πιο ακριβες και καλες εξωτερικο. Διαβαζεις και κρινεις βαση του προβληματος σου των οικονομικων σου .

Μπλουζα