Οι πιο απίθανοι τρόποι που μπορεί να επηρεάσουν την φυτρωση

_Johnny_

Active Member
τα 3 accounts εγιναν λογω των περιεργων ερωτησεων
Αν όντως ειχαν γινει γιαυτο το λογο που λες δεν θα έμπαινες με τα αλλα προφιλ στις παρουσιάσεις του γιατρού σου να τον χειροκροτείς και να τον υποστηρίζεις με διάφορα σχόλια όπως "μπράβο σας ιατρέ, πολυ καλό αποτέλεσμα", "10/10" αλλο ενα πολυ ομορφο αποτέλεσμα ιατρε" "συμφωνώ με τον ιατρο" "εχει δικιο ο ιατρός" "καλά τα έλεγα οτι έχει δικιο ο ιατρός" " μη τους δινετε σημασία ιατρέ, όρεξη έχουν". κτλπ..

Αυτό δειχνει οτι ειχες πρόθεση να διαφημίσεις και να προμοτάρεις τον γιατρό σου από διαφορετικά προφιλ για να φαινονται και περισσοτεροι οι υποστηρικτές του σε αυτο το φορουμ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Wanderer

Active Member
οχι αυτο εγινε αναλογως με το ποιο προφιλ τυχαινε να ειμαι συνδεδεμενος εκεινη την στιγμη απλα επειδη ημουν ενθουσιασμενος με την επεμβαση τυχαινε να γραψω και αυτο που πιστευω και εβλεπα. ο λογος των 3 προφιλ ηταν επειδη οι ερωτησεις μου ηταν περιεργες και απο καποια στιγμη και μετα ηξερα οτι δεν θα παρω απαντηση γιατι θεωρηθηκα σπαμ. οποτε για αυτο εκανα πανω απο 1. . ζητω συγνωμη για την αναστατωση.

_Johnny_

Active Member
Δεν πείθεις φιλε. Αυτά που λες ειναι αστείες δικαιολογίες οτι δήθεν τυχαινε να εισαι συνδεδεμένος και δεν μπορουσες να μπεις με το πρώτο προφιλ. Και τυχαία τα έγραφες με τα προφιλ που δεν ειχες πει οτι έκανες επέμβαση εκει. ;)

Δηλαδη Δεν ειχες τι αλλο να κάνεις και έμπαινες να αποθεώσεις τον γιατρό και να τον υποστηρίξεις από διαφορετικά προφιλ. Αυτο δειχνει πρόθεση για διαφήμιση και υποστήριξη του γιατρού από διαφορετικούς λογαριασμούς για να φαινονται περισσοτεροι οι υποστηρικτές του. Μπορούσες άνετα να έγραφες από ενα μονο προφιλ ολα αυτά. Αυτή η ύπουλη τακτκή σου ειναι λιγο πολυ γνωστή....;)

Wanderer

Active Member
απλα εγραψα θετικα σχολια με οποιον λογαριασμο τυχαινε να ειμαι συνδεδεμενος εκεινη την στιγμη χωρις να το σκεφτω. γενικα δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει στο φορουμ απο υποστηρικτες κλπ, το φορουμ γενικα το χρησιμοποιουσα κυριως για πραματα που μου προκαλουσαν αγχος με την επεμβαση. αυτο θα πω μονο. και ο λογος που γραφω ειναι επειδη δημιουργηθηκε αυτη η παρεξηγηση. δεν θα πω κατι αλλο.

bobby

Well-Known Member
Ότι έγινε έγινε, αλλά δεν ξεγράφει….. Σβήσε τα έξτρα προφίλ και μείνε με ένα αλλά να ξέρεις η στάμπα του βαλτού πολύ δύσκολα θα βγει από πάνω σου……Αν δεν ήταν τα αποθεωτικά σχόλια ίσως αλλά με τόσα εξαιρετικά σχόλια από τρια διαφορετικά προφίλ του ιδίου ατόμου, καταλαβαίνεις και εσύ ότι δεν πείθεται κανένας…..

Τελευταία επεξεργασία:

_Johnny_

Active Member
Ότι έγινε έγινε, αλλά δεν ξεγράφει….. Σβήσε τα έξτρα προφίλ και μείνε με ένα αλλά να ξέρεις η στάμπα του βαλτού πολύ δύσκολα θα βγει από πάνω σου……Αν δεν ήταν τα αποθεωτικά σχόλια ίσως αλλά με τόσα άκου έριξα σχόλια από τρια διαφορετικά προφίλ του ιδίου ατόμου, καταλαβαίνεις και εσύ ότι δεν πείθεται κανένας…..
ποιος να πειστεί ρε φιλε; ο τυπος εδώ νομιζει οτι υποτιμάει την νοημοσύνη μας...το παιχνίδι της τρέλας που πουλάει το ξέρει πολυ καλά από οτι φαινεται...

aeratos28

Just aeratos
Μπήκες να μας ζαλισεις τα @ρχιδι@ ,όσο είχες ανάγκη το φόρουμ,έφτιαξες και 3 λογαριασμούς που τυχαία έδινε 10/10 στον γιατρό και τώρα γεια σας..α ρε αυστραλοπιθικια όλα σας
δεν νομιζω να ξαναγραψω. ετσι και αλλιως τωρα που περασε και ο 3ος μηνα εχω ξεαγχωθει.

Μπλουζα