Έκανε δουλειά;Αν το θυμηθείς πες .
tarmed παλαιοτερα το εχω χρησιμοποιησει και εγω. ειναι μαυρο σαμπουαν και βρωμουσε οντως σαν πισσα.. χαχα
Έκανε δουλειά;Αν το θυμηθείς πες .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χαχαχ από δουλεια;Είδες διαφορά σχετικά με λιπαρότητα και σμήγμα;tarmed παλαιοτερα το εχω χρησιμοποιησει και εγω. ειναι μαυρο σαμπουαν και βρωμουσε οντως σαν πισσα.. χαχα
Αν υπάρχει; Γαμησε τα Τζον. Μου είχε δώσει ενα custom made ο Τζερμιας οταν ειχα πρωτοπαει στην κλινική του και ντρεπόμουν να σκάσω μύτη στο λύκειο. Βρωμαγα λες και δούλευα σε τρόμπα σε πρατήριο.Σαμπουάν με πίσσα υπάρχει;Πρώτη φορά το ακούω
Χαχαχ αρε φίλε τι άλλο μένει να κουμπώσεις;;;πες μου χαχαΑν υπάρχει; Γαμησε τα Τζον. Μου είχε δώσει ενα custom made ο Τζερμιας οταν ειχα πρωτοπαει στην κλινική του και ντρεπόμουν να σκάσω μύτη στο λύκειο. Βρωμαγα λες και δούλευα σε τρόμπα σε πρατήριο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πραγματικά μπουγιουρντί 5 % και γαλέο στον φούρνο σε χάπι δεν έχω πάρει ακόμα. Δε μπορεί όμως ρε μαλάκα κάτι θα λειτουργήσει. Αλλαξα λοσιον, αλλαξα μινοξιδιλη, πηρα χάπια , άλλαξα σαμπουάν . Ε ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ. Μόνο γκόμενα και σπίτι δεν έχω αλλάξει ακόμαΧαχαχ αρε φίλε τι άλλο μένει να κουμπώσεις;;;πες μου χαχα
Χαχαχχαχαχα Εσύ η θα πιάσεις τρελές αποδόσεις η στα πρώτα 100 μέτρα θα κάψεις μηχανή ,θα πετάξεις πιστόνια και τα σχετικαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πραγματικά μπουγιουρντί 5 % και γαλέο στον φούρνο σε χάπι δεν έχω πάρει ακόμα. Δε μπορεί όμως ρε μαλάκα κάτι θα λειτουργήσει. Αλλαξα λοσιον, αλλαξα μινοξιδιλη, πηρα χάπια , άλλαξα σαμπουάν . Ε ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ. Μόνο γκόμενα και σπίτι δεν έχω αλλάξει ακόμα![]()
Κανε εικονα οταν πάω coach A να μου πει καλά μαλακας εισαι ; Όλα λάθος. Πέτα τα και πάρε άλλα.Χαχαχχαχαχα Εσύ η θα πιάσεις τρελές αποδόσεις η στα πρώτα 100 μέτρα θα κάψεις μηχανή ,θα πετάξεις πιστόνια και τα σχετικα
Τα λες ωραία ρε James…. « Βρωμαγα λες και δούλευα σε τρόμπα σε πρατήριο » ….Έχω πέσει κάτω από τα γέλια!!!!!!Αν υπάρχει; Γαμησε τα Τζον. Μου είχε δώσει ενα custom made ο Τζερμιας οταν ειχα πρωτοπαει στην κλινική του και ντρεπόμουν να σκάσω μύτη στο λύκειο. Βρωμαγα λες και δούλευα σε τρόμπα σε πρατήριο.
Είναι dragster racer ο James… ή όλα ή τίποτα στα 0-400μ….Χαχαχχαχαχα Εσύ η θα πιάσεις τρελές αποδόσεις η στα πρώτα 100 μέτρα θα κάψεις μηχανή ,θα πετάξεις πιστόνια και τα σχετικα
Για φίνα και μίνο θα σου πει να συνεχίσεις.Κανε εικονα οταν πάω coach A να μου πει καλά μαλακας εισαι ; Όλα λάθος. Πέτα τα και πάρε άλλα.![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κοιτα μη σου πουλήσει κανενα «θαυματουργό καπέλο»Κανε εικονα οταν πάω coach A να μου πει καλά μαλακας εισαι ; Όλα λάθος. Πέτα τα και πάρε άλλα.![]()
Ο αδελφός James μια μερα θα κάνει θρύψαλα την αλωπεκία.Τα λες ωραία ρε James…. « Βρωμαγα λες και δούλευα σε τρόμπα σε πρατήριο » ….Έχω πέσει κάτω από τα γέλια!!!!!!
Θεούλης!
Κοιτα μη σου πουλήσει κανενα «θαυματουργό καπέλο»![]()
Kαι ένα αλάνι από την Κύπρο θα της ρίξει μεγάλο γλέντιΟ αδελφός James μια μερα θα κάνει θρύψαλα την αλωπεκία.
Το avodart είναι 0.5mg , low dose πόσο δηλαδή;Για μενα αν ο φιλος σκεφτεται θεραπεια για αρχη θα μπορουσε να μπει low dose duta.
2 φορες την εβδομάδα είναι το συνηθςς πλεον + φινα τις υπόλοιπες μέρες. Βεβαια σε καμια περίπτωση δεν μπαίνει απευθείας σε αυτο.Το avodart είναι 0.5mg , low dose πόσο δηλαδή;
Φίλε,ξεκινα θεραπεία χθες ,ότι σου είπαν τα παιδιά..smp τραγικο εντελώς για την περίπτωσή σου,μην το σκέφτεσαι καν.
Υ.γ για τον φίλο μου τον legwg..
Κάνω τη φωνή της απέναντι όχθης.!!
Ε του πουστη.! Δεν υπάρχει..τπτ δεν θα δουλέψει σύμφωνα με αυτό που θέλεις και έχεις στο μυαλό σου..καλώς κάνεις με την χρήση της φίνας από τώρα,θα σου παρέχει μια πολύ σωστή και δυνατή δοτρια για το μέλλον..
Χαχαχ από δουλεια;Είδες διαφορά σχετικά με λιπαρότητα και σμήγμα;