Kostas97
Well-Known Member
Το εχω δοκιμασμενο 1 χρονο τωρα και συνεχιζω.Το έχεις δοκιμασμένο σε βάθος χρόνου;
Ειναι εξαιρετικο.
ΑΛΛΑ, αν εχεις πολυ μαλλο ενα μπουκαλι δε φτανει για ενα μηνα ουτε για πλακα.
Το εχω δοκιμασμενο 1 χρονο τωρα και συνεχιζω.Το έχεις δοκιμασμένο σε βάθος χρόνου;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για κάτω από 30 σίγουρα δίνει αρκετά.Το εχω δοκιμασμενο 1 χρονο τωρα και συνεχιζω.
Ειναι εξαιρετικο.
ΑΛΛΑ, αν εχεις πολυ μαλλο ενα μπουκαλι δε φτανει για ενα μηνα ουτε για πλακα.
Καλη επιλογη και για χρηση αντι σκετης μινοξιδιλης.Για κάτω από 30 σίγουρα δίνει αρκετά.
Σίγουρα, ο συνδυασμός/ανάμειξη μινοξιδίλης με φιναστερίδη είναι αρκετά αποτελεσματικός.Καλη επιλογη και για χρηση αντι σκετης μινοξιδιλης.
Ευχαριστω για την απαντηση. Εχει καποιο συγκεκριμενο ονομα η να τον ζητησω ετσι;Η καλύτερη είναι ο αφρός της Fagron. Με 0.1% φιναστερίδη. Πας σε ένα φαρμακείο και ζητάς να στον παραγγείλουν.
FAGRON DERMA PACK MFT.Ευχαριστω για την απαντηση. Εχει καποιο συγκεκριμενο ονομα η να τον ζητησω ετσι;
ΚostaFAGRON DERMA PACK MFT.
Βρες το τηλεφωνο της εταιριας(google search), παρε εκει και ρωτα στην περιοχη σου ποιό φαρμακειο φερνει τα προιοντα και πηγαινε πες το ονομα.
Ειδαλλως δοκιμαζεις σε οσα φαρμακεια εχεις κοντα σου, μεχρι να βρεις καποιο που η φαρμακαποθηκη του φερνει.
Απο 17 μεχρι 20 ειναι λογικη τιμη.
Επι του παρόντος όχι, αλλά για το μέλλον δεν μπορώ να πω. Η φίνα είναι ανεκτή και χωρίς παρενέργειες, φαίνεται να δουλεύει, άρα δεν υπάρχει λίγος για ντούτα. Επίσης μπορεί να βγάλει πιο εύκολα παρενέργειες και δεν είναι εγκεκριμένη για ΑΑ με μακροχρόνιες μελέτες όπως η φίνα. Ίσως low dose ( μια ή δυο φορές την εβδομάδα) να είναι ανεκτή. Ότι σου πει ο γιατρος.Bobby μου εσύ προσωπικά τη ντουτα τη σκέφτηκες ποτέ;
Φίλε η δόση ειναι ανάλογα τι είδους φιναστερίδη πήρες (πχ το υγρο συνήθως χρειάζεται 6 ψεκασμούς, ο αφρος είναι με πατήματα της αντλίας) και την περιεκτικότητα που έχει. Υποτίθεται θα πρέπει η δόση να βγαίνει 1g ή 1 ml. Τώρα πως θα το υπολογίσεις να βγαίνει τόσο ρώτα την κλινική που το πήρες. Πόσο την πήρες;Καλημέρα!!
Νέος στην τοπικη φιναστερίδη ενώ είμαι 4 χρονια στη μινοξ.
Πηρα απο κλινικη φιναστεριδη (Finasteride Seraqua 0.1 %) πριν καποιο καιρο και σκεφτομαι να το ξεκινισω. Εχω 3 ερωτησεις
- Η δόση ποια είναι; 1 δοση στο crown; (το πατας 1 φορα και βγαινει σαν ζελε-κρεμα μια μικρη ποσοτητα)
- Εχει καποιος παρενεργειες; Γιατι καπου διαβαζα οτι εχει αντιστοιχες με την φινα 1mg/χαπι
- Χρειαζεται ψυγειο οπωσδηποτε σε περιπτωση που ειμαι ταξιδι; Απο την κλινικη απο ψυγειο μου την δωσανε, έχει να κάνει με το φάρμακο ή με την μορφή που βγαίνει η θερμοκρασία;
Ευχαριστώ
Φίλε η δόση ειναι ανάλογα τι είδους φιναστερίδη πήρες (πχ το υγρο συνήθως χρειάζεται 6 ψεκασμούς, ο αφρος είναι με πατήματα της αντλίας) και την περιεκτικότητα που έχει. Υποτίθεται θα πρέπει η δόση να βγαίνει 1g ή 1 ml. Τώρα πως θα το υπολογίσεις να βγαίνει τόσο ρώτα την κλινική που το πήρες. Πόσο την πήρες;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ταχυκαρδιες και εκτακτες συστολες μπορει να σου κανει για πλακα.Το διάλυμα της μινόξιντιλμαξ με φινα και μινοξ έκανε δουλειά σε μένα με πολύ λογικό κόστος αλλά ενδεχομένως τη διαφορά να την έκανε η πολύ υψηλή περιεκτικότητά του σε μινοξ παρά η φίνα. Το έκοψα γιατί βαρέθηκα τα διαλύματα γενικότερα και ό,τι αυτά αφήνουν στο κεφάλι αλλά και γιατί μου φάνηκε πως επηρέαζε την καρδιά η πολύ μινοξ.
Γιατι πήρες gel ; μόνο αυτό ειχε; Συνήθως οι περισσότεροι παίρνουν αφρό ή υγρο. Θα πρέπει να ρωτήσεις σε τι ποσότητα αντιστοιχεί κάθε πάτημα.Δεν ειναι ουτε υγρο ουτε αφρος, σαν gel ειναι απο το ψυγειο και ειναι σε συσκευασια οπως τις κρεμες προσωπου που το πατας μια φορα και βγαινει μια στανταρ ποσοτητα.
Το πηρα 55 ευρω
Φοβάμαι πως κανένας δε μπορεί να σου αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο (φαγούρας λόγω του διαλύματος συνολικά όχι κατ'ανάγκη αποκλειστικά λόγω της μινόξ).Πιστεύετε η μινοξ μπορεί να εμφανίσει στα καλά καθούμενα φαγούρα στο τριχωτο του κεφαλιού ακόμα και σε άτομα που τη λαμβάνουν χρόνια χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρο; Εδώ και 1 εβδομάδα έχω φοβερή φαγούρα στο κεφάλι χωρίς κανέναν λόγο. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον; Αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο να ναι απο τη φιναστεριδη αλλά δε τη βάζω τοπικά για να πω οτι κάτι με ενοχλεί σε κάποιο διάλυμα.
Τοσο χρεώνει η κλινική .Γιατι πήρες gel ; μόνο αυτό ειχε; Συνήθως οι περισσότεροι παίρνουν αφρό ή υγρο. Θα πρέπει να ρωτήσεις σε τι ποσότητα αντιστοιχεί κάθε πάτημα.
επίσης 55 ευρώ μου φαίνεται πολύ ακριβό. Ποσα ml είναι συνολικα; Της fagron κάνει 17 με 20 ευρώ από το φαρμακείο. Δηλαδή σε χρέωσαν σχεδόν τα τριπλάσια από ότι να το έπαιρνες από το φαρμακείο.
Για αυτό δεν πρέπει να τα παίρνεις από κλινικές αλλά από φαρμακεία, γιατί τα χρεώνουν έως και τριπλάσια τιμή. Και το πήρε από την κλινική του Αναστασά..Τοσο χρεώνει η κλινική .
Rip off .
Καλά και η advanced στο 60αρι έπαιζε θυμάμαιΓια αυτό δεν πρέπει να τα παίρνεις από κλινικές αλλά από φαρμακεία, γιατί τα χρεώνουν έως και τριπλάσια τιμή. Και το πήρε από την κλινική του Αναστασά..