Απ: Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????
Επειδή υποπτεύομαι οτι γεμίσαμε spam και παραμύθια..., θα σας πώ κι εγώ την δική μου ιστορία...
Σαν LOK που είμαι..., ζώ στο μαγικό νησί εδώ και 108 μέρες..., σε αυτό το νησί έγιναν πολλά θαύματα... Πέσαμε απο το αεροπλάνο και σωθήκαμε..., άνθρωποι που είχαν χρόνιες ασθένειες έγιναν καλά..., άλλοι τεκνοποίησαν μιας και δεν έπαιρναν φίνα...,κι εγώ κατάφερα να περπατήσω ξανά μετά απο πολύ καιρό......,αλλά παρόλο που είχα για γιατρό τον κορυφαίο Jack Shephard...,,, Μαλλιά ΔΕΝ έβγαλα...!!!
Απο τότε τρέχω στο δάσος ψάχνοντας να βρώ το φυτό αλόη βέρα, και οτιδήποτε άλλο βοτάνι μπας και καταφέρω να δώ καμια φύτρα στο κεφάλι μου... Έχω αρχίσει και βλέπω λίγο καλυτέρευση με αυτά τα island-made που φτιάχνω, αλλα τίποτα το σπουδαίο...
Δεν το βάζω κάτω όμως...! Για καλή μου τύχη προχθές ανακαλύψαμε μια βάση κρυφής επικοινωνίας μέσα στο βυθό του νησιού, και εκεί βρήκα κάποιες πληροφορίες για έναν κορυφαίο γιατρό μεταμόσχευσης μαλλιών που βρίσκεται σε κάποια χώρα της Ευρώπης...! Όλοι οι γιατροί του κόσμου μιλάνε με αυτόν και κάνουν και μυστικά συνέδρια... Προς το παρών δεν ξέρω ποιος είναι... Φημολογείται οτι βρίσκεται στην Ελλάδα...!
Θα υποκλέψω κι άλλες συνομιλίες, και θα κανονίσω να πέσει η πτήση του στο νησί που είμαι κι εγώ..., θα τον στριμώξω να μου κάνει μεταμόσχευση..., και μετα θα σας ποστάρω τα αποτελέσματα μαζί με το όνομά του αν θελήσει κι εκείνος...!
Σας στέλνω τους χαιρετισμούς μου και ελπίζω να μας βρουν σύντομα, γιατί άρχησα να βαριέμαι εδώ σαν LOST... :tiphat: