Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

txc25

Member
Απ: Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

Σόρι ρε φίλε, θα σε βγάλω και αδερφή στο τέλος ???. Μπέρδεψα το avatar σου με μιας κοπελιάς από δω μέσα μάλλον. Ή είχες κάνει ποστ στο thread "λίγο μαλλί". Τέσπα, σόρι και για το ποστ αλλά δε μπορούσα ρε άνθρωπε να το γράψω πιο κόσμια. Με πνίγει όταν παίζουν με την νοημοσύνη μας ρε. Καλή καρδιά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member

Βρε παιδια...

Καποιος που εχει μια στοιχειωδη εμπειρια απο φορουμ εξωτερικου,Ελλαδας και διαφορων θεματων,γνωριζει πολυ καλα οτι οταν καποιος με 1 ποστ λεει τα καλυτερα ή τα χειροτερα ,για μια τηλεοραση,για μια φρυγανιερα,για μια κουρτινα,για μια μεταμοσχευση...ειναι 101% υποπτος για σπαμαρισμα.

Πραγματικα καλη προσπαθεια,αλλα δεν πιανει εδω και χρονια...

Τροποποιηση:

Το ποστ μου αφορα ενα ποστ που σβηστηκε.Υπηρχε πριν απο λιγο κανονικα.

kuriakosper

New Member

Προς το μέλος: Lok
Μόλις επιστρέψω σίγουρα θα βάλω να μου πείτε και εσείς,να έχω και μια δεύτερη γνώμη.
Και το λέω αυτό γιατί εκείνοι που δεν ξέρουν από μεταμόσχευση δεν μπορούν να καταλάβουν αν έχει κάνει κάποιος..
μέχρι τώρα σε μένα κανείς δεν το έχει καταλάβει,σε όλους λέω απλά οι έκανα θεραπεία
εδώ μέσα που όλοι όμως ασχολούνται και έχουν μεγάλη επαφή με το θέμα σίγουρα θα με ενδιέφερε πιο πολύ η γνώμη σας
Φιλε μου LOk έχεις δίκιο...και εγώ βλέπω φώτο από εξωτερικό απίστευτες αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα, είναι πολλά λεφτά το ρημάδι.

Προς το μέλος rock00
φιλε μου το παρακολουθούσα το σιτε πολύ καιρό σαν αναγνώστης.
διάβαζα για θεραπείες και τέτοια...
γενικώς έβλεπα τις εμπειρίες από πολλούς αλλά με είχε κουράσει τόσο το θέμα που δεν ξέρω... άκουγα μινοξιδιλι και έλεγα οοοχουυυυ.. Ξέρεις πως είναι αυτά
τα είχα δοκιμάσει όλα.
Μόλις επιστρέψω θα βάλω φωτογραφίες να μου πείτε...
Γενικα στην ελλαδα υπάρχει πολυ βρώμα, σαπίλα, μυστικοπάθεια και λαμογια..για αυτό φτάσαμε εδώ που φτασαμε...Ο καθένας θέλει να βγάλει προς όφελος δικό του το μάτι του αλλού. Επομένως προσοχή πολύ παιδιά.

lab_rat

Member

vag25 είπε:
Καποιος που εχει μια στοιχειωδη εμπειρια απο φορουμ εξωτερικου,Ελλαδας και διαφορων θεματων,γνωριζει πολυ καλα οτι οταν καποιος με 1 ποστ λεει τα καλυτερα ή τα χειροτερα ,για μια τηλεοραση,για μια φρυγανιερα,για μια κουρτινα,για μια μεταμοσχευση...ειναι 101% υποπτος για σπαμαρισμα.

1)Δε χρειαζεται εμπειρια... λιγο λογικη μονο!
2)Και εγω οταν πρωτομπηκα, στο 1ο η 2ο ποστ μου ελεγα διαφορα για καποιο προιον και ακουσα τα κλασσικα.. οποτε ας μικρυνουμε λιγο το ποσοστο.. 8)
3)Οι μηχανισμοι anti-spam του forum ειναι αρκετα αποτελεσματικοι, οποτε αν μπει ο admin θα μας δωσει τα φωτα του ;)

Panos1982

Well-Known Member

policeonline είπε:
ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ.

Την Μλακια σου θες να μεταφερεις....οχι την εμπειρια σου.....παπαγαλακι.....ε παπαγαλακι....

policeonline είπε:
ΜΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΔΕΧΟΜΑΙ -ΕΠΙΜΕΝΩ- ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΤΡΙΧΕΣ ΛΟΙΠΟΝ !!!!

στο διαγραψανε γιατι εισαι παπαγαλος......και ακριβως για τον ιδιο λογο θα σου διαγραψουν κι αυτο......
το φορουμ εδω ειναι για ανθρωπους......κατι το οποιο εσεις αποτυχατε να ειστε.....

LOK

Member

Επειδή υποπτεύομαι οτι γεμίσαμε spam και παραμύθια..., θα σας πώ κι εγώ την δική μου ιστορία...

Σαν LOK που είμαι..., ζώ στο μαγικό νησί εδώ και 108 μέρες..., σε αυτό το νησί έγιναν πολλά θαύματα... Πέσαμε απο το αεροπλάνο και σωθήκαμε..., άνθρωποι που είχαν χρόνιες ασθένειες έγιναν καλά..., άλλοι τεκνοποίησαν μιας και δεν έπαιρναν φίνα...,κι εγώ κατάφερα να περπατήσω ξανά μετά απο πολύ καιρό......,αλλά παρόλο που είχα για γιατρό τον κορυφαίο Jack Shephard...,,, Μαλλιά ΔΕΝ έβγαλα...!!!
Απο τότε τρέχω στο δάσος ψάχνοντας να βρώ το φυτό αλόη βέρα, και οτιδήποτε άλλο βοτάνι μπας και καταφέρω να δώ καμια φύτρα στο κεφάλι μου... Έχω αρχίσει και βλέπω λίγο καλυτέρευση με αυτά τα island-made που φτιάχνω, αλλα τίποτα το σπουδαίο...

Δεν το βάζω κάτω όμως...! Για καλή μου τύχη προχθές ανακαλύψαμε μια βάση κρυφής επικοινωνίας μέσα στο βυθό του νησιού, και εκεί βρήκα κάποιες πληροφορίες για έναν κορυφαίο γιατρό μεταμόσχευσης μαλλιών που βρίσκεται σε κάποια χώρα της Ευρώπης...! Όλοι οι γιατροί του κόσμου μιλάνε με αυτόν και κάνουν και μυστικά συνέδρια... Προς το παρών δεν ξέρω ποιος είναι... Φημολογείται οτι βρίσκεται στην Ελλάδα...!
Θα υποκλέψω κι άλλες συνομιλίες, και θα κανονίσω να πέσει η πτήση του στο νησί που είμαι κι εγώ..., θα τον στριμώξω να μου κάνει μεταμόσχευση..., και μετα θα σας ποστάρω τα αποτελέσματα μαζί με το όνομά του αν θελήσει κι εκείνος...!
Σας στέλνω τους χαιρετισμούς μου και ελπίζω να μας βρουν σύντομα, γιατί άρχησα να βαριέμαι εδώ σαν LOST... :tiphat:

ΠΑΝΟΣ

New Member

Ή εγώ εχω πάει σε άλλο γιατρό ή εσεις εχετε κανει λάθος το όνομα. Υπάρχει κανείς ΜΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ;;;

LOK

Member

LOK

Member

Σε περίπτωση που αναφέρεσαι σε εμένα..., Δε σε καταλαβαίνω... εγώ προσωπικά ένα απλό μέλος είμαι που γράφω τις απόψεις μου και σε καλοσώρισα επειδή είδα οτι ήταν το πρώτο σου ποστ... Δε μου χρειάζεται η ταυτότητά σου...
:welc: και πάλι! ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Lord Raflas

New Member

Καλως τον!!!!

ΑΝ καταφερεις και φτασεις τα 10 ποστ και δεν σε εχει πεταξει στην απεξω ο μοντ 7SFGSFG......θα ειναι ενα επιτευγμα :sleep:

παντως μεσα στον πανικο τους ενεργουνε εναντια σε καθε νομο της αγορας:εκει που χρεωναν γυρω στα 3500,τωρα που η πελατεια μειωθηκε χρεωνουν στα 4500 :bon:

οταν δεν μπαινει κοσμος στο μαγαζι, η βελτιωνεις τις υπηρεσιες(το οποιο μαλλον δεν μπορουνε να κανουνε) η ριχνεις τιμες η......το κλεινεις το κωλομπαρο..

βαλε τα δυνατα σου λοιπον... :chinscratch

nikosd

New Member

να ρωτησω κατι?καταρχην καλησπερα.αποκλειεται καποιος να εχει καλη εμπειρια απο ελληνα γιατρο?

edit: κεφαλαία -->πεζά

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

nikosd είπε:
να ρωτησω κατι?καταρχην καλησπερα.αποκλειεται καποιος να εχει καλη εμπειρια απο ελληνα γιατρο?

Καλησπέρα, γράφε αν θες μόνο με μικρά είναι κανόνας του φορουμ. Εδω φίλε μου δεν λέμε για Ελληνες και ξένους γιατρούς, εδώ λέμε ποιος γιατρός είναι ικανός και ποιος όχι (με αποδείξεις πάντα) , κοινός λέμε μόνο αλήθειες.

nikosd

New Member

συγνωμη φιλαρακι.δεν το ηξερα για τα κεφαλαια.εγω απλα ρωταω γιατι ο αδερφος μου πηγε σε ελληνα γιατρο πριν 2 χρονιακαι το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο.τωρα φωτογραφιες 8α δυσκολευτω λιγο γιατι αποτι διαβασα σε αλλα ποστ θελει αμεσως πριν και αμεσως μετα,ετσι δεν ειναι?πολυ καλο σαϊτ παντως παιδια.συγχαρητηρια.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

nikosd είπε:
συγνωμη φιλαρακι.δεν το ηξερα για τα κεφαλαια.εγω απλα ρωταω γιατι ο αδερφος μου πηγε σε ελληνα γιατρο πριν 2 χρονιακαι το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο.τωρα φωτογραφιες 8α δυσκολευτω λιγο γιατι αποτι διαβασα σε αλλα ποστ θελει αμεσως πριν και αμεσως μετα,ετσι δεν ειναι?πολυ καλο σαϊτ παντως παιδια.συγχαρητηρια.

αυτό για τις φωτογραφίες εγώ το έγραψα, και εννούσα ότι χρειάζονται στοιχεία για να επικυροθούν ότι όντως είναι αληθινές. Δηλαδή φωτό που να δείχνει ότι όντος ένα ατομο έκανε μεταμόσχευση, όχι τυχαίες φωτό πριν και μετά.

nikosd

New Member

κατανοητο φενιμορ και σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ς.ολα αυτα τα γραφω επειδη κ εγω εχω προβλημα και εχω προγραμματισει την επεμβαση πολυ σύντομα.θα επανελθω με φωτος.να εισαι καλα οπως και ολοι σαυτο το φόρουμ.

LOK

Member

Παλαιότερα σε άλλο πόστ, έχω δηλώσει οτι έχω δει γνωστό μου, με καλούτσικο αποτέλεσμα σε έλληνα γιατρό. Δεν το αποκλείω αμέσως... απλά δεν μου αρέσει το ψέμα και η κοροιδία, όπως π.χ. να λένε όλοι οτι χειρούργησαν τον ίδιο διάσημο καλλιτέχνη, ή να σου λένε οτι για να λύσεις το πρόβλημά σου χρειάζεσαι 1.000 τρίχες, ενώ στην πραγματικότητα χρειάζεσαι 1.000 τριχοθυλάκια... και σου χρεώνουν την τρίχα για τριχοθυλάκιο... (1 τρυχοθυλάκιο= 1-4 τρίχες)

Γενικά βλέπω κι εγώ και οι περισσότεροι εδώ φαντάζομαι, οτι δεν υπάρχει η διαφάνεια που θέλουμε για να προχωρήσουμε σε μεταμόσχευση στην Ελλάδα... Αρκετά παιδιά μάλιστα δηλώνουν οτι δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα που τους έταξαν, και όλα αυτά έχουν αποδειχθεί και με φωτογραφίες και με επικοινωνία με τις κλινικές αυτές.

Και στην τελική, υπάρχει κάποιος γιατρός ή κλινική που να σε ενημερώσει για την πραγματική διαδικασία του strip και fue καθώς και τους κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν...? Όλα μέλι γάλα τα λένε μέχρι να σε βάλουν μέσα... Ο ασθενής έχει δικαίωμα να ξέρει τί ακριβώς θα γίνει επάνω του και τι μπορεί να του συμβεί... Εγώ μόλις είδα για πρώτη φορά strip στο youtube πάγωσα... είχα συνηθήσει απο κάτι ψευτο-ελληνικές διαφημίσεις του στυλ: πάω βάζω μαλλιά και φεύγω σε 10 λεπτά...

Γι'αυτό το λόγο έχει προκύψει το όλο αυτό σκηνικό... Αν θέλει κάποια κλινική ή κάποιος γιατρός να αναδείξει την αξία του, ας μας δείξει κάποιον ασθενή του απο την αρχή μέχρι το τέλος, με φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας... Προσωπική μου άποψη όλα αυτά...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα