Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Απ: Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

Don Corleone είπε:
[quote author=ΠΑΝΟΣ link=topic=3105.msg56375#msg56375 date=1310386294]
Εγω εχω ΟΝΟΜΑ - ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ αν χρειαστει ΕΣΕΙΣ ;;

Εγω πουλαω ΜΑΓΚΙΑ-ΚΛΑΝΙΑ-ΕΞΑΤΜΙΣΗ αν χρειαστει ΕΣΕΙΣ;; :p
[/quote]

αχ0αχ0χα0αχ0χα0χα0αχ0χα0χα0α.........ποοοοοοο.....πολυ γελιο εριξα......να σαι καλα ρε κορλεονε....που το θυμιθηκες αυτο.....το λεγα οταν ημουν 10 χρονων λολ...... :D ;D

Panos1982

Well-Known Member

ANAR είπε:
[quote author=Panos1982 link=topic=3105.msg56420#msg56420 date=1310427688]
[quote author=ΠΑΝΟΣ link=topic=3105.msg56414#msg56414 date=1310420291]
ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ

ε παρτα.... ::na::
[/quote]

:D :D :D :D

Γεια σου φιλε ;D
[/quote]

Κοτσιδαααας.......γιουχουυυυ.... χαχαχα :tease:
βαλτου μια αυτοσχεδια ρε αναρ κατω απ το νυστερι κ οταν το πιασει να γινει μπουρλοτο εκει μεσα να τελειωνουμε.... :p ;D

Lord Raflas

New Member

ΠΑΝΟΣ είπε:

ΤΙ ΣΚΑΤΑΣ

παμε για αλλα δυο απολαυστικα βιντεο

στο πρωτο η κορυφαια τεκνισιαν(αυτη που ειδατε να κοβει θυλακες σαν φασολακια)επιδεικνυει πιο πολυ τις ικανοτητες τις:στο σκοταδι???? με καποιον να τις φεγγει!!!! :bravo:

diatomi 3

για το δευτερο τι να σχολιασω?

φανερο οτι ο ανθρωπος ειχε μαλλι(φαινεται καθαρα το γκριζαρισμα) και το ξυρισαν,τωρα πλεον ειναι κορυφαιοι και στην φυε και το αποτελεσμα απιστευτο!!!! :11m: :13m:

συγχαρητηρια σε ολους :tiphat: το τριτο σχολιο ειναι ολα τα $$$$$$$

αυτος που το εκανε το ελεγε οντως στα σοβαρα?

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ - Dr. Γκούρας

Panos1982

Well-Known Member

το γαματο.....ειναι οτι η γκομενα που κοβει τους θυλακες.......καθως τους κοβει....ακουμπαει τους κομμενους στην ακρη....κι εχει φτιαξει μια στοιβα.....
και καθως κοβει τους υπολοιπους και τους παει στην στοιβα....και κουναει το χερι περα δωθε.....ακουμπαει το γαντι της πανω στους κομμενους θυλακες....που υποτιθεται οτι ειναι οι ετοιμοι....και κολλανε οι θυλακες πανω στο γαντι ρε φιλε.....στην κατω μερια του χεριου της....και στανταρ μετα απο λιγο πεφτουν κατω στο πατωμα.....ποποπο.....τι να πω ρε φιλε.....αυτα δεν υπαρχουν πουθενα.......
εντα;ξει ομως λογικα....θα εχουν και καθαριστρια.....οποτε θα τους μαζευει στο τελος......με το φαρασι.....οποτε αν τυχον σας τυχει κατι τετοιο καθως κανετε την επεμβαση σας στον Κυριο Β@λβη......μην ανυσηχειτε.....δε θα πανε χαμενοι......θα τους φυτεψει στον επομενο.....ουτος η αλλος......ειτε δικοι του ειναι ειτε οχι το ιδιο ειναι....δε προκειται να φυτρωσουν......

Αλλα τωρα που το σκεφτομαι.....μπορειτε να κανετε και το αλλο εσεις εκει στην κλίνικη του Β@λβη......μπορειται να μαζευεται ολους τους θυλακες του πατωματος....στο τελος της ημερας.....και καθε βδομαδα που θα εχουν μαζευτει κανα 2000 θυλακες.....να κανετε μια επεμβαση εντελως δωρεαν σε εναν υπερτυχερο πελατη....μετα βεβαια απο κληρωση που θα γινετε με κουπονια......σκεφτειται το.....δεν ειναι κακη ιδεα.....

Επισης.....με τα λεφτα απ τα κουπονια.....σκεφτηκα να κανετε και μια επεμβαση στη μαγειρισα.....(ναι αυτην που κοβει τους θυλακες εννοω....και την λεω μαγειρισα γιατι το κανει λες και κοβει φασολακια...) με τα λεφτα αυτα λοιπον....μπορειται να της κανετε μια επεμβαση στη μυτη της κοπελας....γιατι ενταξει....της μπαινει μες τα ματια....και αμφιβαλω αν βλεπει τι κανει με τους θυλακες....η αν τους κοβει στην τυχη.....γιατι περα απ το αισθητικο κομματι....που δε μας απασχολει....δε μπορει να κανει καλα την δουλεια της η κοπελα.....στραβωνεται....θα βγαλει κανα ματι....η μπορει και να της φυγει καμμια μυτη και να τρυπησει κανα θυλακα στα δυο.....

Επισης κατι καλο που μου ηρθε μολις τωρα......ειναι οτι δεν χρειαζεστε νυστερια....μπορειται να κανετε το στριπ ευκολα με την μυτη της μαγειρισας....
χ0αα0χ0αχ0αχ0χα0αχ..... :D :D

Υ.Γ..... ειμαι στην δουλεια και ειχα ελευθερο χρονο και ειπα να διασκεδασουμε λιγο με τον διασκεδαστη κυριο Β@λβη και το τσιρκο του......
Καλημερες...... 8)

ANAR

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
[quote author=ANAR link=topic=3105.msg56421#msg56421 date=1310448046]
[quote author=Panos1982 link=topic=3105.msg56420#msg56420 date=1310427688]
[quote author=ΠΑΝΟΣ link=topic=3105.msg56414#msg56414 date=1310420291]

ε παρτα.... ::na::
[/quote]

:D :D :D :D

Γεια σου φιλε ;D
[/quote]

Κοτσιδαααας.......γιουχουυυυ.... χαχαχα :tease:
βαλτου μια αυτοσχεδια ρε αναρ κατω απ το νυστερι κ οταν το πιασει να γινει μπουρλοτο εκει μεσα να τελειωνουμε.... :p ;D
[/quote]

χαχαχαχαχαχ μην μου δίνεις ιδεες ;D

crossfire

Well-Known Member

Panos1982 είπε:
οποτε αν τυχον σας τυχει κατι τετοιο καθως κανετε την επεμβαση σας στον Κυριο Β@λβη......μην ανυσηχειτε.....δε θα πανε χαμενοι......θα τους φυτεψει στον επομενο.....ουτος η αλλος......ειτε δικοι του ειναι ειτε οχι το ιδιο ειναι....δε προκειται να φυτρωσουν......

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ΠΑΝΟΣ

New Member

Εισαστε μια καλη παρεουλα που με την ακομψη προπαγάνδα σας προσπαθείτε να κατευθείνετε... καποιους κάπου, εναντι.. ανταλλαγμάτων υποθετω!!!
Εγω σας ειπα οτι τελειωσα με το θέμα αυτό καλα- και ειπα που- δεν είναι μοναδικός υπάρχουν και άλλοι προφανώς . Δεν ήξερα για τη παρεούλα ομως. Που αλλη δουλεία απ'οτι φαινεται δεν έχετε !!!
Αφου είστε γνώστες πέστε στους εδιαφερόμενους ξεκάθαρα που ειναι καλα και πόσο και σαν ειδικοί (τι αποκομίσατε τόσο καιρό από που ψάχνετε;; ) υποδείξτε και τη τεχνική !!!
/
/
edit
/
/

Εγω επειδη φοβάμαι ομως μη μου πέσουν ΕΔΩ σας χαιρετάω. Προτιμώ να μου τα ανεμίζει ο θαλασσινός αέρας, παρά να κάθομαι στο PC περιμένοντας να ...βρέξει μαλλιά . Θα ήταν γιά μένα επιβεβαίωση να με διαγράψετε ..αλλα θα με βάζατε σε σκέψεις σε διαφορετική περίπτωση. ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikosd

New Member

πανο συγνωμη αλλα επειδη ειμαι νεος και δεν εχω παρακολουθησει το σηριαλ,μπορεις να μου στειλεις προσωπικο μήνυμα?θα ηθελα να δω φωτογραφιες ή ακομα κ από κοντα αν ισχύει η προσφορά σου.

dimitrisuoa

New Member

καλησπέρα παιδιά!!!
Ως μέλος και γω της παρέας θα ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου σχετικά τόσο με τη φαρμακευτική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης όσο και με την επέμβαση που έκανα το Πάσχα (18 απριλίου 2011).
Αρχής γενομένης γράφω στο forum μόνο κ μόνο για να καταθέσω την εμπειρία μου και κατά το δυνατό να την εκμεταλλευτεί κάποιος από τους αναγνώστες ως παράδειγμα είτε προς μίμηση είτε προς αποφυγή (και τα δύο καλά είναι!!!). Εγώ τουλάχιστον αυτό είχα ανάγκη στα χρόνια που έψαχνα φάρμακα και γιατρό για μεταμόσχευση.
Είμαι 31 και η τριχόπτωση ξεκίνησε στα 19 ραγδαία. Είχα πάρα πολύ μαλλί και ένα πρωί ξαφνικά μετά της πανελλήνιες (θα με στρέσαρε κ αυτό οπωσδήποτε) τα μαλλιά έπεφταν τούφες. Εννοείται πώς ήρθε κεραυνός εν αιθρία, φοβήθηκα και πηγα στο δερματολόγο που με τη λήψη ιστορικού κλπ διέγνωσε αλωπεκία κ μού έγραψε μινοξιδίλη. Συνεπώς, όσον αφορά στα φάρμακα λίγο πολύ τα ίδια θα πω κ γω...μινοξιδίλη 5% για πάρα πολλά χρόνια χωρίς θεαματικά αποτελέσματα. Περιορίστηκε η τριχόπτωση αλλά τιποτα σημαντικο. Φιναστερίδη έχω δοκιμάσει πολύ λίγο γιατί έχω φοβηθεί με τις παρενέργεις.
/
/
/
/
EDIT: -Δεν επιτρέπονται posts που απλώς αναφέρουν μια εταιρία και ότι είναι καλή, όπως επίσης δεν επιτρέπονται posts που κρίνουν αρνητικά μια εταιρία, αν το post δεν το συνοδεύουν και οι ανάλογες φωτογραφίες, πριν και μετά δηλαδή.
/
/
/
/

Ελπίζω να βοήθησα και όταν καταφέρω θα ανεβάσω και φωτο μου.
Καλή δύναμη παιδιά και καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!! (οι περισσότεροι σπίτια μας αλλά άλλη κουβέντα είναι αυτή, μεγαλύτερη!!!)

loukas

Member

ΠΑΝΟΣ είπε:
Εισαστε μια καλη παρεουλα που με την ακομψη προπαγάνδα σας προσπαθείτε να κατευθείνετε... καποιους κάπου, εναντι.. ανταλλαγμάτων υποθετω!!!
Εγω σας ειπα οτι τελειωσα με το θέμα αυτό καλα- και ειπα που- δεν είναι μοναδικός υπάρχουν και άλλοι προφανώς . Δεν ήξερα για τη παρεούλα ομως. Που αλλη δουλεία απ'οτι φαινεται δεν έχετε !!!
Αφου είστε γνώστες πέστε στους εδιαφερόμενους ξεκάθαρα που ειναι καλα και πόσο και σαν ειδικοί (τι αποκομίσατε τόσο καιρό από που ψάχνετε;; ) υποδείξτε και τη τεχνική !!!
/
/
edit
/
/

Εγω επειδη φοβάμαι ομως μη μου πέσουν ΕΔΩ σας χαιρετάω. Προτιμώ να μου τα ανεμίζει ο θαλασσινός αέρας, παρά να κάθομαι στο PC περιμένοντας να ...βρέξει μαλλιά . Θα ήταν γιά μένα επιβεβαίωση να με διαγράψετε ..αλλα θα με βάζατε σε σκέψεις σε διαφορετική περίπτωση. ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
χωρις φωτο στο καλο και απο μενα (το σιτε ειναι και για 8εραπειες οχι μονο για μεταμοσχευσεις) 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG 7SFGSFG στο καλο :slap :slap :slap :slap :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

dimitrisuoa

New Member

ουπσ....σορυ κατι ξεφυγε μαλλον.....δοκιμάζω πάλι παιδια...
/
/
edit: μην ανυσηχείς δεν έγινε λάθος
/
/

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Τα μέλη ΠΑΝΟΣ και dimitrisuoa αποκλείστηκαν επίσης.

LOK

Member

Dimitrisuoa, Καλή σου επιτυχία. Εύχομαι τα καλύτερα. Απορώ πώς βρήκες τη δύναμη να ξανακάνεις μεταμόσχευση στην Ελλάδα, μετά απο όλες αυτές τις αποτυχίες που είδες απο τους υπόλοιπους κλινικές-γιατρούς... χαρά στο κουράγιο σου... Πως και δεν κοίταξες για εξωτερικό? Στην Κύπρο που σου άρεσε όπως λες αλλά έβλεπες μόνο φωτος..., θα μπορούσες να δείς κάποιον απο απο εδώ στο forum που έχει κάνει εκεί μεταμόσχευση...
Θα σε ρωτήσω κάποια πράγματα εντελώς φιλικά, και θέλω να μου πεις την άποψή σου.
Οι φωτος του Β@λβη σου άρεσαν πιο πολύ απο τις H*c...? Για το βίντεο με τις τεράστιες τρύπες που αφαιρέθηκε τί έχεις να πείς? σου άρεσε? Αυτό με τον διαχωρισμό τριχοθυλακίων που κάνει η κοπέλα σου αρέσει...? Το ίσως ξυρισμένο μαλλί του 'Μπάμπη' σου αρέσει? Το να λέει κάποιος ψέμματα οτι χειρούργησε διάσημο καλλιτέχνη σου αρέσει...? Απάντησέ μου στα ίσα.
Εμένα προσωπικά ΔΕΝ μου αρέσουν...! Και γι'αυτό το λόγο ΔΕΝ θα πάω σε κανέναν στην Ελλάδα...

LOK

Member

Πάνε κι αυτοί... εμ..., αφού κάνει μπαμ απο μακριά οτι είναι spam... Τέλος πάντων... Σε όποιον αρέσουν αυτά που βλέπει στην Ελλάδα, ας πάει για μεταμόσχευση... Μόνο βάλτε φωτογραφίες πριν και μετά, να σας βλέπουμε κι εμείς... Μη λέτε οτι σας κατηγορούμε τζάμπα...

lab_rat

Member

Ελα ρεε.... γιατι?? Ηθελα να δω πρωτα ταυτοποιηση ip και τα σχετικα! Εχει πιο πολυ πλακα!! ;D

Panos1982

Well-Known Member

Lab_hair είπε:
Ελα ρεε.... γιατι?? Ηθελα να δω πρωτα ταυτοποιηση ip και τα σχετικα! Εχει πιο πολυ πλακα!! ;D

ναι οντως....εχει χαβαλεδακι το σκηνικο με τους ελληνες γιατρους και τα παπαγαλακια τους......
οπως τοτε με τον δημητρης121 που ειχε φτιαξει 3-4 accοunt και ειχε φτιαξει ενα ποστ για την ταχα επιτυχημενη του μεταμοσχευση στην ελλαδα....και εκανε θετικα σχολια με τα υπολοιπα account που ειχε φτιαξει.......και ειχε δει της ip ο ακης....και του λεει ολες ειναι απ το ιδιο ip κτλ....και δεν ηξερε τι να πει ο κακομοιρος.....λεει ειναι αδερφος μου και ξαδερφος μου κτλπ....
και ρωτουσαν κιολας που την εκανε ποσο του κοστισε κτλ....τρελο σκηνικο....εχουν πλακα η ελληνες παπατζηδες...
και η μεγαλυτερη πλακα ειναι οτι εμεις εδω τους ξετρυπωνουμε και τους περνουμε στο ψιλο.....και αυτοι απο πισω βαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο και σπαζονται...γιατι ξυπναμε τον κοσμο.....και δε τον αφηνουμε να παει σε αυτους να σφαχτουν.....και τρελαινονται που χανουν λεφτα....αυτο εινξαι που με χαροποιει πιο πολυ.... ;D

Υ.Φ εσυ φενι δε μπορεις να δεις ip???

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα