Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

Panos1982 είπε:
Υ.Φ εσυ φενι δε μπορεις να δεις ip???

Μπορώ να δω αλλά όχι τόσο αναλυτικά όσο ο Admin. Τους είχα δει τα ip και ήταν διαφορετικά μεταξύ τους, και μερικοί με διαφορετικούς isp. Μάλλον ο κυρ Π@ντελής έχει μεγάλο σόι. :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Τα μέλη ΠΑΝΟΣ και policeonline, ο οποίος και είχε κάνει ένα ποστ με θετικά πράγματα για το γιατρό, ήταν το ίδιο και το αυτό...

Κλασικές φουστιές πλέων...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

τα έκανα θάλασσα μάλλον (damned me!!! :dying:) , είχε πέσει πολύ "φόρτο εργασίας" και μπορεί να μην τον κοίταξα τον Policeonline, για τους υπόλοιπους όμως ήταν σίγουρα διαφορετικοί χρήστες, το θυμάμε ;)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Fenimore είπε:
τα έκανα θάλασσα μάλλον (damned me!!! :dying:) , είχε πέσει πολύ "φόρτο εργασίας" και μπορεί να μην τον κοίταξα τον Policeonline, για τους υπόλοιπους όμως ήταν σίγουρα διαφορετικοί χρήστες, το θυμάμε ;)
μια χαρα τα πας feni keep walking :14m:

jim250781

Member

Fenimore είπε:

Κάποιος όχι πολύ άσχετος, μπορεί απλά να ανοιγοκλείσει τον ρουτερ του και θα πάρει άλλη ip.
Οπότε και διαφορετική ip να δεις δεν πάει να πει ότι είναι άλλος!
Εκτός αν κάποιος πληρώνει στατική ip για λόγους επαγγελματικούς...

Βλέπεις όμως τα παπαγαλάκια από το στυλ... Ξαφνικά κάνουν όλοι ένα ποστ ( το πρώτο κιόλας), και είτε επιτίθενται (και μετά σβήνονται) είτε αλλάζουν τακτική και το πάνε ευγενικά (παιδιά οικονομική κρίση..χαχα..χουχου κτλ) λες και απευθύνονται σε στόκους....

Το καλύτερο είναι να μην πέφτεις στην λούμπα να συναναστραφείς καν... ο κυρ Παντελής ήρθε είδε και απήλθε χωρίς να απαντήσει καν ευθέως.. έβαλε τα παπαγαλάκια και αντίο...

Τραγικέ κυρ Παντελή..... ελεεινέ....

passenger

Member

kapamarou είπε:
[quote author=Fenimore link=topic=3105.msg56467#msg56467 date=1310503271]
μια χαρα τα πας feni keep walking :14m:
[/quote]

Feni συγχαρητήρια και απο μένα.... παρακολουθώ 1,5χρονο το φόρουμ και δε θυμάμαι ποτέ να έχει δεχτεί τέτοια"επίθεση" απο τους κομπογιανήτες....παρόλο που πολλές φορές στο παρελθόν έχουν γίνει αναφορές για το "ταλέντο" τους στις μεταμοσχεύσεις...

hairlosscursed

Well-Known Member

Θυμαμαι παλια στο Μοναστηρακι καποιους παπ@τζηδες που οι ανθρωποι παιζαν τον παπα.ξερετε...εδω παπας εκει παπας κτλ...αυτοι λοιπον οι παπ@τζηδες για αυτους που θυμουντε ειχαν και το επιτελειο τους,τους λεγομενους αβανταδορους που οταν δεν επαιζε κανεις,εκαναν πως επαιζαν και κερδιζαν...αφου λοιπον κερδιζαν παροτρυναν τον ανυποψιαστο κοσμο να παιζει...σε στυλ, κοιτα ποσο ευκολα κερδισα και ελα να του τα παρουμε κλπ.φυσικα εχαναν.οταν δε εσκαγε αστυνομια οι αβανταδοροι και δηθεν κερδισμενοι ηταν πλεον τσιλιαδοροι οι οποιοι ετρεχαν μετα ολοι μαζι..σας θυμιζει τιποτα;;;;εγω παντως διαφωνω με τον αποκλεισμο γιατι ειχαν πολυ πλακα... κωμικοτραγικο...κωμικο για εμας και τραγικο για την πραγματικοτητα που ζουμε...το πιο αστει στο βιντεο ειναι με την κοπελα να κοβει τα grafts σαν να βλεπω την γιαγια μου να καθαριζει φασολακια...και ολα αυτα χωρις μεγενθυτικους φακους!!!!λετε να εχει ιδιοτητες superman??? :D. Απο εκει φαινεται και το μεγεθος ασχετοσυνης, ερασιτεχνισμου και κυριως αγνοιας που το εβαλε Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ για διαφημιση...και που;;;;στο ΥOUTUBE :D :D :D!!!!φανταστειτε πως αυτο το βιντεο και το αλλο το θριλερ που εξαφανισανε τυχαια πολυ πιθανον να το ειχαν δει σοβαροι γιατροι του ειδους τι γελιο θα ριξανε....ΧΑΙΡΕ ΒΑΘΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟ....

hairlosscursed

Well-Known Member

Hairlosscursed είπε:
Θυμαμαι παλια στο Μοναστηρακι καποιους παπ@τζηδες που οι ανθρωποι παιζαν τον παπα.ξερετε...εδω παπας εκει παπας κτλ...αυτοι λοιπον οι παπ@τζηδες για αυτους που θυμουντε ειχαν και το επιτελειο τους,τους λεγομενους αβανταδορους που οταν δεν επαιζε κανεις,εκαναν πως επαιζαν και κερδιζαν...αφου λοιπον κερδιζαν παροτρυναν τον ανυποψιαστο κοσμο να παιζει...σε στυλ, κοιτα ποσο ευκολα κερδισα και ελα να του τα παρουμε κλπ.φυσικα εχαναν.οταν δε εσκαγε αστυνομια οι αβανταδοροι και δηθεν κερδισμενοι ηταν πλεον τσιλιαδοροι οι οποιοι ετρεχαν μετα ολοι μαζι..σας θυμιζει τιποτα;;;;εγω παντως διαφωνω με τον αποκλεισμο γιατι ειχαν πολυ πλακα... κωμικοτραγικο...κωμικο για εμας και τραγικο για την πραγματικοτητα που ζουμε...το πιο αστει στο βιντεο ειναι με την κοπελα να κοβει τα grafts σαν να βλεπω την γιαγια μου να καθαριζει φασολακια...και ολα αυτα χωρις μεγενθυτικους φακους!!!!λετε να εχει ιδιοτητες superman??? :D. Απο εκει φαινεται και το μεγεθος ασχετοσυνης, ερασιτεχνισμου και κυριως αγνοιας που το εβαλε Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ για διαφημιση...και που;;;;στο ΥOUTUBE :D :D :D!!!!φανταστειτε πως αυτο το βιντεο και το αλλο το θριλερ που εξαφανισανε τυχαια πολυ πιθανον να το ειχαν δει σοβαροι γιατροι του ειδους.Θα αλλαξανε συκωτι απο το πολυ γελιο....ΧΑΙΡΕ ΒΑΘΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

jim250781 είπε:
Κάποιος όχι πολύ άσχετος, μπορεί απλά να ανοιγοκλείσει τον ρουτερ του και θα πάρει άλλη ip.
Οπότε και διαφορετική ip να δεις δεν πάει να πει ότι είναι άλλος!
Εκτός αν κάποιος πληρώνει στατική ip για λόγους επαγγελματικούς...

Ναι το ξέρω, απλά οι περισσότεροι είχαν και διαφορετικό isp, γι' αυτό το είπα.

passenger είπε:
Feni συγχαρητήρια και απο μένα.... παρακολουθώ 1,5χρονο το φόρουμ και δε θυμάμαι ποτέ να έχει δεχτεί τέτοια"επίθεση" απο τους κομπογιανήτες....παρόλο που πολλές φορές στο παρελθόν έχουν γίνει αναφορές για το "ταλέντο" τους στις μεταμοσχεύσεις...

Άκης

Administrator

Fenimore είπε:
Μια χαρά τα πας, don't worry :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nikos22_

New Member

Don Corleone είπε:
[quote author=ΠΑΝΟΣ link=topic=3105.msg56414#msg56414 date=1310420291]
ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ

ΤΙ ΣΚΑΤΑΣ

παμε για αλλα δυο απολαυστικα βιντεο

στο πρωτο η κορυφαια τεκνισιαν(αυτη που ειδατε να κοβει θυλακες σαν φασολακια)επιδεικνυει πιο πολυ τις ικανοτητες τις:στο σκοταδι???? με καποιον να τις φεγγει!!!! :bravo:

diatomi 3

για το δευτερο τι να σχολιασω?

φανερο οτι ο ανθρωπος ειχε μαλλι(φαινεται καθαρα το γκριζαρισμα) και το ξυρισαν,τωρα πλεον ειναι κορυφαιοι και στην φυε και το αποτελεσμα απιστευτο!!!! :11m: :13m:

συγχαρητηρια σε ολους :tiphat: το τριτο σχολιο ειναι ολα τα $$$$$$$

αυτος που το εκανε το ελεγε οντως στα σοβαρα?

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ - Dr. Γκούρας
[/quote]

Φιλε προσπαθω να παω με τα νερα σου .Δεν εχω κανενα κερδος να πω καλα λογια. Να σου κανω μια ερωτηση και σε εσενα και σε οσους αλλους λενε για το συγκεκριμενο 2ο βιντεο.. Πες οτι οντως ειχε μαλλια και τα ξυρισανε οπως λες. Εγω εχω παει στον γκουρα να με δει και ειδα τις φωτογραφιες να ειναι απο πανω απο VIP ξερω εγω να δειχνει καθαρα η φωτο οτι ειναι αυτος και οχι photoshop και αλλα. Ολοι αυτοι οι γνωστοι που ειδα ειχανε μαλλια και αυτοι και ο γκουρας εβαλε 1 τριχα και τους εσωσε? Εγω βλεπω τον λαζοπουλο σαν μια απ τις πιο πετυχημενες. Και ο ροκκος τυχαιο ειναι που τον επελεξε? Αν ειχαμε ολοι λεφτα ρε μαγκα θα τρεχαμε HDC kai Hasson αλλα μιλαμε 3χ τιμης...

Rock00

Member

Και ο Β@λβης ειχει φωτογραφιες διπλα σε "VIP" (αν θυμαμαι καλα 2 ) αλλα το θεμα ειναι γιατι να πει ψεματα για ολους τους αλλους. Επισης πως βρηκε τις φωτογραφιες του Ροκου?Ο μεγαλυτερος ανταγωνιστης ο Γκούρας που τελικα εκανε την επεμβαση του Ροκου του τις εδωσε? Εγω αν τις ζητουσα θα μου τις εδινε?

LOK

Member

Το οτι πήγε ο Ρόκο εκεί, δε μου λέει κάτι..., ποιός είπε οτι οι διάσημοι είναι πιο ψαγμένοι απο εμάς εδώ...?
Όσον αφορά τον dr Γκοuρ@..., θα έλεγα πως είναι οτι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα..., αλλά δεν αγγίζει το επίπεδο του εξωτερικού... Δε με πείθει με τα βίντεο και τις φωτος του. Θα ήθελα να δώ τη δουλειά του και το προσωπικό του πιο σχολαστικά...

Joda

Member

εμενα μου κανει κιολας εντυπωση που δεν λενε οι συγκεκριμενοι τα grafts της καθε μεταμοσχευσης..η τα λενε κ μου διαφευγει ρε μαγκες?

nikosd

New Member

απ'οσο ξερω (και απ'οτι εμαθα) γκ07ρας και β4αλβ1ς ειναι συνεργατες εδω και αρκετα χρονια.μηπως ετσι εξηγουνται οι κοινές φωτο?επισης (αφου ειναι συνεργατες) δεν γινεται ο ενας να κανει πολυ καλη δουλεια κ ο αλλος κακη.φιλε λοκ επειδη βλεπω οτι εισαι αρκετα ψαγμενος,μπορει να μην ειναι η ιδια δουλεια εδω με του εξωτερικου αλλα δεν ειναι και τα ιδια λεφτα.(10000 εξω--το πολυ 3.500 εδω...σχεδον τριπλασια.)οποτε??

Υ.Γ. μπορει να είμαι καινουριοσ στο φορουμ αλλα μπαινω σαν επισκεπτης εδω και αρκετο καιρο.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

nikosd είπε:
μπορει να μην ειναι η ιδια δουλεια εδω με του εξωτερικου αλλα δεν ειναι και τα ιδια λεφτα.(10000 εξω--το πολυ 3.500 εδω...σχεδον τριπλασια.)οποτε??

Αν είναι να κάνει κάποιος κάτι ας το κάνει καλά. Με τα βίτνεο του συγκεκριμένου γιατρού και με τις φωτογραφίες που έχει στο site του μπορούμε να κρίνουμε ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές. Και εκτός του αποτελέσματος είναι και άλλα στη μέση, όπως η δότρια και σε τι κατάσταση θα είναι μετά, ο κίνδυνος να τραυματιστούν οι θύλακες των υπάρχων μαλλιών... κτλ.

nikosd είπε:
Υ.Γ. μπορει να είμαι καινουριοσ στο φορουμ αλλα μπαινω σαν επισκεπτης εδω και αρκετο καιρο.

Δεν έχει σημασία αυτό, οι κανόνες ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως παλαιότητας.

Φιλε νικο οταν μιλαμε για αισθητικες επεμβασης το Α και το Ω ειναι το αποτελεσμα και οχι τα λεφτα.
Δεν μιλαμε για παραμορφωση να πας να γινεις ανθρωπος απο τερας, ουτε για εγχειρηση για να μπορεις να περπατησεις που να πεις θα παω να τη κανω στο φτηνο μπας και για να περπατησω.
Εδω ειναι μια δεδομενη κατασταση. Εχεις περιορισμενη δοτρια σε ολη σου τη ζωη ~6000 τριχοθυλακια, και μια Α εμφανιση. Αν κανεις μια κακη επεμβαση με 3.500Ε καταστραφηκες για παντα.

Το χαμογελο στο σβερκο θα σε ακολουθει για παντα.

Αυτα φιλικα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα