Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

nikosd

New Member
Απ: Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

ευχαριστω και τουσ 2 για τα φωτα σας.ειδικα εσενα σκεπτικιστη.εγω ομως εκτος απο περιορισμενο αριθμο τριχοθυλακιων οπως ολοι οι ανθρωποι εχω και περιορισμενη τσεπη.δεν εχω υποβληθει ποτε σε θεραπειες και δεν προκειται.δεν θελω να μπω σε τετοιο λουκι.οποτε τι μπορω να κανω? :chinscratch

α! και φιλε φενιμορε δεν μιλαω για τον συγκεκριμενο.μιλαω γενικοτερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

κανεις δεν ειπε οτι εχει απειρα λεφτα. Απο κει και περα ομως οταν αποφασιζεις για θεματα αισθητικης εδω εχεις 3 επιλογες.

Α. Δεν κανεις τιποτα και εισαι οκ και με ολα τα λεφτα
Β. ΚΑνεις απαισια εμφυτευση και εισαι -4500Ε
Γ. Κανεις ανεκτη εμφυτευση και εισαι -12.000Ε

Οπως βλεπεις δεν ειμαι υπερ της μεταμοσχευσης πουθενα θεωρω οτι τα αποτελεσματα ειναι φτωχα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα παω να με παραμυθιασουνε και πετσοκοψουνε "επειδη δεν ειχα λεφτα"
ΟΤαν δεν ειναι ζητημα ζωης και θανατου αλλα αισθητικο πας για το καλυτερο. Εμενα μου περισευιε, εσυ θα εχεις τη τομη :)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Νικο και εγω φιλικα σου λεω οτι δεν εχεις δικιο

kapa

Μέλος του προσωπικού

παρατηρεις οτι η φωτο μου ειναι τραβηγμενη στραβα,αλλα δεν ειναι ετσι,ειναι ζυγισμενη,στοιχισμενη, απλα τα μισα δεν φυτρωσαν
3000 ευρο fue,θα εδινα αλλα τοσα να μην το ειχα κανει

kapa

Μέλος του προσωπικού

για να προλαβω και τις δυο επομενες ερωτησεις.
οχι δεν ειναι ο συγκεκριμενος.
γιατι φοβαμαι το shockloss

kapa

Μέλος του προσωπικού

ναι αυτο που δεν φαινετε σε αυτη την φωτο ειναι οτι ο αριστερος κροταφος κοιταει στην ανατολη και τα 20 πολυτριχα του δεξιου κροταφου στην δυση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikosd

New Member

καταλαβα.τωρα πια με αυτα που εχω διαβασει και εχω ακουσει σε κλινικη δεν θα πηγαινα με τιποτα.απο κει κ περα ψαχνομαι γενικοτερα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

μετα απο αυτο εμαθα να μην εμπιστευομαι ουτε τον εαυτο μου,και να γυρναω που και που να κοιταω τον ισκιο μου μην μου την φερει και αυτος 8)

geofish

New Member

Kapamarou, από τις φωτο πάντως δεν φαίνεται και άσχημο το αποτέλεσμα. Όχι σε πυκνότητα αλλά σε φυσικότητα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

οι φωτο παντα ξεγελανε,μπορουν να δειξουν ενα πολυ μικρο ποσοστο της πραγματικοτητας,ακομα και η μερια που φυτρωσε δεν εχει καμια σχεση σε πυκνοτητα με τα υπολοιπα(εβαλε και το loniten λιγο το χερακι του)

Nikos22_

New Member

Rock00 είπε:
Και ο Β@λβης ειχει φωτογραφιες διπλα σε "VIP" (αν θυμαμαι καλα 2 ) αλλα το θεμα ειναι γιατι να πει ψεματα για ολους τους αλλους. Επισης πως βρηκε τις φωτογραφιες του Ροκου?Ο μεγαλυτερος ανταγωνιστης ο Γκούρας που τελικα εκανε την επεμβαση του Ροκου του τις εδωσε? Εγω αν τις ζητουσα θα μου τις εδινε?

Φιλε μου εγω ειδα πανω απο 20 φωτογραφιες και ειχε αλλες τοσες με νταλαρα και 1002

Panos1982

Well-Known Member

Nikos22_ είπε:
[quote author=Rock00 link=topic=3105.msg56517#msg56517 date=1310580240]
Και ο Β@λβης ειχει φωτογραφιες διπλα σε "VIP" (αν θυμαμαι καλα 2 ) αλλα το θεμα ειναι γιατι να πει ψεματα για ολους τους αλλους. Επισης πως βρηκε τις φωτογραφιες του Ροκου?Ο μεγαλυτερος ανταγωνιστης ο Γκούρας που τελικα εκανε την επεμβαση του Ροκου του τις εδωσε? Εγω αν τις ζητουσα θα μου τις εδινε?

Φιλε μου εγω ειδα πανω απο 20 φωτογραφιες και ειχε αλλες τοσες με νταλαρα και 1002
[/quote]

ε αφου ειχε απ τον νταλαρα τοτε οκ......μας επεισε.... :D :D

Rock00

Member

Το θεμα ειναι οτι ολοι εμεις στο forum θα θελαμε να ειναι ολοι οι Ελληνες Ιατροι γαματοι και επαγγελματιες.Μακαρι να ηταν οπως θα επρεπε να ηταν.Δεν εχουμε κανενα λογο ή κανενα συμφερον να τους κατηγορησουμε χωρις λογω και να λεμε ψεματα. Αυτοι ομως εχουν ....

Panos1982

Well-Known Member

Rock00 είπε:
Το θεμα ειναι οτι ολοι εμεις στο forum θα θελαμε να ειναι ολοι οι Ελληνες Ιατροι γαματοι και επαγγελματιες.Μακαρι να ηταν οπως θα επρεπε να ηταν.Δεν εχουμε κανενα λογο ή κανενα συμφερον να τους κατηγορησουμε χωρις λογω και να λεμε ψεματα.

Αντε μπραβο ρε φιλε......λες να ειχαμε την ορεξη να σηκωνομαστε και να τρεχουμε στην Αμερικη και απο δω κι απο κει στα καλα καθουμενα???
κι εμεις να πεταγομασταν μεχρι την αθηνα θα θελαμε και σε 3 ωρες να ειχαμε τελειωσει αλλα δυστηχως.....
δε το κατεχουν το αθλημα στην Ελλαδα......εινια 20 χρονια πισω απ την Αμερικη....

Nikos22_

New Member

Panos1982 είπε:
[quote author=Nikos22_ link=topic=3105.msg56598#msg56598 date=1310712176]
[quote author=Rock00 link=topic=3105.msg56517#msg56517 date=1310580240]

[/quote]

ε αφου ειχε απ τον νταλαρα τοτε οκ......μας επεισε.... :D :D
[/quote]

αχαχαχαχα . Θελω να πω οτι ειναι γνωστο οτι εκει εχουν παει ολοι... Και οπως ειπε το παιδι πριν απο ελλαδα ειναι οτι καλυτερο. Μια ερωτηση σε περιπτωση που μου κατσει κανενα στοιχημα η λαχειο αν ειχατε 15 χιλιαρικα που θα τρεχατε Hasson , Bisanga h HDC?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα