Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε Kosma, επιτρεψε μου να θεωρω οτι κάνεις χρηση toppik και μαλιστα σε υπερβολικο βαθμο.
Απο την πρωτη φωτογραφια που ανεβασες στο νημα, πριν τη μμ, φαινεται ξεκαθαρα οτι βαζεις toppik "με το κιλο".
Ταπεινη προσωπικη αποψη...ανεβαζεις φωτογραφιες χωρις καθολου φωτισμο, γιατι πολυ απλα δε θελεις να δειξεις την πραγματικη εικονα
Εδώ σε έχασα λίγο. Η ερώτηση μου είναι αν μπορεί το regaine foam 5% με μια χειροποιητη μινοξιλιδη αφρό από φαρμακείο να έχει σημαντική διαφορά στο αποτέλεσμα εφόσον η μινοξιλιδη είναι σε ίδια ποσότητα και στα δύο. Το νιζοραλ δεν ξέρω τι είναι. Μόνο το σαμπουάν κετοκοναζολη ξέρω σαν έξτρα πληροφορία που επίσης δεν έχω διασταύρωση εάν έχει παρενέργειεςΔε χρησιμοποιώ nizoral , και τη μινοξιδιλη την έχω σταματήσει . Ρίσκο βέβαια αλλά μου κούραζε το πρόσωπο . Αλλά εγώ είμαι και πενηντάρης οπότε η τριχόπτωση μου δεν έχει επιθετικο χαρακτήρα . Στην ηλικία σου όμως δε θα το τολμούσα .
nizoral ειναι σαμπουαν κετοζοναζολης 2%, εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις fungoral 2% κετοκοναζολη, και οχι δεν εχει παρενεργειες και ισως σε βοηθησει στην τριχοπτωση, να το βαζεις 2 φορες την εβδομαδα (οχι συνεχομενες) και να το αφηνεις να δρασει 5-6 λεπταΕδώ σε εχασα
Εδώ σε έχασα λίγο. Η ερώτηση μου είναι αν μπορεί το regaine foam 5% με μια χειροποιητη μινοξιλιδη αφρό από φαρμακείο να έχει σημαντική διαφορά στο αποτέλεσμα εφόσον η μινοξιλιδη είναι σε ίδια ποσότητα και στα δύο. Το νιζοραλ δεν ξέρω τι είναι. Μόνο το σαμπουάν κετοκοναζολη ξέρω σαν έξτρα πληροφορία που επίσης δεν έχω διασταύρωση εάν έχει παρενέργειες
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές. Ίσως δοκιμάσω το head and shoulders γιατί λουζομαι και πρωί και βράδυ πριν την μινοξιλιδη γιατί χωρίς σαμπουάν δεν φεύγει. Δεν είδα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα σε αυτό αλλά αν πιστεύετε πως ίσως είναι καλύτερα χωρίς λούσιμο το συζητάμεΣίγουρα βάζε μινοξιδιλη fungoral για μένα έχει κάποιον μικρό ρίσκο σε κάποιους δηλαδή έκανε τριχόπτωση αν θες μπορείς να πάρεις το head and shoulders με την καφεΐνη. Έχει και πιρολακτονη και καφεΐνη 2 προϊόντα που ψιλό βοηθάνε είναι οικονομικό και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κ καθημερινά
Πιθανο να εχει χοντρή μαύρη τρίχα ο φίλος και με το contrast του δέρματος να φαίνεται έτσι .Φιλε Kosma, σιγουρα οι τελευταιες φωτογραφιες ειναι πολυ καλυτερες.
Με βαση, λοιπον, αυτες μπορουμε να διαλεχθουμε και να κανουμε εκτιμησεις.
Σιγουρα θα βοηθουσε στη συζητηση και ενα σετ φωτογραφιων πριν απο τη μεταμοσχευση. Η μια και μοναδικη φωτογραφια στην αρχη του νηματος ειναι ασχολιαστη.
Για να καταληξουμε σε ασφαλη συμπερασματα/κρισεις, πρεπει να γνωριζουμε και την προγενεστερη κατασταση.
Αυτο που προσωπικα μπορω να διακρινω ειναι οτι η hairline δειχνει λιγο αφυσικη, αφου παρατηρω (ειδικα στη δευτερη φωτογραφια του τελευταιου σετ που ανεβασες...αυτη που σηκωνεις τα μαλλια με την τσατσαρα) οτι μαλλον εχουν τοποθετει διτριχα και γενικα "χοντρα" grafts στο κεντρο της.
Ελπιζω να εχεις φωτογραφιες πριν απο τη μμ...μπορεις εξαλλου πολυ ευκολα με ενα τηλεφωνημα στην κλινικη να τους ζητησεις να σου τις στειλουν με mail.
Αφου τις ανεβαζεις, νομιζω θα εχει μεγαλυτερο νοημα η όποια συζητηση και εκτιμηση του αποτελεσματος. Καλη συνεχεια.
Φιλε Kosma, σιγουρα οι τελευταιες φωτογραφιες ειναι πολυ καλυτερες.
Με βαση, λοιπον, αυτες μπορουμε να διαλεχθουμε και να κανουμε εκτιμησεις.
Σιγουρα θα βοηθουσε στη συζητηση και ενα σετ φωτογραφιων πριν απο τη μεταμοσχευση. Η μια και μοναδικη φωτογραφια στην αρχη του νηματος ειναι ασχολιαστη.
Για να καταληξουμε σε ασφαλη συμπερασματα/κρισεις, πρεπει να γνωριζουμε και την προγενεστερη κατασταση.
Αυτο που προσωπικα μπορω να διακρινω ειναι οτι η hairline δειχνει λιγο αφυσικη, αφου παρατηρω (ειδικα στη δευτερη φωτογραφια του τελευταιου σετ που ανεβασες...αυτη που σηκωνεις τα μαλλια με την τσατσαρα) οτι μαλλον εχουν τοποθετει διτριχα και γενικα "χοντρα" grafts στο κεντρο της.
Ελπιζω να εχεις φωτογραφιες πριν απο τη μμ...μπορεις εξαλλου πολυ ευκολα με ενα τηλεφωνημα στην κλινικη να τους ζητησεις να σου τις στειλουν με mail.
Αφου τις ανεβαζεις, νομιζω θα εχει μεγαλυτερο νοημα η όποια συζητηση και εκτιμηση του αποτελεσματος. Καλη συνεχεια.
Ισχύει. Οι τρίχες στον σβέρκο ήταν χοντρές αλλά και διτριχα βάλανε αρκετά. Από πολύ κοντά φαινονται λίγο σαν κούκλας μπαρμπι οι τρίχες μπροστά, εφόσον τις τραβάω πίσω με χτένα, αλλιώς δεν το καταλαβαίνει κάποιος ούτε εμένα με ενοχλεί. Τώρα φωτογραφιες δεν πήρα από την κλινική γιατί δεν χρειάστηκε να πείσω τον εαυτό μου . Βλέπω το αποτέλεσμα. Πήγα δύο φορές 3ο και 6ο μήνα για να με δουν και είπαν όλα καλά. Δεν ζήτησα κάτι παραπάνω. Τώρα που θα πάω για τον ένατο θα ζητήσω.Πιθανο να εχει χοντρή μαύρη τρίχα ο φίλος και με το contrast του δέρματος να φαίνεται έτσι .