Καλησπερα, αυτο που καταλαβα ειναι μη μπλεξεις με γιατρους. ειμαι 23 ετων και το καλοκαιρι του 2014 πηρα επιτελους την αποφαση να κανω ρινοπλαστικη. Την επεμβαση την εκανα στην κλινικη euromedica στη θεσσαλονικη και ο πλαστικος υποτιθεται πως ηταν απο τους καλυτερους. ο κυριος Χ.Γ. λοιπον (εκτος του οτι σαν ανθρωπος ηταν απιστευτα αλαζονας και κυνικος) οταν το ρωτησα το ποσοστο επιτυχιας πριν κανω την επεμβαση μου ειπε πως κανεις δεν του εχει κανει παραπονα εως τωρα και το ποσοστο αποτυχιας ειναι πολυ μικρο. οταν εκανα την ρινοπλαστικη, μου πειραξε το διαφραγμα ενω δεν ειχε προβλημα, μου εκανε ανοιχτη ρινοπλαστικη για να κανει καλυτερη δουλεια και το αποτελεσμα ηταν το εξης: το ενα ρουθουνι μεγαλυτερο απο το αλλο και η μυτη στραβωσε (προ επεμβασης ειχα μια κεντραρισμενη ισια μυτη, το μονο προβλημα ηταν η καμπουρα), και αυτος ο κυριος αντι να παραδεχτει το λαθος του αποποιηθηκε τις ευθυνες του ισχυριζομενος πως φταιει ο οργανισμος μου γιαυτο.! αυτοι ειναι χασαπηδες δεν ειναι γιατροι. μολις ειδαμε το αποτελεσμα ειπε πως χρειαζεται επανορθωτικη επεμβαση και αυτη τη φορα ισχυριστηκε πως το 80% των επεμβασεων παντα χρειαζονται 2η ρινοπλαστικη!!!!
πως γινεται λοιπον εγω να ξαναεμπιστευτω αυτον τον ανθρωπο να με εγχειρησει για δευτερη φορα?! επισης με τι ψυχικη δυναμη να ξαναμπω σε αυτη τη διαδικασια μετα απο αυτο? (ακομα και με αλλο γιατρο). με τοσα που ακουγονται πραγματικα ειναι μεγαλο το ρισκο για να ξαναμπεις σε αυτη τη διαδικασια.
παροτι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος, για τον συγκεκριμενο εχω σκεφτει να του κανω μεχρι και μηνυση, αλλα φοβαμαι πως δεν προκειται να βρω το δικιο μου. αυτοι οι χασαπηδες χρειαζονται καταγγελιες, δεν ειναι δυνατον να βαζουν κατω νεα ατομα και να τα σακατευουν στην κυριολεξια.