Gianney
Well-Known Member
Ναι επίσης νομίζω Bisanga και Αργυρίου αν δεν κάνω λάθοςΤου Lorenzo η εξέταση είναι σούπερ
Ναι επίσης νομίζω Bisanga και Αργυρίου αν δεν κάνω λάθοςΤου Lorenzo η εξέταση είναι σούπερ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτός λογικά θα έχει αναμονή σωστά;Του Lorenzo η εξέταση είναι σούπερ
Δηλαδη bhr που έχω κλείσει ραντεβού με Κυπαρισσου θα μου κάνει μετρήσεις;Ναι επίσης νομίζω Bisanga και Αργυρίου αν δεν κάνω λάθος
Ερχεται μια φορά το χρόνο Ελλάδα .Αν μπορέσεις να κλείσεις τυχερός θα είσαι.Με τον Bisanga επίσης αλλά τον ίδιο όχι τους συνεργάτεςΑυτός λογικά θα έχει αναμονή σωστά;
Δηλαδη bhr που έχω κλείσει ραντεβού με Κυπαρισσου θα μου κάνει μετρήσεις;
Να απαιτήσεις να σου κάνει αναλυτικές μετρήσεις σε δότρια. Δηλαδη και θα πληρώσεις και δεν ξέρεις αν θα σου κάνει κιόλας; Ένας φίλος μας είχε πει ότι σου στέλνουν και τις μετρήσεις στο email πάντως από την BHR.Δηλαδη bhr που έχω κλείσει ραντεβού με Κυπαρισσου θα μου κάνει μετρήσεις;
Λένε ότι στέλνουν τις μετρήσεις και σε εμαιλ.Καλα είναι να ρωτήσειςΑυτός λογικά θα έχει αναμονή σωστά;
Δηλαδη bhr που έχω κλείσει ραντεβού με Κυπαρισσου θα μου κάνει μετρήσεις;
Να απαιτήσεις να σου κάνει αναλυτικές μετρήσεις σε δότρια. Δηλαδη και θα πληρώσεις και δεν ξέρεις αν θα σου κάνει κιόλας; Ένας φίλος μας είχε πει ότι σου στέλνουν και τις μετρήσεις στο email πάντως από την BHR.
Αν εννοείς τα πλαϊνά μαλλιά όχι. Αλλά στο πάνω μέρος του κροταφου ναι υπήρξε διαφορά. Δηλαδή εκεί που κάνει την γωνία για το πάνω μέρος του κεφαλιού υπήρξε βελτίωση. Και στο πάνω μπροστά μέρος βέβαια. Ψάχνω φωτογραφία παρόμοια γωνια αλλά δεν έχω κάτι τόσο προφίλ για να δεις την διαφορα. Οι περισσότερες είναι σελφι και είμαι ανφάς.Φίλε στη φωτό που είδα εδώ που είσαι με το μικρόφωνο και έχει ξυρίσει το μαλλί,βλέπω πως τα πλαϊνά ήταν επηρεασμένα.σπο τι φαβοριτα,ακριβώς από πάνω της ξεκινάει μια καμπύλη προς τα μέσα μέχρι πάνω ..είδες βελτίωση στα σημεία αυτά με την έναρξη της φινας?
Ευχαριστώ φίλε.. Θα τους πάρω να τους ρωτήσω να μου κάνουν τουλάχιστον τις μετρήσεις μη δώσω τσάμπα λεφτά για να μου πει απλά πόσα θα βάλει και πόσο θα πάει.Ναι, ακριβώς, βασικά πράγματα (hair colour, Hair Character, Thickness, Donor Density (average), Dermoscopy). Ήταν οι μοναδικοί που ασχολήθηκαν τόσο πολύ με το μαλλί από κοντά.
Εγώ είχα συνεννοηθεί με τον συνεργάτη της BHR στο φόρουμ πριν πάω και δεν με χρέωσαν την πρώτη φορά (δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε ρόλο).
Και εγώ υπολογίζω μέχρι 2.500 γιατί θέλω την μμ να γίνει σε μια μέρα και όχι σε 2 συνεδρίες. Αν δεν φτάσουν για crown το κάνω άλλη φορά.
Όσο για την τριχόπτωση.
Θα παραθέσω και εδώ φωτος για να καταλάβετε.
Από 20 μέχρι 27 είχα ξυρισμενα μαλλιά γιατί είχα χάσει αρκετά.
Με θεραπεία είχα επανεκφιση και με χρήση τοπικ ήμουν σε ένα ικανοποιητικό στάδιο.
Πλέον βλέπω ότι αργά αλλά σταθερά χάνω τρίχες και δεν με καλύπτει το τοπικ που το έχω βαρεθεί μετά από τόσα χρόνια.
Η πρώτη φώτο είναι πριν την θεραπεία η δεύτερη ένα χρόνο μετά
έκταση δότριας και διαθέσιμα μοσχεύματα στη δότρια δεν σου ανέφεραν;Ναι, ακριβώς, βασικά πράγματα (hair colour, Hair Character, Thickness, Donor Density (average), Dermoscopy). Ήταν οι μοναδικοί που ασχολήθηκαν τόσο πολύ με το μαλλί από κοντά.
Εγώ είχα συνεννοηθεί με τον συνεργάτη της BHR στο φόρουμ πριν πάω και δεν με χρέωσαν την πρώτη φορά (δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε ρόλο).
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε αυτή είναι σκέτη φίνα. Χωρις τόπικ.Σε αυτή τη φώτο είναι ατόφιο αποτέλεσμα φίνας ή έχεις βάλει και τόπικ αγορίνα ;
Σε αυτή είναι σκέτη φίνα. Χωρις τόπικ.
Πλέον όπως βλέπεις από την φώτο το τοπικ είναι απαραίτητο.
Στην πρώτη ειναι χωρίς τόπικ.
Στην δεύτερη με τόπικ.
Και στην τρίτη πέρσι που τα πράγματα ήταν καλύτερα σε σεξουλιαρικη ποζα
Πήρα απλά να κλείσω ραντεβού. Δεν μου ανέφερε τίποτα για μετρήσεις και εγώ στην απερισκεψία μου δεν ρώτησα. Αλλά θα πάρω να ρωτήσω τι περιλαμβάνει.έκταση δότριας και διαθέσιμα μοσχεύματα στη δότρια δεν σου ανέφεραν;
Αρκετά αναλυτικές θα έλεγα. Έναν μπούσουλα σίγουρα τον έχεις μετά την επίσκεψη εκεί...Dhi δίνεις αναλυτικές μετρήσεις με gtafts, πυκνότητες κτλ;;
Σίγουρα θα πρέπει να σου μετρήσουν έκταση ασφαλούς δότριας , πυκνότητα δότριας, πάχος τρίχας, και πόσα μοσχεύματα μπορεί να δώσει η δότρια σου συνολικά που μπορείς να τα αξιοποιήσεις. Και αν σου σχεδιάσει το hairline, να μετρήσετε ύψος hairline και το εμβαδό της επιφάνεια που θα καλύπτατε.Πήρα απλά να κλείσω ραντεβού. Δεν μου ανέφερε τίποτα για μετρήσεις και εγώ στην απερισκεψία μου δεν ρώτησα. Αλλά θα πάρω να ρωτήσω τι περιλαμβάνει.
Ναι. Αν δεν είχα ξεκινήσει τότε θεραπεία σίγουρα τώρα θα μιλάγαμε από άλλη βαση.Σου εκανε ωραία δουλίτσα βλέπω.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.Σίγουρα θα πρέπει να σου μετρήσουν έκταση ασφαλούς δότριας , πυκνότητα δότριας, πάχος τρίχας, και πόσα μοσχεύματα μπορεί να δώσει η δότρια σου συνολικά που μπορείς να τα αξιοποιήσεις. Και αν σου σχεδιάσει το hairline, να μετρήσετε ύψος hairline και το εμβαδό της επιφάνεια που θα καλύπτατε.
έκταση δότριας και διαθέσιμα μοσχεύματα στη δότρια δεν σου ανέφεραν;
Ναι. Αν δεν είχα ξεκινήσει τότε θεραπεία σίγουρα τώρα θα μιλάγαμε από άλλη βαση.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.
Πραγματικά είμαι ευγνώμων.
Από την μία έχω μια ανυπομονησία να ξεμοερδευω με αυτό το θέμα από την άλλη υπάρχει και ο φόβος της αποτυχημένης μμ που θα ειναι μονιμη.
Αλλά θέλω να το ρισκάρω
Χαλαρώστε .Είναι ελάχιστες οι ΜΜ που αποτυγχάνουν .Ελαχιστότατες .Και υπάρχουν και περιθώρια διόρθωσηςΣε καταλαβαίνω απολυτα. Αυτή η ανυπομονησία και ο φόβος με διακατέχουν και εμένα αυτήν την περίοδο. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι όμως και να έχω εμπιστοσύνη στο γιατρό, ελπίζοντας στο καλύτερο.